Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Βούλωσε το, Χοντρέ


Μου προκαλεί μεγάλη εντύπωση οτι οι φυλλάδες που είναι κρεμασμένες στα περιπτερά και περιμένουν να τις αγοράσει ο κόσμος δεν κάνουν καμία αναφορά για τις καταγγελίες του Βοργιά κατά της ομάδας της Τρούμπας και του Πιλαβιου .

Υποθέτω πως οι ιδιοκτήτες τους πηγαίνουν νωρίς για ύπνο και δεν κατάφεραν να ακούσουν τις καταγγελίες ώστε να ενημερώσουν και τον κόσμο που πληρώνει για να μάθει.



Από τις γαυρο- φυλλάδες και από τις και καλά αντικειμενικές το θεωρούσα δεδομένο ότι θα έκαναν μόκο το θέμα αλλά από τις και καλά πράσινες ομολογώ ότι δεν το περίμενα.


Ο κόσμος έχει ξυπνήσει και καταλαβαίνει και να είναι σίγουροι όλοι αυτοί ότι δεν θα αργήσει ο κόσμος να χρησιμοποιεί της φυλλάδες μόνο για κωλόχαρτο.


Αυτό σας αξίζει!!!

1 σχόλιο:

  1. ΑΔΕΛΦΕ,ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟΥ ΒΟΥΛΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΤΟΥ Μ' ΕΝΑΝ ΚΟΥΒΑ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ Ο ΣΚΑΤΟΧΟΝΤΡΟΜΠΟΥΧΕΣΑΣ...ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ Α-ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ;;;;
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΑΤΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ,ΕΝΩ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ-ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΩΝ GAY ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΚΟΚΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΠΙΑ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ Η ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: