Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Μπράβο!!! Τα Καταφέρατε!!!



Πρόωρος αποκλεισμός απ' την Ευρώπη, πρόωρος αποκλεισμός απ' το κύπελλο και πρόωρος αποκλεισμός από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος.
Μιλάμε για το τέλειο αγωνιστικό πλάνο από όλους αυτούς που είχαν (ή έχουν) την τιμή να κρατούν την τύχη της ομάδας μας στα χέρια τους και να κάνουν το κομμάτι τους εις βάρος του Παναθηναϊκού.

Απ' το καλοκαίρι και έπειτα, όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να καταφέρει η ομάδα μας να διεκδικήσει με όλη της τη δύναμη τη δεύτερη θέση και να ξενερώσει όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού .

Το θερμό χειροκρότημα του Παναθηναϊκού κόσμου σας ανήκει και σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για όλα όσα μας έχετε χαρίσει. Άντε και του χρόνου…πάλι!!!





Τα εξιλαστήρια θύματα του επιτυχημένου έργου σας
είναι έτοιμα προς σφαγή-πώληση:



Όπως είναι έτοιμοι και οι άξιοι αντικαταστάτες τους:



Αναρωτιέμαι αν τα 30.000 διαρκείας θα ισχύουν για τη φιέστα που θα γίνει το καλοκαίρι
για την κατάκτηση της πρώτης θέσης των play-off
ή μήπως θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών;





Υ.Γ. Δεν χρειάζεται ν' ανησυχούμε για τίποτα αδέλφια γιατί όπως λένε και οι εκλεκτοί του Τζίγκερ (Γόντικας-Βεκρής), "Όλα θα πάνε μια χαρά" από τη στιγμή που η ομάδα μας κατάφερε να εκπληρώσει τους στόχους της(!)
Καλό κουράγιο αδέλφια, είμαστε ακόμη στην αρχή…

1 σχόλιο:

  1. AΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΔΕΛΦΕ...ΜΟΝΟ 5 ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΘΑ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ:MΑΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ,ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΑΝ,ΜΑΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ,ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ...ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ(ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΜΕ)ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ Σ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΟΥΤΑΝΟΤΡΟΥΜΠΙΣΙΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗ ΜΑΧΑΙΡΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: