Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Το -10 να γίνει -4, τώρα!!!

ΠΡΟΣ ΠΑΕ "ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ" και προς όλους τους Μετόχους


Χωρίς να θέλω ν΄ απαξιώσω την προσπάθεια σας, θεωρώ πως ο τρόπος που ζητάτε από τους αρμοδίους φορείς να αποδώσουν δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν οι ένοχοι για τα αίσχη του Καραϊσκάκη είναι light και όχι μόνο δεν μας δίνουν πίσω την νίκη που μας έκλεψαν αλλά στην ουσία βοηθούν τον Ολυμπιακό να κατακτήσει άλλο ένα κάλπικο πρωτάθλημα.


Δεν είναι δυνατόν να ζητάτε από την Επο και το κράτος να αποδώσει δικαιοσύνη από την στιγμή που οι ίδιοι εδώ και 15χρονια έχουν συμβάλει στα εγκλήματα που έχει υποστεί ο Παναθηναϊκός μας και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Προσοχή, ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν τρώει κουτόχορτο και είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα για να δικαιωθεί .

Με ποινές χάδια και ανούσιες τιμωρίες η οργή του κόσμου στο τέλος θα στραφεί εναντίον σας και πιστέψτε με δεν θα το θέλατε αυτό.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν αντέχει άλλη παράγκα και δεν έχει άλλη υπομονή. Είμαστε μαζί σας, σας στηρίζουμε , μην μας προδώσετε .
Σεβαστείτε την κακοποίηση που υπέστησαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού μας από τους κάφρους του Ολυμπιακού, από τον Μαρινακη και από όλους αυτούς που τόσα χρόνια κλέβουν τον κόπο τους και τον Παναθηναϊκό μας.

Εσάς μπορεί να μη σας νοιάζει αλλά εμάς μας πονάει.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν ξεχνά, δικαιοσύνη Ζητά!!!


Τιμωρίες του τύπου "κεκλεισμένων των θυρών" ως το τέλος του Πρωταθλήματος, πρόστιμα και αφαίρεση προεδρικών αξιωμάτων συμβάλλουν στο Έγκλημα και προσφέρουν σανιδά σωτήριας στους εγκληματίες.
Στην ουσία κύριοι μέτοχοι, εσείς οι ίδιοι χαρίζεται άλλο ένα κάλπικο πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό από την στιγμή που δεν ζητάτε να μας επιστραφούν οι 3 βαθμοί που μας έκλεψαν.


Ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπυ της ντροπής κέρδισε το παιχνίδι με σκορ 1-2 και θέλει πίσω τους βαθμούς που του κλέψανε για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.
Υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος και αλλοίωση του πρωταθλήματος όποτε για να αποδοθεί δικαιοσύνη πρέπει ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ 6 ΒΑΘΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και να πάει η διαφορά στο -4 αλλιώς ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι αναγκασμένος να πάρει την κατάσταση στα χέρια του .
Οι παραπάνω τιμωρίες αφορούν τα επεισόδια που έγιναν μετά το τέλος του αγώνα και δεν μας δίνουν πίσω την νίκη που μας έκλεψαν.


ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.


ΠΑΡΑΚΑΛΩ πιέστε μέσω ΦΙΦΑ, ΟΥΕΦΑ, Βουλής των Ελλήνων, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, κλπ κλπ
να αφαιρεθούν 6 βαθμοί από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, να μας δώσουν πίσω την νίκη που μας έκλεψαν και από εκεί και πέρα βλέπουμε.


Το παρακατω κειμενο ειναι σχολιο απο Αναγνωστη σε προηγουμενη αναρτηση μου:

ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ. ΜΟΝΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΑ ΕΞΗΣ (META AΠO ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΦΙΛΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ):

1) ΟΧΙ O ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟ. Η ΕΠΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ή ΑΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ UEFA ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΕΔ ΚΑΙ ΕΠΟ.

2) ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ UEFA ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΞΑΝΕ ΔΙΠΛΟ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΑΡΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ MΠΑΧΑΛΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

3) ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ ΚΕΡΔΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ. ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΧΑΣΑΝ ΠΡΙΜ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ.

4) ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ; ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΣΕΣ ΚΡΟΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ; ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΙΤΣΩΝΗΣ.

5) ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΜΕ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΓΙΑ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.

6) ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΜΕ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΟΣ.

7) ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΞΕΝΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΓΑΥΡΟ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ. ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΤΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΕΙΤΕ ΚΙΟΤΗΔΕΣ.

8) ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΩΝ SPEAKERS THΣ ΝΕΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙ Η ΕΡΤ ΝΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ. ΑΝ ΘΕΛΕΙ, ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ TV MAGIC2 Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΣΟΙ ΠΟΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!

3 σχόλια:

  1. κ φυσικα ζηταμε ερευνα για την 15ετη παραγκα του θρηνου...σωστος αδελφε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ,ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΑΚΟΥΕΙ;;;;ΕΔΩ Η ΠΟΥΤΑΝA H UEFA ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ...ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΛΥΚΟ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ...ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ,ΕΛΕΟΣ!!ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ-ΕΚΛΗΜΑΤΑ-ΚΛΕΨΙΕΣ-ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΤΩΝ ΜΟΥΛΩΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ...ΑΔΕΛΦΙΑ,ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΠΙΕΣΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙΡΟΣ!!Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΡΧΙΣΕ,Η ΝΙΚΑΜΕ ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ:ΑΡΑΓΕ Η UEFA ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΠΟ,ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ;;;;ΜΠΑ,ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: