Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΘΑ ΦΑΤΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΜΕ ΣΚΑΤΑ!!!



Επιστολή από τον Βασίλη 13

΄΄ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟΣ!!! ΞΕΡΝΑΩ ΡΕ ΨΕΥΤΕΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ...΄΄

Σε ιδιώνυμο αδίκημα να μετατραπεί η βία στα γήπεδα ζήτησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Θεόδωρος Πάγκαλος αναφερόμενος στα θλιβερά επεισόδια που σημειώθηκαν στο ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης μιλώντας στο MEGA ζήτησε να απαγορευτεί ισοβίως η είσοδος στα γήπεδα για όσους μεταφέρουν βεγγαλικά.

«Να υπάρχουν οικονομικές ποινές, να μετατραπεί σε ιδιώνυμο αδίκημα όλα αυτά που κάνουν οι χούλιγκαν μέσα και έξω στα γήπεδα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Πάγκαλος αναφέρθηκε ακόμα και στα σεξιστικά και χυδαία συνθήματα που ακούγονται στα γήπεδο, τα οποία χαρακτήρισε «απαράδεκτα». Τόνισε μάλιστα ότι ο ίδιος δεν μπορεί να πάει πια με τα παιδιά του στο γήπεδο.

Ο κ. Πάγκαλος αναφέρθηκε στα μέτρα που έλαβε η Αγγλία για την καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα, ενώ έσπευσε να χαρακτηρίσει τη διαιτησία στο συγκεκριμένο αγώνα «άδικη», λέγοντας ότι «αδίκησε και τον Ολυμπιακό». (απο www.tovima.gr)

''KΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΤΣΙΝΑ ?
ΟΤΑΝ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΒΑΜΜΕΝΟ ΠΡΟΒΑΤΟ, ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΓΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ -ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ?

ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΣΤΑΖΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑΚΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΤΕΡΟ?

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΚΑΛΙΣΤΑΝ , ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΕΠΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΑΜΕΝΟ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟΠΟΥΣΤΑ.

ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΑΗ - ΒΑΣΙΛΗ...ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΑ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΟ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ...


ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ( ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ" ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ...''

11 σχόλια:

  1. "ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΑΗ - ΒΑΣΙΛΗ...ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΑ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΟ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ..."
    χαχαχα κορυφαία ατάκα, θα τη λέω!
    πάντως εκτός του εμετικού παχύδερμου, στο γήπεδο βρισκόταν κι ο Αντωνάκης ο Σαμαράς... μούγκα στη στρούγκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλησπερα Μαζεστιξ
    πραγματικα φοβερη η ατακα του βΑΣΙΛΗ!!!

    Αν και δεν εχω γραψει εγω το αρθρο οφειλω να σου πω αδελφε οτι συχενομαι την πολιτικη και αυτους που την αντιπροσοπευουν και δεν εχω ψηφισει ποτε στην ζωη μου. ειμαι Παναθηναικος και θεωρω οτι ολα τα κομματα της ελλαδος ευθυνονται για τα κλεμενα πρωταθληματα , τις τιμωριες και για τογηπεδικο. Ψηφιζω μονο Παναθηναικο, αδελφε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το μουγκα στην στρουγγα ειναι αστοχο αδελφε γιατι αν δεις το προηγουμενο ποστ θα καταλαβεις πως δεν κανω διακρισεις σε κανεναν πουστη που δεν σεβεται τον παναθηναικο μας.
    ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, ΑΔΕΛΦΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κοροιδευει την κοινωνια ο πουστης!
    ηταν παρων στο γηπεδο κ δεν εκανε μια δηλωση για τα αισχη της ομαδας του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. El Loco το "μούγκα στη στρούγκα" δεν πήγαινε σε σένα!
    Στο Σαμαρά πήγαινε που δεν είπε κουβέντα για όσα είδε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σορυ αδελφε, δε το καταλαβα!!!
    συμφωνω απολυτα και γι΄αυτο πρεπει να τους μαυρισουν ολους οσοι συμμετεχουν σε αυτο το πανυγυρι που λεγεται εκλογες για μια χειροτερη ζωη!!!
    και παλι σορυ αδελφε
    παραληρημα, με κολλησε ο πολντο χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χαχαχα
    Δεν υπάρχει θέμα φίλε, συμβαίνουν αυτά.
    Μας έχουν σπάσει τα νεύρα οι μούλοι και είμαστε έτοιμοι να αρπαχτούμε με τη μία!
    Δε κινδυνεύουμε να "πολντοποιηθούμε" αδερφέ! Χρειάζεται προεργασία χρόνων για να τα καταφέρει κανείς. Θέλει να βλέπεις magic, να διαβάζεις sportday και να ακούς sport-fm για χρόνια μέχρι να κολλήσεις τη "Νόσο του Βαγγέλα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ολοι τους μας κοροιδευουν laplace και δεν εξαιρω κανεναν τους.
    χαριζουν τα πρωταθληματα στους γαυρους, τους φτιαχνουν νομους και γηπεδα εις βαρος της ομαδας μας. Η οικογενεια που στηριζει τα κομματα τι εχει κανει γι΄αυτο...30χρονια ειναι πολλα αδελφε και δεν γινεται να στηριζεις τα κομματα οικονομικα και να μην μπορεις να φτιαξεις ενα γηπεδο. δεν γινεται να σε κοροιδευουν 30χρονια και εσυ να συνεχιζεις να τους στηριζεις...κατι αλλο συμβαινει αδελφε
    δεν γινεται να σε κλεβει ο κοκκαλης και εσυ να τον στηριζεις
    Δεν γινεται αδελφε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. El Loco, άμα δε βαριέσαι, έγραψα αυτό σήμερα για τους δημοσιοκάφρους που συμψηφίζουν τα αίσχη του γαύρου με τα "αίσχη του ΠΑΟ".
    -Το ποδοσφαιρικό... "Μαζί τα φάγαμε"-
    http://toixo-toixo.blogspot.com/2011/02/blog-post_5244.html
    Άμα σ' αρέσει ανέβασέ το κιόλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΧΑΧΑΧΑ,ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΕΤΙΚΟ ΕΛΕΦΑΝΤΑ ΑΡΚΟΥΔΟΜΑΡΙΔΑΚΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ,ΤΗΝ ΕΛΕΕΙΝΗ ΣΚΑΤΟΣΑΚΟΥΛΑ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΩΝ;;;;ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ 10ΕΤΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΟΤΣΑΛΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΥΣ;;;;;AAAAAAXAXAXAXAAAAAAAA!!!!!!!!!!ΑΛΛΑ ΕΙΔΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΣΟ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ GAY-ROI ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ:ΠΡΟΕΔΡΟΙ,ΠΑΙΚΤΕΣ,ΟΠΑΔΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ,ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ,ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ,ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ,ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ,Α.Ρ.Δ. ΚΛΠ...ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΙΑ!!ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΣΕΡΝΕΙ Ο ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!!ΚΑΤΙ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΜΙΑΣ ΑΠΟΧΡΩΣΗΣ...ΑΝ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΓΩ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΑ ΜΕ ΤΑ 4!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: