Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2011

Τα 5 σενάρια για το αύριο...Έπειτα και από την αποχώρηση του Πατέρα από τον Παναθηναϊκό μας η πολυμετοχικότητα ουσιαστικά έφτασε στο τέλος της και η Sportday επιχειρεί να αναλύσει τα πέντε σενάρια που διαμορφώνονται για το αύριο του Παναθηναϊκού και που θα προκύψουν το καλοκαίρι.
Αυτά έχουν ως εξής:1) Η οικογένεια Γιαννακόπουλου να αναλάβει το 25% του Γιάννη Βαρδινογιάννη και να τρέξει την ομάδα είτε με την ενεργοποίηση του νυν μεγαλομετόχου, είτε χωρίς αυτήν.

Εl Loco: Οι Αφοί δεν υπάρχει περίπτωση να αναλάβουν τον Παναθηναϊκό αν δεν είναι αυτοί τα απόλυτα αφεντικά της ΠΑΕ.
Το 25% που χαρίζει ο Τζίγκερ δεν δίνει την αυτοδυναμία και όποιος το πάρει δεν θα μπορεί ν' αποφασίσει μόνος του αλλά θα εξαρτάται πάλι από αυτόν που θα έχει το μεγαλύτερο ποσοστό και τους περισσότερους εκπροσώπους στο Δ.Σ.

Οι Αφοί για να αναλάβουν τον Παναθηναϊκό θα πρέπει η Οικογένεια να φύγει εξ' ολοκλήρου από τον Παναθηναϊκό και μόνο τότε θα πάρουν την ΠΑΕ.

Όσο η οικογένεια δεν αφήνει τον Παναθηναϊκό ελεύθερο από τα δεσμά της, δεν υπάρχει περίπτωση κανένας να δεχθεί να βάλει τα λεφτά του και να μην μπορεί ν' αποφασίζει ο ίδιος.2) Ξαφνική εμφάνιση του Ανδρέα Βγενόπουλου παίρνοντας το 25% του Τζίγκερ, επιστροφή Πατέρα στην προεδρία και συνάμα ταυτόχρονη αποχώρηση του Παύλου Γιαννακόπουλου από το πολυμετοχικό σχήμα.

Εl Loco: Πιστεύω ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση οι Πουράκηδες ν' ασχοληθούν ξανά με τον Παναθηναϊκό. Ικανοποιημένοι αυτοί που τους πολέμησαν και προδομένοι αυτοί που τους πίστεψαν.
Οι καλές σχέσεις του Βαρδή με τον Βγενό με κάνουν να πιστεύω ότι ήρθε για να φύγει και όχι για ν' αγοράσει τον Παναθηναϊκό.
Από την άλλη, ο Πατέρας πίστεψε κι αυτός ότι θέλει ν' αγοράσει ο Βγενό και την πάτησε. Έφυγαν και δε χρειάζεται ν' ασχολούμαστε πλέον μαζί τους.3) Νέος επενδυτής που θα πάρει το 25% των μετοχών του Τζίγκερ και θα αναλάβει την εταιρεία βάζοντας παράλληλα τα 20-25 εκ. ευρώ που απαιτούνται και χρειάζονται.

Εl Loco: Ισχύει ότι και για τους Αφούς. Επενδύτες και Παναθηναϊκοί υπάρχουν πολλοί αλλά κανένας τους δεν είναι διατεθειμένος να βάλει τα λεφτά του σ' έναν Παναθηναϊκό χωρίς δικό του γήπεδο αλλά κυρίως χωρίς να μπορεί να πάρει μόνος του αποφάσεις.


4) Να αναλάβει ο Αδαμάντιος Πολέμης την προεδρία ζητώντας και την οικονομική στήριξη των υπολοίπων.

Εl Loco: Το ίδιο έκανε και ο Πατέρας-πρόεδρος με τα λεφτά των άλλων όπως λένε και κάθε φορά που ερχόταν η στιγμή να μπει το χέρι στην τσέπη όλοι τους έβρισκαν αφορμές για να δημιουργήσουν κόντρες μεταξύ τους.
Αυτό κατάλαβε κυρίως ο Πολέμης και γι' αυτό δεν δέχτηκε ν' αναλάβει αλλά και επειδή δεν ήθελε γίνει πρόεδρος-γλάστρα, και να τρώει όλη την λεζα αυτός για να την βγάζουν λάδι οι υπόλοιποι.5) Να συνεχίσει η διοικούσα επιτροπή χωρίς να υπάρξει αύξηση ΜΚ, πουλώντας τον Σισέ και έναν ακόμα βασικό παίκτη (Λέτο ή Νίνη) και παράλληλα απαλλλασσόμενη από το βαρύ συμβόλαιο του Ζιλμπέρτο νβα μειώσει το μπάτζετ κατά 25 εκ. ευρώ και να πάει σε μεταγραφές χαμηλού κόστους με παίκτες από την εγχώρια αγορά ή, ελεύθερους.

Εl Loco: Το τελευταίο σενάριο το θεωρώ και επικρατέστερο καθώς είναι η πιο εύκολη λύση για όλους τους - οδυνηρή όμως για την ομάδα και για τον κόσμο της. Τι είχες Γιάννη, τι είχαμε πάντα!!!
Επιστροφή σε εποχές προ-πολυμετοχικότητας και λιτότητας για τον Παναθηναϊκό μας, με παίκτες αμφιβόλου αξίας, με διαχειριστική πολιτική εσόδων-εξόδων και με βασικό στόχο της ομάδας μας η δεύτερη θέση που οδηγεί στους προκριματικούς του C.L.

Η μοναδική διαφορά θα είναι ότι πριν είχαμε έναν πρόεδρο που εξαρτιόταν από τις αποφάσεις του Δ.Σ και τώρα θα έχουμε 4 πρόεδρους που θα εκτελούν τις εντολές της Οικογένειας.

Με λίγα λόγια, άλλαξε ο Μανολιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς!Από την στιγμή που δεν θα υπάρχει πολυμετοχικότητα, η οικογένεια είναι υποχρεωμένη εφόσον κρατάει στα χέρια της τον Παναθηναϊκό ν' αποφασίσει για το μέλλον του.
Δυο δρόμοι υπάρχουν: να πουλήσει όλον τον Παναθηναϊκό σε όποιον θέλει ν' αγοράσει ή να βάλει το χέρι στην τσέπη και να καλύψει την μαύρη τρύπα και όχι να προσπαθήσει να διαλύσει την ομάδα.
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού πιστεύω ότι θα καθορίσει τις εξελίξεις με την στάση του απέναντι σε όποιες αποφάσεις παρθούν από αυτούς που κρατούν τα κλειδιά του μεγαλύτερου συλλόγου της Ελλάδος.


Η αίσθηση μου είναι ότι η Οικογένεια δεν θέλει να φύγει από τον Παναθηναϊκό και ούτε ήθελε ποτέ της και γι' αυτό αδέλφια όλοι μαζί θα πρέπει να τους κάνουμε να μας ακούσουν και να ενδιαφερθούν επιτέλους για τον Παναθηναϊκό ή να σηκωθούν να φύγουν.
103 χρονιά Παναθηναϊκός, δεν γίνεται αλλιώς!!!
Ο Παναθηναϊκός είναι και θα είναι πάντα πρώτος, τίποτα λιγότερο και πολλά περισσότερα θέλουμε για την ομάδα της καρδιάς μας και όλα αυτά για να έρθουν χρειάζεται υπομονή, ενότητα και αγώνες.

1 σχόλιο:

  1. ΑΔΕΛΦΕ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ:ΤΟ 1ο ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΥΦΟΣ ΠΟΘΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΠΙDΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ,ΤΟ 2ο ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ΑΣΥΖΗΤΗΤΕΙ,ΤΟ 3ο ΕΙΝΑΙ ΡΙΣΚΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΠΝΟ ΦΟΥΜΑΡΕΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ(ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΘΑ ΚΑΙ ΟΧΙ GAY,XANOYMI H ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ),ΤΟ 4ο ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ ΕΠΟΧΕΣ ΠΙΣΩΓΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ 5ο ΔΕ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ...
    ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΙΚΑΜΕ 2-0 ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!
    ΚΑΛΟ Σ/Κ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφήΠρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: