Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΕΜΕΤΟΣ!!!



Τους γαμήσατε!!!

7 σχόλια:

  1. καλησπερα αδελφε
    ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ!ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟΙ!!!!

    ΠΟΣΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΝΙΩΘΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Κ ΟΧΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ετσι ειναι αδελφε, ειμαστε περηφανοι και μαγκες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ-ΜΟΥΛΟΙ-ΚΑΡΙΟΛΙΔΕΣ-ΚΛΕΦΤΕΣ-ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ-ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ Κ.Λ.Π. ΜΙΑ ΖΩΗ...ΟΣΗ ΕΙΝΑΙ Η(ΠΟΥΣΤΙΚΗ)ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΑΔΕΛΦΙΑ,ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΣΤΑ 15 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥΣΤΙΑΣ ΤΟΥ ΘΡΗΝΟΥ...+13.000.000 ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ!!!!!ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΑΜΕ(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ)ΜΕ 1-3 ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΛΕΕΙΝΗ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΦΑΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΟ ΠΕΡΙΦΑΝΗ ΘΡΙΑΜΒΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ 1000% ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΟΥΛΟΙ...Ο ΚΑ(Υ)ΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΟΛΉ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΤΣΕΛΗ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙ ΤΗ "ΔΟΞΑ" ΤΟΥ...ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΩ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ-ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ-ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ...ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΟΡΓΙΑ-ΑΙΣΧΗ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλησπερα rallakia13
    συμφωνω αδελφε!!!
    μπραβο στην ομαδα, για εμενα ειμαστε πρωταθλητες!!!
    η παραγκα του κροκους ξεκινησε οπως ειπες με τον παπουτσελη καιτου μπουχεσα με τον καλοπουλο αλλα το τελος τους θα ξεκινησει απο εμας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπράβο στην ομάδα μας που έπαιξε αντρίκεια.
    ντροπή για το ποδόσφαιρο όσα συνέβησαν.
    ντροπή και όνειδος για όσους πανηγυρίσουν αυτή τη νίκη κι αυτό το πρωτάθλημα.
    και θλίψη για τη διοίκηση που δεν πήρε την ομάδα να φύγει από το γήπεδο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θλιβερές προσωπικότητες όσοι πανηγύρισαν εχτές. Υπάρχουν φορές που λες "δεν μπορεί να υπάρχουν τόσο μεγάλα πρόβαρα"...Κι όμως τα γεγονότα έρχονται να σε διαψεύσουν! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΕ EL LOCO!!!!ΧΤΕΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΤΑΠΩΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΛEΙΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙΑ ΤΩΝ GAY-ROΠΑΠΑΓΑΛΩΝ ΦΤΑΝΩΝΤΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ-ΜΑΓΚΙΚΗ-ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΝΙΚΗ ΨΥΧΗΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ 1-3 ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ-ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ-ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ-ΚΛΕΦΤΕΣ-ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ-ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ-EΓΚΛHMATIEΣ-BIAΣTEΣ-NTABATZHΔEΣ-ΜΟΥΛΟΙ Κ.Λ.Π. ΤΗΣ ΤΗ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΙΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ 1000%,ΠΟΥ ΟΜΟΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΫΠΑΡΞΕΙ...ΠΑΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 13.000.000 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΠΕΡΙΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ!!!!ΑΠΕΙΡΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΝΙΒΑΛΩΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ,ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΣΚΑΛΠ,ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ,ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ!!!!!ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ-ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ-ΜΑΓΚΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: