Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Άλλο ένα βρόμικο πρωτάθλημα…



Ο Μαριδάκης έχοντας στο πλευρό του άξιους συνεργάτες (Κόκκαλης, Γκαγκάτσης, Τσιρώνης, Μπαλόκας, Μητρόπουλος, Μπιτσαξής, Αρδ και τους μισθοφόρους της Λ-7) κατάφερε σε χρόνο μηδέν να μετατρέψει την παράγκα του Κόκκαλη σε πολυκατοικία.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του συνεχίζει να παίζει τον ρολό του Κομπάρσου με την απάθεια του και να κοροϊδεύει τον κόσμο του Παναθηναϊκού με την προπαγάνδα του Τουλούμπα.
Την παράγκα τους την ζήσαμε και δυστυχώς μας αναγκάζουν να την ξαναζήσουμε για άλλα 15χρονια τουλάχιστον. Πρωτάθλημα οι απόγονοι και δεύτερη θέση εμείς για τα λεφτά του CL.


Aς μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας αδέλφια, τίποτα δεν πρόκειται ν' αλλάξει στο ελληνικό ποδόσφαιρο όσο ο Παναθηναϊκός θα είναι δέσμιος της οικογένειας Βαρδινογιάννη και όσο η οικογένεια με τη στάση της πετάει λευκή πετσέτα, χαρίζοντας τα πρωταθλήματα στους απογόνους.
Τα 30 χρόνια είναι πολλά και τα 7 πρωταθλήματα είναι λίγα για το μεγαλείο του Παναθηναϊκού μας.


Δεν πάει άλλο και δεν αντέχω να ξαναζήσω άλλα 15 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα, αδέλφια.
Ο Παναθηναϊκός μας πρέπει ν' αλλάξει σελίδα και μόνο η δύναμη του κόσμου μπορεί να κάνει την ανατροπή και να χαλάσει τα σχέδιά τους.
Φτάνει πια!!!
Μην τους αφήσουμε να συνεχίσουν να καταστρέφουν αυτό που αγαπάμε.

Μην τους αφήσουμε ν' ασελγούν στον Παναθηναϊκό και στα όνειρά μας!!!

Λευτεριά εδώ και τώρα, Παναθηναϊκέ!!!

5 σχόλια:

  1. ΑΔΕΛΦΕ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ GAY-ROΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΛΟ-ΒΡΩΜΙΚΟ-ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ Ν' ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΣΦΕΝΤΟΝΕΣ...ΚΑΙ ΣΑ ΝΑ ΜΗ ΦΤΙΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΚΩΛΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΑΣ,ΚΑΤΙ ΣΑ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ...ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ ΠΙΑ;;;;ΜΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ!
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ ΜΕ ΤΗ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΣΗ ΟΜΑΔΑ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλησπερα rallakia13
    και +13!!!
    εχουμε πεταξει λευκη πετσετα, αδελφε και αν δεν αλλαξει η κατασταση μας περιμενουν οι μαυρες εποχες του παρελθοντος.
    καλη τυχη στην ομαδα μας, αδελφε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΔΕΛΦΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΜΕ ΗΔΗ ΑΠΩΛΕΙΕΣ 2 ΣΤΟΧΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλησπερα rallakia13
    νικη με παναθηναικη ψυχη, αδελφε.
    πιστευω πως και ο τριτος στοχος εχει χαθει παρολο που αγωνιστικα μπορουμε να το παρουμε και το αξιζουμε αλλα δυστηχως δεν θα μας αφησουν.
    το χειροτερο ομως ειναι πως ουτε αυτοι που κρατουν τον παναθηναικο μας θελουν να παρουμε το πρωταθλημα, αδελφε γιατι αν ηθελαν πραγματικα θα ειχαν ενισχυσει την ομαδα εκει που ποναει και θα προστατευανε την ομαδα αο την παραγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΔΕΛΦΕ Η ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ Ν' ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΖΟΥΜΕ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΚΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ...ΜΕ ΓΚΕΛΑ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΑΙ 2 ΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΕΡΙ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΓΥΡΝΑΕΙ ΤΟΥΜΠΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΠΙΟ ΠΟΥΣΤΙΚΟ-ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ GAY ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ!!ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΒΑΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΖΩ ΜΕ ΜΙΑ ΚΡΥΦΗ ΕΛΠΙΔΑ...ΕΙΔΩΜΕΝ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: