Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ, ΤΟΥΛΟΥΜΠΑ!!!


Πριν λίγες μέρες ο Τουλούμπας βγήκε ξαφνικά χωρίς κανέναν λόγο και καμία αίτια και αποκαλούσε τους οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού μας ΄΄ κότες’’ θέλοντας να μας προκαλέσει για να κάνουμε επεισόδια στο Οακα και να δημιουργήσουμε πρόβλημα στην ομάδα.
Τον πονάει που οι οργανωμένοι στηρίζουν τους παίκτες και τους βοήθησαν με τις ντοπέ τους να πάρουν τα πάνω τους. Τον πονάει που δεν απαξιώνουμε την ομάδα και τον πονάει το πούλι του Σισε!!!
Και σήμερα , με μεγάλο θράσος καλεί τον κόσμο του Παναθηναϊκού ν’ αντιδράσει στην παράγκα του Μαριδάκη αλλά δεν αναφέρει ότι το αφεντικό του για 15 χρόνια έμενε απαθείς στην παράγκα του Κόκκαλη και ότι κατηγορούσε και κυνηγούσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού.
Δεν αναφέρει ότι με την ψήφο του αφεντικού του , ο Μαριδάκης δημιούργησε την παράγκα και δεν αναφέρει ότι το αφεντικό του συνεχίζει να μένει απαθείς παρόλο που είναι ο ακόμη ο ιδιοκτήτης της ομάδας μας.
Χρόνια ολόκληρα σπέρνει την μιζέρια και την διχόνοια ανάμεσα μας και έχει το θράσος να στέλνει μήνυμα ενότητας σε αυτούς που τόσα χρόνια τους αποκαλεί κάφρους και κότες.
Ντροπή σου!!! Ακόμη και ο καθρέφτης του σπιτιού σου σε φτύνει από αηδία και εσύ νομίζεις ότι σε φτύνει για να μη σε ματιάσει.

Γράφεις για μεγάλη συγκέντρωση των οπαδών κατά της Νετ αλλά το γράφεις με μικρά γράμματα ενώ θα έπρεπε να ήταν πρωτοσέλιδο.
Το συλλαλητήριο κατά της Νετ Τουλούμπα, το οργάνωσε ο Ενιαίος Φορέας στέλνοντας κάλεσμα σε όλους τους Παναθηναϊκούς και η συγκέντρωση δεν ήταν άπλα μεγάλη αλλά ενώθηκαν 2500 πράσινες καρδιες και έκαναν αυτό που δεν έχει κάνει το αφεντικό σου.
Οι κάφροι όπως μας αποκαλείς είναι οι μόνοι που προσπαθούν να προστατέψουν την ομάδα και οι μόνοι που μπορούν να σας εμποδίσουν να καταστρέψετε τον Παναθηναϊκό μας. Είναι οι μόνοι που έχουν στείλει χιλιάδες μηνύματα στην Ουεφα για τα εγκλήματα των γαυρων και είναι οι μόνοι που δεν θα συμβιβαστούν .
Το αφεντικό σου τι έκανε;

Στην Ριζουπολη έστελνες μηνύματα στον κόσμο του Παναθηναϊκού να προπηλακίσουν τους παίκτες και τους αποκαλούσες κότες και ‘’loosers’’ γιατί δεν θυσίασαν την ζωή τους για χάρη του απόντος αφεντικού σου.
Που ήταν το αφεντικό σου τότε;
Γιατί δεν προστάτεψε τους παίκτες και που είναι τώρα;
Για κακή σου τύχη ο Looser Καραγκούνης με την παρέα του, έχοντας ζήσει την Ριζουπολη μπήκαν μέσα στο τηγάνι, τους γαμήσανε και έδειξαν σε όλους πόσο μεγάλα αρχιδια έχουν.
Σου θύμισαν ποιος χάρισε το πρωτάθλημα της Ριζουπολης στους γαυρους και ποιος χαρίζει και το φετινό.
15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΟΣΟ ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΑΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΣΟΥ.
Συμφωνώ μαζί σου : Keep Walking ως τώρα και Keep Running στο μέλλον.

Ο κόσμος δεν ξεχνά, ξέρει, βλέπει, καταλαβαίνει και νιώθει !!!

Λευτεριά εδώ και τώρα από όλους αυτούς που έχουν ασελγήσει και συνεχίζουν να ασελγούν στον Παναθηναϊκό μας και λευτεριά από όλους αυτούς που δεν μας σέβονται και ντροπιάζουν την ένδοξη ιστορία του Παναθηναϊκού μας.

Πέφτουν οι μάσκες αδέλφια , η αλήθεια έχει γίνει ο εφιάλτης τους και ο Παναθηναϊκός ο Τιμωρός τους.

Μέτοχοι –Αμέτοχοι , Ένοχοι –Συνένοχοι, Γαυροι -απόγονοι, Μαριδακη-Κρόκους, ΕΠΟ-Κοράκια, μισθοφόροι ΑΡΔ- Μισθοφόροι Πολιτικοί, εισαγγελείς και δικαστές η ένδοξη ιστορία του Παναθηναϊκού θα σας εκδικηθεί αν συνεχίσετε να μην την σεβεστε.

Φερτέ μας πίσω τα κλεμμένα πρωταθλήματα ειδάλλως είσαστε συνένοχοι με τους κλεφτές!!! Θέλουμε τον Παναθηναϊκό μας όπως τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε, μην μας τον στερείτε γιατί Δεν πάει άλλο!!!
Αν δεν μπορείτε ή δεν θέλετε φύγετε τώρα ειδάλλως θα σας διώξει ο κόσμος με τις κλωτσιές .


3 σχόλια:

  1. Μεγάλες νύχτες η χθεσινή και η σημερινή El Loco... πολύ μεγάλες... Όλοι μαζί μια γροθιά.

    ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ...
    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: