Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ!!!



'' Kε Βγενόπουλε και κε Πατέρα,


Ο Παναθηναϊκός δεν είναι εταιρεία να την κλείνεις και να την ανοίγεις όποτε θέλεις. Κοροϊδέψατε εκατομμύρια Παναθηναϊκούς και δώσατε την δυνατότητα στον Βαρδινογιάννη να φύγει δικαιωμένος και χωρίς κανείς να μπορεί να του πεί τίποτα.
Ο κόσμος έχει αρχίσει να καταλαβαίνει ότι κάτι βαθύτερο και πιο σκοτεινό κρύβεται πίσω από αυτές τις υποχθόνιες συμφωνίες Βαρδινογιαννέων-Βγενοπουλέων-Πατερέων κτλ.
ΜΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!! ΜΙΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!
Αυτή η ύπουλη κίνηση μπορεί να οδηγήσει την ομάδα στην καταστροφή. Είναι αρκετά καίριο το κτύπημα. Βρήκε στόχο που λένε.


Αυτό που δεν έχουν καταλάβει όμως είναι ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη κοινωνία ανθρώπων που πιστεύουν σε κοινές ιδέες.
Αν η κοινωνία αυτή καταρρεύσει θα παρασύρει πολύ κοσμό, φτωχούς και πλούσιους.
Θλιβερή η όλη εξέλιξη και όχι αντάξια του ονόματος της ομάδας μας.
Ας ελπίσουμε ότι μέσα από τις στάχτες θα γεννηθεί μια ομάδα γεμάτη με υγεία.
Τώρα, που κάποιοι παίκτες θα συνταξιοδοτηθούν αναγκαστικά και κάποιοι άλλοι θα πάρουν τα συμβόλαια που πραγματικά τους αξίζουν, θα καταλάβουν τι ακριβώς έκαναν από την αρχή αυτής της άθλιας χρονιάς.
Μαζί με την προδοσία των Βγενόπουλου και Πατέρα η ιστορία έχει καταγράψει και τη δική τους προδοσία.
Μαζί με αυτούς και μεις, οι φίλαθλοι, πρέπει να βελτιωθούμε, να σεβόμαστε αυτούς που πρόσφεραν διοικητικά και αγωνιστικά αυτά που μπορούσαν, να μην πιστεύουμε σε ουρανοκατέβατους σωτήρες και να μην αποθεώνουμε παίκτες μετριότητες.

ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΝΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 100 ΧΡΟΝΩΝ. ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΘΡΥΨΑΛΑ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΟΥ…
''

Άρθρο του Mike N. - αναδημοσιεύτηκε απο το mypanathinaikos

3 σχόλια:

  1. +13.000.000 ΣΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΙΚΕ ΚΑΙ Σ' ΕΣΕΝΑ ΑΔΕΛΦΕ EL LOCO ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΣ!!!!ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ-ΞΕΦΤΙΛΕΣ-ΑΝΙΩΘΟΙ-ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ ΧΟΝΤΡΟΠΟΥΡΑΚΙΔΕΣ ΒΑΛΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΥΡΟ ΜΕΣ' ΤΟΝ ΚΩΛΟ (ΣΑΣ)...ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΞΕΤΕ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΜΙΑ 100Η ΚΙΛΑ,ΒΟΪΔΟΜΟΣΧΑΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. west block..attaack!!!oloi mazi aderfia panathinaikoi..enomenoi tha ta kataferoume!

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: