Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ, ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!!!

Με δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ ο εκπρόσωπος του Ενιαίου Φορέα, Θεόδωρος Μαραγκουδάκης,ζήτησε «τουλάχιστον, μία συγγνώμη» από την ΕΡΤ.

«Έχουμε παράπονα από τον τρόπο που καλύψατε τον αγώνα και τα σχόλια σας για τις επίμαχες φάσεις. Δεν αναδείξατε το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός πήρε μία πανάξια νίκη στο γήπεδο του Ολυμπιακού, η οποία, όμως, απετράπη από τη διαιτησία.

Έχουμε, επίσης, παράπονο γιατί τα επεισόδια και ο προπηλακισμός των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού μεταδόθηκε από μακρινή κάμερα και όχι από κοντά. Σε άλλες περιπτώσεις είμαστε σίγουροι ότι θα δείχνατε από κοντά όλα τα πλάνα», τόνισε αρχικά ο κ. Μαραγκουδάκης και πρόσθεσε:
«Πρέπει να ζητήσετε, λοιπόν, τουλάχιστον μία συγγνώμη. Ξέρουμε ότι για τα τηλεοπτικά δικαιώματα δίνετε χρήματα στον Ολυμπιακό. Είμαστε και εμείς πολίτες και πληρώνουμε την ΕΡΤ και απαιτούμε αντικειμενικότητα. Το ποδόσφαιρο να ξέρετε ότι, πλέον, είναι και κοινωνικό θέμα, στους δύσκολους καιρούς που περνάμε. Άρα, μη μας κάνετε να βράζουμε περισσότερο».


Σχόλιο Laplace: Aψογη δήλωση που ήταν οτι ακριβώς χρειαζόταν αυτή την στιγμή..Η ομάδα κερδίζει πολύ με ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ αντιδράσεις κ με ψύχραιμες τοποθετήσεις..
Θυμηθείτε τις δηλώσεις των εκπροσώπων της Λ7 (κ τις αντιδράσεις των γαυροπροβάτων) μετά τα κατά καιρούς αίσχη τους κ συγκρίνετε τες με αυτές τις δηλώσεις που έγιναν σήμερα..
Μπορεί να είμαστε 5-6 εκατομμύρια φίλαθλοι του Παναθηναϊκού κ να μην μας νοιάζει η άποψη των υπολοίπων οπαδών αλλά αυτή την στιγμή και οι υπόλοιποι Έλληνες φίλαθλοι είναι μαζί μας κ έχουν στραμμένη την προσοχή τους πάνω μας κ με τέτοιες αντιδράσεις κερδίζουμε τους πάντες….

Μπράβο στον κόσμο μας..

Σχόλιο El Loco:Ήμουν εκεί αδελφέ και θα μπορούσα να γράψω πολλά πράγματα από αυτά που συζούσαμε μεταξύ μας αλλά θα σταθώ μόνο σ΄ ένα πράγμα.

Χθες ένιωσα περήφανος για τους παίκτες μας και για την αντρίκια νίκη μας.
Σήμερα ένιωσα ακόμη πιο περήφανος που γεννήθηκα Παναθηναϊκός και που ανήκω από μικρό παΐδι στην θύρα 13(παρολο που πλέον δεν συμμετέχω ενεργά).
Μόνο ο κόσμος μπορεί να αλλάξει τα σχέδια τους και αυτό το απέδειξε σήμερα με την στάση του αλλά και με την επίσκεψη στο σπίτι των παικτών μας.
Αν συνεχίσουν να αδιαφορούν οι αμέτοχοι θα υπάρξουν και άλλες επισκέψεις και δεν θα είναι για κάλο σκοπό…

4 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ,ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΓΙ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ!!!!ΤΟΥΣ ΕΚΡΑΞΕ ΜΕ ΚΟΣΜΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΥΛ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ Ν' ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ:ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά την επίθεση του 'καπετάνιου' σε δημοσιογράφο, έχουμε και επίθεση των βάζελων στην ΕΡΤ γιατί δεν τους άρεσε το πωε μετέδιδαν τον αγώνα. Η ελευθερία του λόγου σε όλο το πράσινο μεγαλείο της.

    Θελετε να κάνετε DERBY και ΠΡΑΣΙΝΗ όλα τα ΜΜΕ. Σας ενοχλεί όταν λένε την αλλήθεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΟΓΑΥΡΕ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ;;;;H ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΓΟΥΡΟΥΝΟΜΑΡΙΔΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ;;;;ΟΧΙ ΡΕ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ,ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ!!ΠΟΛΕΜΟ ΘΕΛΑΤΕ;;ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οποιος ενδιαφερεται για εξτρα εισοδημα χωρις κεφαλαιο www.pwsnavgaleisleftaonline.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: