Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Με τρέλα, άλλο ένα…

...Και το έκτο αστέρι αφιερωμένο για σένα, αδελφέ!!!



Μεγάλη νίκη αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη καθώς απομένει άλλος ένας τελικός για το ταξίδι προς την Βαρκελώνη αλλά χωρίς την Μπαρτσα και εύχομαι η ομάδα σε δυο μέρες να κάνει το 3-1 που θα μας δώσει το εισιτήριο για το 6ο αστέρι στην πράσινη φανέλα μας.
Παρόλο που η φετινή ομάδα έχει αρκετές αδυναμίες και πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της πιστεύω πως το βάρος της 5στερης, η ατελείωτη διψά των παικτών, η δύναμη του κόσμου και η τεραστία μαγκιά του Ζελικο θα μας ταξιδέψουν παλι και με ή χωρίς τους πελάτες μας το 6ο αστέρι θα βαρύνει ακόμη πιο πολύ την ήδη βαριά φανέλα μας!!!!

Όσον αφόρα για το πανί η γνώμη είναι πως ο χρόνος και ο τόπος που σηκώθηκε ήταν λάθος αλλά αυτό δεν αναιρεί το σωστό περιεχόμενο του. Αυτή είναι η αλήθεια και οι Αφοί οφείλουν να την ακούσουν και να νιώσουν τον κόσμο του Παναθηναϊκού που είναι και θα είναι πάντα στο πλευρό τους.
Ο κανακάρης τους εδώ και τρία χρόνια κάνει πόλεμο στην Παε, ντροπιάζει τους Αφούς και τον Παναθηναϊκό μας. Είναι επικίνδυνος και αντιπαναθηναικος, μην τον αφήνετε να γκρεμίσει όσα με κόπο και αγάπη έχετε χτισει, μην τον αφήνετε να μας γαμησει όσα μας έχετε χαρίσει!!!
Να ξεκαθαρίσω ότι άλλο πατέρας και άλλο γιος , άλλο Παε και άλλο Καε, μην τα βάζουμε όλα σε ένα τσουβάλι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: