Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ;;;;;

Μπράβο στον ερασιτέχνη και στον κ.Ρισβα που είναι ο μόνος που προσπαθεί να κρατήσει ψηλά την πράσινη σημαία.
Μήνυμα προς όλους ότι ο Παναθηναϊκός ανήκει στον λαό του και όχι στους ανίκανους μέτοχους του.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, Παναθηναικε!!!

Που είναι οι μέτοχοι;
Συνεχίζουν να είναι προκλητικά αμέτοχοι ;
Μήπως είστε και εσείς συνένοχοι σε όλα όσα ζήσαμε χθες;
Κάντε κάτι άμεσα γιατί μόλις τελειώσουμε με την Ερτ, θα έρθει και η δική σας η σειρά.
Στο χέρι σας είναι. Από εδώ και πέρα τον λόγο τον έχει ο λαός του Παναθηναϊκού και οι παίκτες της ομάδα μας και δεν θα χαριστούμε σε κανέναν σας.
Σεβαστείτε τον Παναθηναϊκό μας γιατί θα σας γαμήσουμε τα σπίτια !!!

9 σχόλια:

  1. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ...ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ ΡΕ,ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΣΑ ΠΑΝΩ ΣΑΣ, ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟ ΒΛΑΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟΠΟΥΣΤΑ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΜΑΣΤΕ? ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ Ε? ΤΖΙΓΓΕΡ - ΠΑΤΕΡΑ-ΠΟΛΕΜΗ-ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΡΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΠΛΑΤΗ ΡΕ . ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΝΤΟ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ, ΒΓΗΚΕ Ο ΣΥΓΚΑΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΡΑΞΕΙ ΤΟ ΣΙΣΕ (ΤΟΣΟ ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΩΛΙΕΣ ΕΧΕΙ). ΕΝΑ ΠΑΙΧΤΑΡΑ , ΕΝΑΝ ΑΘΛΗΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ ΛΙΜΑΝΙΣΙΑ ΤΡΑΒΑ ΜΠΟΥΚΩΣΟΥ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΤΗ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ...ΜΠΟΥΛΗ, Ε ΜΠΟΥΛΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλησπερα βασιλη13
    ακομη και τωρα συμμαχουν με τον διαολο, αδελφε!!!
    μονο ο κοσμος νιωθει και μπορει να αποδοσει δικαιοσυνη.
    πεφτουν οι μασκες σιγα σιγα, αδελφε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΔΕΡΦΕ? ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΑΦΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΓΗΠΕΔΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΕΤΣΙΝΑ.
    ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ Ο ΚΩΛΑΡΑΣ.ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ-ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ!!!
    ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ , ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ. ΕΧΤΕΣ ΣΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΝΙΩΣΑΝ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑΝ ΟΙ "ΜΕΤΟΧΟΙ" ΤΟ ΜΑΤΣ? ΤΟΣΟ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οπως το ειπες αδελφε, ειναι στα αρχιδια τους δυστηχως. η σιωπη τους και η αδιαφορια τους με κανουν να πιστευω οτι ειναι ολοι τους συνενοχοι στην παραγκα που εχει στηθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΑΔΕΛΦΕ!το αναδημοσιευω
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!
    ντροπη σας ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ..
    το αναδημοσιευσα αδελφε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαριστω αδελφε!!!
    το γραφω εδω και αρκετο καιρο οτι η μονη σωτηρια μας και δυστηχως δεν υπαρχει αλλη λυση με ολους αυτους που εχει μπλεξει ο παναθηναικος μας.
    Λευτερια εδω και τωρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ Α-ΜΕΤΟΧΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΛΕΝΕ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ(ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΤΩΝ ΜΟΥΛΩΝ ΣΤΗ 15ΕΤΙΑ)ΟΛΟΙ ΣΙΩΠΟΥ,ΚΩΦΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝ...ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΙΝΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ...ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ,ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ"...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΒΑΡΥ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΑΣ!
    ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΩΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΜΕ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΑΝΥΠΑΛΥΠΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΕΣ-ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΕΣΤΙΖ-ΠΡΟΒΟΛΗ-ΕΦΕ-ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ...
    ΟΕΟΕΟΕ...ΟΕΟΕΟΕ...ΜΟΝΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ Σ' ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ!!!!!!
    ΥΓ:ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΡΙΣΒΑ ΠΟΥ ΕΚΡΑΞΕ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ GAY-ROΫΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΩΛΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!
    ΥΓ2:ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΩΡΕΣ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΣΚΑΪ Ο ΤΖΟΡΒΑΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ...ΕΙΠΕ ΠΩΣ "ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΘΙΚΑ ΚΑΚΑΠΟΙΞΗΜΕΝΟΙ" ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΘΝΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΟΣΠΕΡΜΑ-ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΙΠΕ ΠΩΣ "ΣΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΥΠΕΡΧΕ ΚΛΙΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ,ΝΑ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΛΟΣ,ΕΝΩ ΧΘΕΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ"...ΚΙ ΕΓΩ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΡΩΤΑΩ:ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΣ-ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΟΣ-ΜΗ GAY-ROS ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Ν' ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δυστηχως κανενας αδελφε γιατι πολυ απλα ειναι ολοι μερος του στυστηματος.
    απο τους δικους μας αμετοχους πλεον το μονο που θελω ειναι να σηκωθουν να φυγουν μονοι τους γιατι στο τελος θα τους διωξουμε εμεις με τις κλοτσιες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ,+13.000.000 ΑΔΕΛΦΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: