Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Μπράβο Ρε Μάγκες!!!

Μόνοι τους εναντίον όλων!!!

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μας είναι οι μονοί που παλεύουν να κρατήσουν την πράσινη σημαία μας ψηλά και μόνο γι΄ αυτό πιστεύω ότι τους αξίζει το χειροκρότημα και η δυναμική στήριξη μας.
Καταθέτουν Παναθηναϊκή ψύχη με όσες δυνάμεις τους έχουν απομείνει, σε αντίθεση με αυτούς που κατάφεραν με τις μαλακίες τους να διαλύσουν την ομάδα και να χαρίσουν το πρωτάθλημα στους απογόνους .

Ας γίνουμε εμείς η ασπίδα τους ξανά και όπου βγει αδέλφια!!!


ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ!!!

3 σχόλια:

  1. Kαλησπερα αδελφε
    ΑΡΧΙΔΑΤΗ ΝΙΚΗ!ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ!
    Το πρωταθλημα ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ..το πιστευω απο την αρχη..
    Λοιπον,οποιο αρχιδι απο τα 4 παρταλια που αφησαν την ομαδα μονη της(κ ειδικα βγενοπατερες που εφυγαν στο -5 κ αφησαν την ομαδα ερμαιο στον μπουχεσα) τολμησει να θελει να αναλαβει ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ(για να φαει τα λεφτα του τσαμπιονς) ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΥ ΓΕΜΙΣΩ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ...τους το υποσχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. +13.000.000 ΚΑΙ ΣΤΑ 2 ΑΔΕΛΦΙΑ,ΣΤΟΝ EL LOCO ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ LAPLACE ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ!!!!ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΑΡΧΙΔΑΤΗ ΝΙΚΗ,ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ...ΗΤΑΝ ΑΡΧΙΔΑΤΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΗΡΘΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!!!!ΣΕ ΓΕΜΑΤΗ ΚΑΙ ΚΟΛΑΣΜΕΝΗ ΤΟΥΜΠΑ,ΜΕ ΠΑΙΚΤΗ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΜΙΣΗ ΩΡΑ(ΜΕΧΡΙ Ν' ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ Ο ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ),ΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΡΑΚΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ(ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΤΕΙΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ Η 1Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΣΤΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ)ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΛΗΨΕΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ...ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΩ ΜΟΛΙΣ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΚΑΤΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΨΕΥΤΟΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΧΑΣΑΝ ΜΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΕ ΑΔΕΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ(ΜΟΝΟ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΠΑΜΠΑΔΩΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΙΠΕ)...
    ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΝΙΚΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΤΙ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλησπερα αδελφια
    +13 σε ολα!!!
    και εγω μαζι σοου για τα γιαουρτια , αδελφε!!!
    αγωνιστικα μπορουμε αλλα επειδη το παιχνιδι παιζεται με μεθοδους τρουμπας και οι δικοι μας εχουν αφησει την ομαδα μας απροστατευη, δεν πιστευω να το παρουμ!!! οπως λει και ο rallakias νικες ως το τελος και οππου βγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: