Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Αρκετά ,έως εδώ!

Ο κόμπος έφτασε πλέον στο χτένι. Αρκετά , έως εδώ!
Παραλήρημα από τον πρόεδρο της Super League? Προβληματίζομαι για το πως θα αντιμετωπιστεί αυτή η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Γι' αυτό και δεν θα αναφερθώ καν στα χθεσινά αποτροπιαστικά γεγονότα , ούτε στην σφαγιαστική διαιτησία των 3 μαυροφορεμένων εντεταλμένων "καμικάζι" των Βασσάρα και Μαρινάκη. Τις λεπτομέρειες τις ξέρουμε όλοι , και το τι μελλοντικά θα γίνει.

Πάμε στις προτάσεις.
Σωστά συγκλήθηκε έκτακτο ΔΣ στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.
Να προτείνω τα θέματα λοιπόν που πρέπει να τεθούν στο τραπέζι για συζήτηση και να παρθούν αποφάσεις.

1) Άμεση αποχώρηση όλων των διεθνών ποδοσφαιριστών του Παναθηναικού από την εθνική ομάδα (με όποιες τιμωρίες , τι είχαμε τι χάσαμε - γιατί και που θα πάνε ποια η σχέση τους με τον κύριο Τοροβρίζει).
2) Να μην "κατέβει" κανένας ποδοσφαιριστής της πρώτης ομάδας στους επόμενους αγώνες. Να δηλωθούν τραυματίες και στη θέση τους να αγωνιστεί η ομάδα UNDER 21. (Έτσι δεν θα υπάρξει ούτε τιμωρία , ούτε μηδενισμός , ούτε αφαίρεση βαθμών για τη νέα αγωνιστική περίοδο).
3) Καταγγελία σε όλους τους διεθνείς ποδοσφαιρικούς φορείς (ΟΥΕΦΑ-ΦΙΦΑ) με παράλληλη προσκόμιση στοιχείων (βίντεο-φωτογραφίες) από το χθεσινό ρεσιτάλ αλητείας.

Κλείνοντας θα ήθελα να υπενθυμίσω τα εξής:
1) Τα ίδια που έκαναν στο Τζιμπρίλ Σισέ εχθες , τα είχαν κάνει κάποτε και στο μπάσκετ με συνέπεια την άμεση φυγή των Μποντιρόγκα-Τζεντίλε από την Ελλάδα που με δηλώσεις τους εξήγησαν ότι οι λόγοι ήταν "η αηδία τους με τη συμπεριφορά κάποιων στο ΣΕΦ."
2)Το Σάββατο όλοι πρέπει να είμαστε στο γήπεδο να στηρίξουμε την προσπάθεια των όποιων ποδοσφαιριστών αγωνιστούν και να διαμαρτυρηθούμε κόσμια και πολιτισμένα όπως αρμόζει σ' εμάς τους Παναθηναικούς.
3)Στήριξη στην ομάδα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και να αφήσουμε στην άκρη τις εσωστρέφειες μας , γιατί μόνο έτσι θα καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε τη λαίλαπα Μαρινάκη.

Ο καθηγητής

3 σχόλια:

  1. +AΠΕΙΡΟ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΑ!!!!ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΙΣΚΑΤΟΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ...ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ,ΜΑΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΒΛΑΣΤΗΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΠΑΝΑΝΙΑ...
    ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ-ΣΤΗΜΕΝΟ-ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΟΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ UEFA ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΠΟΠΥΣΤΗΔΩΝ ΤΑ 15 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΣΤΗΝ UEFA ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ,ΑΛΛΑ ΧΘΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. simfono ouefaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa katageleia sihathikmae eirinika oloi aderfia mono etsi mipos kanoume kati

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλησπερα αδελφια
    +13
    περισσοτερο ομως τρλαινομαι απο την ανικανοτητα και την αδιαφορια των και καλα διοικουντων.
    εχουμε στειλει χιλιαδες email στην ουφα απο το πρωι ενω θα επρεπε η διοικηση να το ειχε κανει απο χθες και οχι μονο αυτο αλλα αμφιβαλω αν θα κανει και κατι γενικοτερα...
    Λευτερια εδω και τωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: