Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Σαρανταοχτώ ώρες

Σαρανταοχτώ ώρες μετά το ντέρμπι του Καραϊσκάκη υπάρχουν τρία δεδομένα:
Το πρώτο ότι η Πολιτεία δεν έχει πάρει θέση για τίποτα.
Ο Γ.Γ.Α. κ. Μπιτσαξής περιοδεύει κάπου στην Ήπειρο.
Ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Νηκιτιάδης μάλλον διαβουλεύεται (!) το νέο αθλητικό νόμο.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Παπουτσής μάλλον άργησε να ξυπνήσει – Κυριακή και (Τσαγκαρο)Δευτέρα όλοι δικαιούνται λίγο ύπνο παραπάνω.

Αναδημοσιεύτηκε απο το panathinaikos.pa

El Loco:Τα δεδομένα όμως είναι περισσότερα και ο καθένας μας πλέον ξέρει ποιοι πουλάνε εκδούλευση στον Μαρινακη και κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαο:

Ο Σαμαράς , ο Λοβερδος , ο Μαντουβαλος και Πάγκαλος ήταν αυτόπτες μάρτυρες της σφαγής του Καλοπουλου και μπροστά στα ματιά τους οι απόγονοι χτυπούσαν τους παίκτες τις ομάδας μας. Κανένας τους δεν αντιλήφθηκε τίποτα , κανένας τους δεν καταδίκασε τα επεισόδια έστω και για τα ματιά των ψηφοφόρων τους ως τώρα.
Σε δημοσιές τοποθετήσεις δηλώσαν ξεδιάντροπα ότι νιώθουν περήφανοι που είναι γαύροι και ότι κέρδισαν δίκαια, αναμασώντας τις εμετικές δηλώσεις του Πολντο.

Καμία τοποθέτηση από τον αμερικανό –ΓΙΩΡΓΑΚΗ, δικαιολογημένα καθώς δεν μπορούσε να πάει κόντρα στο dna και τις ρίζες του.

Και γενικά δεν άκουσα καμία τοποθέτηση από κανένα πολίτικο πρόσωπο που σε κάθε εκλογές ζητιανεύει την ψήφο μας πλην του Παπουλια. Ο λαός όμως δεν ξεχνά!!!

Τέλος, ο Πρόεδρος του Πσατ πότε θα τοποθετηθεί και θα καταδικάσει έστω και δεν το πιστεύει τον προπηλακισμό των παικτών μας!!!
Πριν ή μετά τον Πολντο;
Όσοι δεν μας σέβεστε, θα μας φοβάστε!!!
Το επόμενο συλλαλητήριο θα γίνει στην βουλή και εύχομαι να καεί και να κάνουμε γήπεδο εκεί!!!


5 σχόλια:

  1. καταρχας καλημερα και καλη εβδομαδα
    γυρισα ελλαδα σαββατο αργα το βραδυ.ενταξει εκεινη την ωρα μονο υπνο σκεφτομουν.
    με ξυπνησε ενας παιδικος μου φιλος,γαυρος,ο οποιος με πηρε να μου πει οτι απλα αλλαζει ομαδα.
    αηδιασε και δεν θελει να ειναι ομοιδεατης με τετοιες καταντιες και τετοια αποβρασματα.

    καθε φορα που γυριζω ελλαδα,τοσο περισσοτερο την απεχθανομαι.

    να ειμαι ειλικρινης τον αγωνα δεν τον ειδα,δεν ειχα νετ εν πτησει,προφανως,αλλα εχω δει τοσους πολλους ,τοσες αδικιες που υποθετω οτι καποια στιγμη επρεπε να αντιδρασουν ΟΛΟΙ λιγο πιο εντονα απο το να καθονται να βγαζουν ανακοινωσεις.

    τι να πω παιδια;κουραγιο!
    μακαρι καποια στιγμη να παψουν οι αδικιες

    ps:χαθηκα γιατι ημουν γαλλια(i love parkour by the way),γυρισα να δω τους δικους μου και φευγω μοντρεαλ τωρα και μολις εγκατασταθω και ηρεμησω λιγο θα τα λεμε απο εκει(θα τα λεμε και απο facebook)

    φιλια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να παίξει ο ΠΑΟ με νεόυς στο υπόλοιπο πρωτάθλημα. Ετσι μετά το "χειρουργείο" στο Καραισκάκη, και την "παράγκα" θα έχει και άλλη μία δικαιολογία για το χαμένο πρωτάθλημα.

    Αγαπητοί Παναθηναικοί, χαίρομαι ως Ολυμπιακός για το οτι ασχολήστε με το "παρασκήνιοι" όπως σας το σερβίρουν οι Διοικούντες και όχι με τα αγωνιστικά χάλια της ομάδας σας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό φέτος. Γιατί έτσι αντί να κάτσετε να φτιάξετε ομάδα, θα ασχολείστε με τη διαιτησία.

    Είδατε κανένα σοβαρό γαύρο να λεεί πέρσυ οτι χάσαμε το πρωτάθλημα από παράγκα; Δεν είχαμε ομάδα και τελος. Το καταλάβαμε, κάτσαμε και φτιάξαμε ομάδα. Είναι απορίας άξιο, πως κάθε φορά που χάνετε το πρωτάθλημα, και μάλιστα με μεγάλη διαφορά, σας φταίνε οι άλλοι.

    Δηλαδή είστε ευχαριστημένοι από την απόδοση της ομάδας σας φέτος;
    Παίξατε καλύτερη μπάλα κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος και αξίζατε να το πάρετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλως ηρθες Μπακαλιαρινα μου!!!
    Πολυ χαιρομαι που εισαι εδω!!!
    ελπιζω να περασες καλα στην πατριδα του Τζιμπριλ γιατι εδω τα πραγματα δεν ξερω πως να τα χαρακτηρισω...
    οσον αφορα την παναθα μας απο την μια χαιρομαι που οι μαγκες παικτες μας μα εκαναν να νιωσουμε ξανα το Παναθηναικος - υπερηφανος και εκαναν τους απογονους να τους φτυνοι ολη η ελλαδα!!!
    εγω απο την αλλη ακουσα ενα παιδι 19 χρονων να μου λεει οτι αυτο που του αρεσε πιο πολυ ηταν να βλεπει να δερνουν το Σισε.
    ο αγωνας ομως συνεχιζεται...
    μΗΝ ΧΑΝΕΣΑΙ μΠΑΚΑΡΙΑΡΙΝΑ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ανωνυμε γαυρε
    τα ερωτηματα που θετεις μαλλον αφορουν εσενα και την ομαδα σου οποτε μπορεις να βρεις τις απαντησεις που ζητας μονο αν κοιταχτεις στον καθρευτη. Μην μπερδευεσαι,δες την αληθεια καταματα, χρειαζεται μερικες φορες.
    εγω νιωθω υπερηφανοςκατι που εσυ δεν μπορεις να το νιωσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΔΕΛΦΕ EL LOCO ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΠΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΣΠΕΡΝΕΙ ΑΝΕΜΟΥΣ ΘΕΡΙΖΕΙ ΘΥΕΛΛΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ,ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΡΑΓΕΙ...ΕΠΙΣΗΣ,ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ Ο ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕ ΝΙΩΘΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΤΑΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ...ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΛΟΓΩ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΟΠΟΛΝΤΟ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ Σ' ΑΥΤΟΝ...ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΔΕΛΦΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΟ,ΜΑΣ ΕΝΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΤΕΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ο GAY-ROYΛΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΕΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ,ΕΙΔΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 15ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ...ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΩΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: