Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Άφαντοι ΑΜΕΤΟΧΟΙ, είστε εδώ;

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάθε μέρα δίνει το δικό του show με ξεδιάντροπες επιθέσεις στον Παναθηναϊκό, ο κόσμος έχει ξεσηκωθεί και είναι εξοργισμένος όσο δεν πάει και η απουσία των ΑΜΕΤΟΧΩΝ-μεγαλομετόχων είναι εκκωφαντική όσο ποτέ άλλοτε.

Ο κόσμος βγήκε στο δρόμο και δείχνει πως παίρνει την κατάσταση στα χέρια του, με σκοπό τώρα που έσπασε το απόστημα να σταματήσει μια και καλή η κωμωδία που παίζεται εδώ και χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά οι αόρατοι ΑΜΕΤΟΧΟΙ-μεγαλομέτοχοι μάλλον δεν έχουν λάβει σωστά το μήνυμα...

Έχουν περάσει εννιά μέρες από τα αίσχη του Φαλήρου, ο Μαρινάκης καθημερινά επιτίθεται στον Παναθηναϊκό και εσείς πού είστε; Ένας από εσάς δεν έχει βγει μπροστά να κάνει μια δήλωση, να απαντήσει όπως πρέπει και όπως αρμόζει στον Μαρινάκη. Να ζητήσει παρέμβαση εισαγγελέα, κράτους, να ψάξει στοιχεία που θα τους στείλουν αδιάβαστους, να κάνει κάτι!

Να δείξει ότι πονάει την ομάδα, πονάει που της κλέβουν τα πρωταθλήματα, έχει εξαγριωθεί, έχει φτάσει στο αμήν όπως και εκατομμύρια κόσμος. Όπως οι παίκτες που εσείς πληρώνετε και που μέσα στην κόλαση του Φαλήρου έδειξαν μαγκιά και καρύδια.

Για ποιον από εσάς να συζητήσουμε; Για ποιον και να πούμε τι;

Για τον Βγενόπουλο που στο ΔΣ πλέον εκπροσωπείται από αντιπροσώπους και δεν έχει εμφανιστεί πουθενά; Δεν έχει πει μια κουβέντα να δείξει πως νοιάζεται;

Για τον Πατέρα που εγκατέλειψε πρώτος το καράβι και επικαλούμενος προσωπικούς λόγους απουσίαζε από το κρίσιμο ΔΣ της περασμένης Τρίτης, ενώ δεν εμφανίστηκε ούτε στο γήπεδο;

Για τους Γιαννακόπουλους που πήγαν στο ΔΣ και το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν εάν ο Βγενόπουλος και ο Πατέρας χάρηκαν;

Για τον Τζίγκερ που κατέχει το μεγαλύτερο ποσοστό μετοχών και αν και είναι ο μοναδικός που έγραψε μια ανακοίνωση μετά το ντέρμπι, κάθεται και παρακολουθεί από μακριά τις εξελίξεις, αντί να βγει μπροστά και να υποστηρίξει τη θέση του (σ.σ. κανείς παίκτης του Παναθηναϊκού στην Εθνική ομάδα); Όσο είναι μεγαλομέτοχος οφείλει να μην είναι ΑΜΕΤΟΧΟΣ. Αυτός έχει το καρπούζι και το μαχαίρι. Δεν νοείται να είναι ΑΠΩΝ.

Κύριοι ΑΜΕΤΟΧΟΙ-μεγαλομέτοχοι, ο κόσμος δεν μπορεί άλλο. Η υπομονή του τελείωσε. Κουράστηκε να βλέπει να κλέβουν πρωταθλήματα από την ομάδα. Κουράστηκε να βλέπει τον Παναθηναϊκό αδύναμο. Να τελειώσει μια και καλή το παραμύθι, να καθαρίσει την μπόχα που υπάρχει εδώ και δεκαετίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Φτάνει πια για όλους σας η βιτρίνα και η προσωπική προβολή. Αποφασίστε τι θέλει ο καθένας. Και γρήγορα. Θα βοηθήσετε τον Παναθηναϊκό ουσιαστικά προτάσσοντας τα στήθια σας ενάντια στο κατεστημένο και τη βρόμα που αναδύεται από το λιμάνι ή θα παραμείνετε απαθείς ΑΜΕΤΟΧΟΙ-μεγαλομέτοχοι; Χωρίς μάλιστα να βάζετε χρήματα στις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου, όπως έχετε προαναγγείλει ότι θα πράξετε;

Φτάνει πια. Πάρτε θέση. Ξεβρομίστε το χώρο. Η υπομονή τελείωσε. Για ΟΛΟΥΣ.

ΥΓ. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν μόνο σε όσους είναι αυτή τη στιγμή στη διοικούσα επιτροπή με επικεφαλής τον Γόντικα, οι οποίοι μαζί με το υπόλοιπο επιτελείο δίνουν πραγματικά τη μάχη τους και δεν έχουν αφήσει τίποτα να πέσει κάτω.

Αναδημοσιεύτηκε απο το Leoforos.gr

El Loco: Επιτέλους μια ανάρτηση από το Λεωφόρος χωρίς στρατόπεδα και τάσεις αλλά για όλους αυτούς που το παίζουν μέτοχοι αλλά στην ουσία είναι αμέτοχοι.
Απ’ ότι φαίνεται οι μέτοχοι δεν θα καταφέρουν με την στάση τους να αποτρέψουν την οργή του κόσμου να στραφεί και προς αυτούς.
Το είχα αναφέρει και σε προηγούμενες αναρτήσεις ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει πάρει πλέον την κατάσταση στα χεριά του και δεν θα σταματήσει τον αγώνα μέχρι να δικαιωθεί παρασύροντας τα πάντα στο διάβα του.
Έρχεται και η δίκη σας ώρα και τότε θα καταλάβετε οτι ευθύνεστε και εσείς για όλα όσα έχουν συμβεί και που συνεχίζουν να συμβαίνουν κατά του Παναθηναϊκού μας.

Αποφασίστε τώρα!!!

ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΤΟΤΕ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ. ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ!!!

3 σχόλια:

  1. http://www.tsantiri.gr/athlitika/apoklistikes-dilosis-nikola-patera-ti-lei-gia-ton-marinaki.html


    giaftes tis dilwseis ti exete na phte?:/
    MAZI TA FAGANE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το ειδα και χωρις να ειμαι με το μερος κανενος εχω την εντυπωση οτι ειναι μουφα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ...ΟΝΕΙΡΟ ΖΩ ΚΑΙ ΜΗ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΤΩΡΑ...
    ΣΣΣΣΣΣ!!!!!!ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΑΔΕΛΦΕ;;;;
    PE ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ??ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ Ο ΑΡΧΙΑΡΚΟΥΔΟΓΥΦΤΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: