Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Πολυμετοχικό μίσος…


Είναι πολύ τεταμένο το κλίμα στα διοικητικά της ομάδας και σε αυτό συμβάλλουν οι εφημερίδες της μιας πλευράς και τα sites της άλλης πλευράς..
Χωρισμένοι σε στρατόπεδα και με σχόλια μίσους και από τις δύο πλευρές..
Προκαλεί η μία πλευρά και απαντάει η άλλη πλευρά και αυτό συνεχίζεται για τρία χρόνια.
Η πλευρά του Πατέρα δεν έχει δική της εφημερίδα αλλά έχει δίπλα του ισχυρά sites που τον στηρίζουν και σήμερα όπως ξέρετε ένα site κάνει μεγαλύτερη ζημιά απο μια εφημερίδα.
Αντιθέτως η άλλη πλευρά έχει δύο εφημερίδες αλλά τα sites τους κρατούν ουδέτερη ή φιλο-Ολυμπιακή στάση.
Ελπίζουμε κάποια στιγμή να σταματήσει αυτό το μίσος και απο τις δύο πλευρές γιατί ο Παναθηναϊκός δεν έχει άλλα περιθώρια για εσωτερικές διαμάχες.


Αρθρο του αδελφου alfa 1908 απο το mypanathinaikos

Ο Τουλούμπας χθες

και ο

Δημητράκης σήμερα!!!

El Loco: Ο Τουλούμπας και ο Δημητράκης το πηγαίνουν εναλλάξ το θέμα με τους Βγενοπατερες αφού όπως είναι γνωστό υπάρχει άψογη συνεργασία μεταξύ τους και ο ένας είναι υπάλληλος του άλλου και με κοινό σκοπό να πολεμήσουν τους Βγενοπατερες αδιαφορώντας μάλιστα αν όλος αυτός ο πόλεμος κάνει κακό στον Παναθηναϊκό μας.
Έχουν αποδείξει άλλωστε και ιδιαίτερα ο Τουλούμπας ότι μπροστά στα συμφέροντα των αφεντικών τους ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή βιτρίνα για να τα υπερασπιστούν.


Το ίδιο όμως συμβαίνει και από την πλευρά των Βγενοπατερων , αλλά στην ουσία αυτό που πονάει τον κόσμο του Παναθηναϊκού δεν είναι η στάση των Βγενοπατερων που λίγο πολύ την περίμενε και ήταν άλλωστε περαστικοί από τον Παναθηναϊκό αλλά η στάση αυτών που τους πολεμούν χωρίς όμως να προτείνουν κάποια λύση για το μέλλον του Παναθηναϊκού μας.
Ας βγουν επιτέλους τα δυο στρατόπεδα και να μιλήσουν ξεκάθαρα στον κόσμο του Παναθηναϊκού για το τι συμβαίνει και τι πραγματικά θέλουν από τον Παναθηναϊκό μας.
Μας έχουν πρήξει τ΄ αρχιδια όλοι τους με τις κόντρες τους. Δεν πάει άλλο!!!

Από την στιγμή που ο Τζιγκερ με τον Παύλο δεν θέλουν τους Βγενοπατερες στον Παναθηναϊκό γιατι ασχολούνται μαζί τους και τους καλούν στα Δ.Σ.
Αφού οι Βγενοπατερες πήδηξαν από το καράβι για ποιο λόγο θα πρέπει να συνεχίζουν να συμμετέχουν στις αυξήσεις του Μ.Κ.
Για ποιο λόγο τους πολεμούν και δεν βάζουν ένα τέλος στον πόλεμο κλείνοντας τους την πόρτα και το κεφάλαιο Παναθηναϊκός γι΄ αυτούς.

Έβαλαν τα λεφτά τους όπως όλοι τους και ως τώρα δεν τα έχουν ζητήσει πίσω, οπότε δεν τους χρειάζονται πλέον. Ας καλύψουν αφού δεν τους θέλουν στον Παναθηναϊκό μόνοι τους τις ανάγκες της Παε, να συνεχίσουν την πολυμετοχικότητα αν θέλουν χωρίς αυτούς όμως και αν δεν τους φτάνουν τα λεφτά να βρουν νέους επενδυτές ή να ζητήσουν την βοήθεια του κόσμου.

Απλά και ξεκάθαρα πραγματάκια!!! Όταν δεν θέλεις κάποιον στο σπίτι σου, δεν τον βάζεις μέσα!!! Για ποιο λόγο ο Τζιγκερ από την μια τους καλεί, αφού δεν τους θέλει και από την άλλη τους κάνει πόλεμο. Μήπως γιατί είναι το άλλοθι της ανικανότητας του και της αδυναμίας να βάλει το χέρι στην τσέπη;

Το ίδιο ισχύει και για τους Βγενοπατερες που ενώ ξέρουν ότι δεν τους θέλουν στον Παναθηναϊκό, αυτοί συνεχίζουν ν΄ ασχολούνται. Φύγετε επιτέλους από τον Παναθηναϊκό, να ησυχάσουμε όλοι μας, δώστε τις μετοχές σας στον Ερασιτέχνη και αφήστε αυτούς που πιστεύουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν μονους τους.
Τότε δεν θα υπάρχει κανένας για να πολεμούν και δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες.

Δικαιολογίες του τύπου δεν υπάρχουν λεφτά και παπαριές δεν χωρούν πλέον στον Παναθηναϊκό μας για τον απλούστατο λόγο ότι οποίος δεν μπορεί ή δεν θέλει να σηκώσει το βάρος του Παναθηναϊκού δεν έχει καμία θέση στον Παναθηναϊκό μας.

Μαγκιές και πόλεμο μεταξύ τους ξέρουν να κάνουν αλλά με αυτούς που εδώ και 15 χρόνια τους κλέβουν τα πρωταθλήματα κάνουν τουμπέκι. Την φετινή χρόνια αποτύχατε όλοι σας , μην το ξεχνάτε αυτό!!!
Αν νομίζετε ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει να ανέχεται την δεύτερη θέση και την απάθεια σας μάλλον δεν έχετε καταλάβει καλά.
Ξυπνήστε όσο είναι καιρός γιατί το πράσινο τσουναμι πλησιάζει και τότε θα καταλάβετε όλοι σας τι σημαίνει Παναθηναϊκός!!!

6 σχόλια:

  1. Εισαι αρχοντας αδελφε
    επιτελους ας ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ολοι οι παναθηναικοι κ να μην αναλωνονται σε ανουσιες κοντρες αναμεσα στους επιχειρηματιες που παιζουν τα δικα τους παινχιδια

    εξαιρετικο σχολιο,το αναδημοσιευω αδελφε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευχαριστω, αδελφε!!!
    εξαιρετικο to σχολιο και του Alfa1908.
    κοτες ειναι ολοι τους και κρυβονται πισω απο τις κοντρες.
    Το καλοκαιρι ομως πλησιαζει και αν κανουν τις ιδιες μαλακιες θα μας βρουν μπροστα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΟΒΕΡΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΑΔΕΛΦΕ,+ΑΠΕΙΡΟ ΣΕ ΟΛΑ!!!!ΜΟΝΟ ΕΜΕΤΟ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΣΙΧΑΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ...ΕΧΕΙ ΜΑΛΛΙΑΣΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΦΩΝΑΖΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΜΕΤΙΚΕΣ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟ-Α-ΜΕΤΟΧΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΕΝΔΟΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΠΙΑ...Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΝΑ 'ΝΑΙ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. +13 rallakia13
    ξεκαθαρες και παναθηναικες κουβεντεςαπο ολους.
    η΄τωρα ή ποτε, αδελφε΄.
    αλλιως θα μιλησει ο κοσμος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: