Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Παραλήρημα 5-0!!!



Ο Βαγγέλης Περπινιάδης μετά το Δ.Σ. μέσα στις πολλές παπαριές είπε και κάποια ωραία:

«Κύριοι, θέλω να είμαι ξεκάθαρος και σαφής στις τοποθετήσεις μου».

Εl Loco:Να γελάσουμε τώρα ή να το αφήσουμε για μετά!!! Μάλλον από ούζα είναι πάλι!!!

«Τι το προβληματικό έχει ο τρόπος λειτουργίας και η συμπεριφορά ποιων «σημαντικών παραγόντων» είναι προβληματική, ώστε η Λίγκα να είναι ακατάλληλη για να διοργανώσει το πρωτάθλημα».

Εl Loco:Ο φίλος σου ο Μπεος σου το είχε πει ΄΄Βαγγελάκη Ψάξου΄΄ αλλά εσύ δεν τον άκουσες. Και επειδή δεν ψάχνεσαι εσύ, ψάχνουμε εμείς για σένα και μάντεψε τι βρήκαμε:
Την φετινή σεζόν το «προβληματικό» είσαι εσύ και ο φίλος σου ο Μπεος γενικά όμως στην ιστορία του παγκοσμίου ποδόσφαιρου είναι η ομάδα σου, ο Ολυμπιακός.

«Εδώ θέλω να τονίσω ότι η προσωπική μου αξιοπιστία, στα 23 χρόνια επιχειρηματικής μου δραστηριότητας στην Ελλάδα και στις μεγαλύτερες και πιο αυστηρές αγορές του εξωτερικού, είναι εδραιωμένη και αναμφισβήτητη. Επ’ αυτού προκαλώ ακόμα και σήμερα οποιονδήποτε θέλει να την αμφισβητήσει ευθέως και με συγκεκριμένα επιχειρήματα να το κάνει».

Εl Loco:Λοιπόν Βαγγέλη, να ξεκαθαρίσουμε κάτι: Εσύ μας κάλεσες να μιλήσουμε με επιχειρήματα περί της αναξιοπιστίας σου γι΄ αυτό μην μας τα γυρίσεις μετά και μας πεις ότι ήσουν από ούζα και δεν ήξερες τι έλεγες και μας στείλεις εξώδικα.
Και αφού μας το ζήτησες, πάρε να΄ χεις!!!

















Εl Loco: Αυτά για τώρα Βαγγελάκη!!! Με τους δικούς σου κανόνες και των προβάτων σου περί ποδόσφαιρου θα συμφωνήσω ότι στην Τρούμπα το ποδόσφαιρο παίζεται όπως το παίζεται εσείς τόσα χρονιά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε βρόμικο πρωτάθλημα που κλέβει το έκτρωμα σου είναι και αξιόπιστο!!! Καντε μπεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

Αφιερωμένο!!!







1 σχόλιο:

  1. OXI AΔΕΛΦΕ,ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ...Ο ΧΟΝΤΡΟΜΑΡΙΔΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ...ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΛΈΜΕ ΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ΔΕ ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ;;;; ;)
    ΜΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΧΤΕΣ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ Η ΣΙΜΑΔΟΥΡΑ ΜΕ ΙQ ΑΜΟΙΒΑΔΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ...
    ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΜΠΕΤΟΝΙΕΡΕΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: