Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΦΥΓΑΤΕ ΝΩΡΙΣ...

Εξαιρετική επιστολή από τον Βασίλη 13

΄΄Eννιά μέρες μετά το στημένο ντέρμπι , με τη σκόνη να ψιλοκάθεται και την πικρή γεύση της ληστείας να κυριαρχεί ακόμη, πληροφορηθήκαμε σήμερα ότι τελικά η πουστιά όσων εμπλέκονται με την ομάδα του Αμερικάνικου Πολεμικού Ναυτικού δεν έχει τέλος...(Αινσταίν τελικά το σύμπαν και το πουστριλίκι των gay είναι άπειρο...)

Το νέο σκετς του Πόλντο αυτή τη φορά είχε να κάνει με επίθεση στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ του στυλ οτι δυσφυμίζουμε το άθλημα και μαγκιές του κώλου για να χαίρονται οι τσουκαλάδες του.
Το θέμα μου όμως δεν είναι ο ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ, το θέμα μου είναι ότι με Γόντικες και Βεκρήδες δεν κάνεις προκοπή.
Η απορία μου και όσων φίλων ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΩΝ έχω μιλήσει είναι ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΑΜΩΑΜΕΤΟΧΟΙ....

Δυστυχώς κυριαρχεί η αγωνία ότι με τον ΨΩΛΑΡΧΙΔΙΣΜΟ τους θα καταφέρουν να κάνουν τον ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ, μάγκα. Αν το καταφέρουν αυτό , τι να πω...Θα έχουμε δει το 8ο θαύμα του κόσμου...
Τον πιο σιχαμένο μπούλη, το παιδί που κάνει μπαμ ότι το τρελένανε στις καρπαζιές στο σχολείο, να γίνεται με την ανοχή τους ή και με την πλάτη τους μοναδικός παίκτης στο ποδόσφαιρο.(Γειά σου ρε Πατέρα με τον φίλο σου, που είναι τιμή μας που μπαίνει στο ποδόσφαιρο...ΓΕΛΟΙΕ!!!)
Αυτό όμως που έχει αλλάξει αυτή τη φορά είναι πως οι οπαδοί δεν καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια. Αυτό είναι και το σημαντικότερο και για εμένα και συγκινητικότερο...
Αυτό που έχει ανάγκη ο κόσμος να δει είναι μια δυναμική απάντηση απο τη διοικηση, απάντηση που δυστυχώς δεν έρχεται.

Η ιστορία αυτή για πολλούς απο εμάς ήταν η ευκαιρία να δούμε αν αυτοί οι τυποι ζούνε ακόμη, γιατί μετά το σάλτο των δύο, ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

Τελικά ΑΡΧΙΔΙΕΣ ΓΙΩΡΓΙΤΣΑ ΜΟΥ. Βγενό και Πατέρας- LOS POULOS, Τζίγγερ - έτσι όπως τα κάνατε βρείτε τα μόνοι σας - Γιαννακόπουλοι- κάτι προσπάθησαν ...τουλάχιστον. Η πίκρα που βιώνω αφορά στο ότι όλο αυτό έγινε στο χειρότερο timing. Δηλαδή λίγο μετά από το απότομο ξύπνημα της διάλυσης της πολυμετοχικότητας.

Είχαμε πιστέψει ότι ο ΨΕΥΤΟΑΝΔΡΕΑΣ και η ΠΕΚ του θα φέρουν αέρα αλλαγής στο Βαρδινογιαννικό καθεστώς.
Τζίφος...ΟΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ κατάφεραν να βγάλουν το μάτι ο ένας του άλλου και ενώ πέρυσι τέτοια εποχή όλοι αισθανόμασταν ότι μπαίνουν οι βάσεις για να πρωταγωνιστήσει για χρόνια η ομάδα(ποδοσφαιρικά , όχι σαν την χούντα των πέτσινων) τα κάνανε ΠΟΥΤΑΝΑ.

Αυτό που σκέφτομαι σε αυτή την ανισόρροπη χρονιά είναι πως αν οι ΤΖΙΓΓΕΡ-ΒΓΕΝΟ-ΠΑΤΕΡΑΣ Κ΄ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ έδειχναν τέτοιο μένος εναντίον του ΧΟΝΤΡΟΥ που έδειχναν μεταξύ τους, θα έψαχνε τρύπα να κρυφτεί ο αρουραίος.
Αλλά προτίμησαν να αφήσουν τον εχθρό τους να ψευτοκορδώνεται, γιατί είχαν σημαντικότερη δουλειά. Να διαλύσουν την ομάδα τους...

ΕΜΕΙΣ...


ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ...

Η ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΜΕΙΝΕΤΕ ΗΣΥΧΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ...

3 σχόλια:

  1. TA EIΠΕ ΟΛΑ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ,+13!!!!ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ:ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ(ΜΕ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡ ΤΟ 2008),ΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ 32 ΘΥΡΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΦΟΒΕΡΗ Η ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ Τ' ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΡΕΣΤΑ!!!!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΚΕΡΚΙΔΑ-ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EΓΩ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: