Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Να μην ξεχνιόμαστε!!!!


''Συνοψίζουμε,γιατί βλέπω από παντού(site,εφημερίδες)μια τάση να ξεχαστεί όλο το σκηνικό με την Ριζούπολη no2.Το μονο που δεν πρέπει να αφήσουμε σαν φίλαθλοι και Παναθηναϊκός είναι να αφήσουμε να ξεχαστούν τα όργια που έλαβαν χωρα!!!..και όλα τα μηνύματα που βλέπουμε της τελευταίες μέρες αυτό δείχνουν.Πάνε να τα κουκουλώσουν όλα και ούτε γάτα ούτε ζημια.Το ωραίο είναι δε ότι όλα γίνονται μπροστά στα ματια της διοίκησης μας….ας βγούν λοιπόν αυτοί οι κύριοι να μας πουν τι έχουν κάνει έως τώρα,πια μετρα έλαβαν και ποτε θα γίνουν οι εφαρμογές των νομων!!

Το πρόβλημα με τους απέναντι, μόνο μέσω Ευρωπαικού ΔΝΤ-ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ θα λυθεί!!. Αυτό το ξέρουν όλοι.
Και οι δικοί μας μέτοχοι, που γνώριζαν ευθύς εξαρχής (βλ δηλώσεις Τζίγκερ) ότι εντός Ελληνικών νόμων-παρανόμων δεν θα υπάρξει λύση-τιμωρία, αλλα και ο ίδιος ο Μαρίδας, εξού και οι αρχικές συγνώμες (για να μην φυγει ο φάκελος για Ουέφα), αλλα και το σημερινό του παραλήρημα αμηχανίας και απελπισίας ότι ο ΠΑΟ δυσφημίζει το ποδόσφαιρο μας στην Ευρώπη κτλ κτλ (αφού πλέον ο φάκελος εκεί θα πάει)

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ λέτε ότι ο Μαρινάκης κέρδισε την μάχη, αφού οι τιμωρίες είναι μηδαμινές, η πρόταση μομφής απορρίφθηκε, και η ασυλία συνεχίζεται.
Ο.Κ.
Ακούστε λοιπόν.

Ο Κόκκαλης όταν κέρδιζε παρόμοιες μάχες στο παρελθόν, αμέσως μετά εξαφανιζόταν (χαμογελώντας) και ούτε που ασχολούταν με τις δικές μας κραυγές.
Ασχολήθηκε ποτέ μετά από εγκλήματα σαν της Ριζούπολης με συγνώμες, επιθετικές ανακοινώσεις για εκφοβισμό, και τα λοιπά που κάνει ο χοντρός σήμερα?
Όχι βέβαια. Γιατί όμως? Και κυρίως γιατί δεν συμβουλεύει τον Χοντρό τι να κάνει? Μαζί δεν είναι στα επίσημα?
1. Ο Κόκκαλης ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ τον χοντρό. Ζεί (ακόμα ο καργι@λης), για να δεί το τηγάνι να γιουχάρει τον χοντρό…
2. Ο Κόκκαλης ήταν σίγουρος για το μέλλον. Ο χοντρός όχι. Φοβάται.
Τι φοβάται?
Ότι κέρδισε την μάχη αλλα όχι τον πόλεμο.
Ποιος είναι ο πόλεμος?
Ο πόλεμος είναι το επόμενο και το μεθεπόμενο πρωτάθλημα με τα 25 του C.L. (91 μύρια σόλο μέσα είναι η ΠΑΕ ΟΣΦΠ για όσους δεν γνωρίζουν).
Και γιατί φοβάται ότι θα χάσει τον πόλεμο? Αφού όλοι μαζί του είναι (ΜΜΕ-ΚΕΔ-ΕΠΟ).

Τον πόλεμο θα τον χάσει σε περίπτωση που εμπλακεί η Ουέφα στην μέση.
Πώς?
Θα χάσει το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ. Την τρομοκρατία…
Κόκκινο πρωτάθλημα χωρίς τρομοκρατία, χαμένο πρωτάθλημα.
Και αν η Ουέφα αγριέψει, ΘΑ ΑΓΡΙΕΨΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟ.
Να δώ μετά ποιος θα κάνει χατήρια για τον χοντρό, όταν ΘΑ ΕΠΙΒΛΕΠΕΤΑΙ και με την παραμικρή εντός συνόρων διαμαρτυρία, ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ…
Φυσικά και ο ΟΣΦΠ θα πάρει σφυρίγματα, όπως και εμείς, όπως παίρνει και κάθε μεγάλη ομάδα στην χώρα της.
Τακτικές όμως στυλ ‘’όταν σφίγγουν τα γάλατα, θα σε σφάζω στο γόνατο’’, ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ.
Και για αυτό του χρόνου το πρωτάθλημα θα το πάρει η κατά κοινή ομολογία καλύτερη ομάδα.

Γιατί όμως θα ρωτήσουν πολλοί, η διοίκηση δεν κυνηγάει το θέμα για να τελειώνουμε μια ώρα αρχύτερα, αλλά προτιμάει την χρονοβόρα παρέμβαση της ΟΥΕΦΑ και την τακτική του ‘’ώριμου φρούτου’’?
Εγώ ο ίδιος π.χ, πρίν από 2 μέρες πρότεινα λύσεις που θα ΠΟΝΑΓΑΝ ΑΠΑΝΤΕΣ και θα ΕΛΥΝΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΜΕΣΑ.
(Επιστροφή στη Λεωφόρο και ρήμαγμα οικονομικό του ΟΑΚΑ-τέρμα οι παίχτες από Εθνική-εξώδικα για τρελή αποζημίωση σε Δημο Αθηναίων για Βοτανικό κ.τ.λ)

Η απάντηση είναι απλή.
ΚΑΝΈΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ.
Ούτε ο Τζίγγερ, που επιθυμεί διακαώς να απαλλαχθεί από το 25% που τον εμποδίζει σε κάποιες δουλειές του.
Ούτε ο Πολέμης που θέλει να βολιδοσκοπήσει καταστάσεις και πρόσωπα μέχρι το καλοκαίρι.
Ούτε ο Βγενό που ακόμα δεν έχει αποφασίσει πώς θα επιστρέψει.
Ούτε ο Πατέρας που περιμένει να απεμπλακεί από κάποιους που τον εκβιάζουν (δεν υπάρχει άλλη εξήγηση για την σιωπή και την φυγή του. Εκτός και αν πιστέψουμε ότι ο Μαρίδας είχε βάλει ανάμεσα μας ένα φίδι)
Ούτε ο Παύλος που μπορεί να μην το λέει, αλλα και αυτος βολιδοσκοπεί τους άλλους γιατί πάντα έχει στο μυαλό του την ‘’άμεση εμπλοκή’’ του γιού του…
Ούτε ο Θανάσης που έχει χάσει την μπάλα εκεί μέσα…

Όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά, ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ, επιθυμούν την ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
Μέχρι το καλοκαίρι δηλαδή, όπου θα ξεκαθαρίσουν πολλά…
Προς το παρόν, όλοι στέλνουν τον Γόντικα στον πόλεμο με νεροπίστολα, και θα περιμένουν την χρονοβόρα εκτός συνόρων παρέμβαση, για να κερδίσουν χρόνο.

Ο σοφός λαός λέει και σοφές παροιμίες.
Και επειδή μπλέξαμε με πολλούς κοκκόρους, θα αργήσει να ξημερώσει,
Θα ξημερώσει όμως. Πού θα πάει ρε πο@στη μου?
Κοντά είναι…

Αρθρο του Mike N απο το mypanathinaikos

El Loco:Αν η ομάδα απαξιωθεί και διαλυθεί με την πώληση των βασικών μας παικτών τότε για να ξαναφτάσουμε στο σημείο που βρισκόμαστε θα χρειαστούμε μια 5εια το λιγότερο. Και ως τότε ο Μαριδακης θα κάνει πάρτι και εμείς θα βολοδέρνουμε ως δευτεροτριτοι.
Επίσης αν γυρίσουμε το χρόνο πίσω το '96 ξεκίνησε η παράγκα του Κόκκαλη με το πέναλτι του Παπουτσελη και φέτος ξεκιναει η παράγκα του Μαριδακη με την διαιτησία του Καλοπουλου.
Την επομένη χρονια η ομάδα διαλύθηκε και από ότι φαίνεται θα διαλυθεί και η φετινή.
Με λίγα λόγια λευκή πετσέτα τότε και λευκή πετσέτα τώρα.
Πολλές ομοιότητες και λίγες διαφορές που πραγματικά ελπίζω να κάνω λάθος αλλά προς τα εκεί την βλέπω την δουλειά.
Τότε ήταν ένας ο μεγαλομέτοχος και τώρα είναι πολλοί και το μόνο που μας μένει είναι να τους αναγκάσουμε να φύγουν όλοι τους από τον Παναθηναϊκό μήπως και αλλάξουμε την μοίρα μας.
Δεν αντέχω άλλη παράγκα, αδελφέ και θα συνεχίσω να φωνάζω Λευτεριά εδω και τώρα!!!


3 σχόλια:

  1. ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ...ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΥΑΛΟ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΩΣ ΑΝΑΛΟΓΩΣ,ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΟΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ!!ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΤΑ ΠΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΘΗΜΑΤΑ;;;;ΤΟΣΟ ΣΤΟΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ;;;;ΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΘΑ 'ΒΛΕΠΕ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ 1,2,3,4,....1014 ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΑΓΕ ΚΑΙ Θ' ΑΛΛΑΖΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ...ΑΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ,ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ Ν' ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΑΙΜΟΒΟΡΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ-ΦΙΔΙΑ-ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ...ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ:
    1)ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ UEFA Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ FIFA ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ,ΒΙΝΤΕΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΤΩΝ GAY ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 15ΕΤΙΑΣ.ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ Π.Χ. ΓΙΑ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ...
    2)KANENAΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΙΛΑΦΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ LADY GAGA.ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ.ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΗΡΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΧΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΘΡΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΚΑΤ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ;;;;
    3)ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΧΤΙΣΗΜΟ ΝΕΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΠΙΕΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑΧΥΤΑΤΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ.ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΩΣ Τ' ΑΣΤΕΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ...
    4)ΙΔΡΥΣΗ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ(ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟΥ)ΚΑΙ ΦΥΓΗ ΑΠΟ GAY-RIKA MEΣΑ ΠΟΥ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ GAY ΚΑΙ ΚΑΡΠΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΠΛΗΓΜΑ,ΑΦΟΥ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...
    5)KΛΕΙΣΙΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ(DERBY THΣ ΙΟΝ,ΠΡΑΣΙΝΗ) ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ(ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΗΧΟΥΣ,ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩΝ ΝΕΩΝ,ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΥΠΟΥ).
    ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠ' ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φοβερο σεντονι, αδελφε!!!
    με καλυψες!!!
    ειναι ξεκαθαρο πλεον οτι δεν γουσταρουν!!!
    15 ολοκληρα χρονια, τα ιδια και τα ιδια!!!
    οσο η οικογενεια ειναι στον Παναθηναικο δεν
    υπαρχει περιπτωση να κανει ξαστερια, αδελφε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕ Μ' ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΔΕΛΦΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΛΕΦΤΑΔΕΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕ ΔΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ...ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΕΙ ΓΑΝΤΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΠΩΣ "ΟΠΟΥ ΛΑΛΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΟΚΟΡΟΙ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: