Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

«Απειλείται η ζωή μου»

Απειλές δέχεται ο Αλέξης Κούγιας και η οικογένεια του με τον γνωστό ποινικολόγο να φέρνει τον Μπέο προ των ευθυνών του, για ό,τι συμβεί.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας στο «Mega»:

«Θέλω να κάνω μια δημόσια έκκληση στον άνθρωπο αυτόν, ο οποίος τα Χριστούγεννα του 2010 με κάλεσε στο γραφείο του και μου ζήτησε να ακούσω την πρώτη κασέτα για την βρωμερή αυτή υπόθεση. Έχει χρέος απέναντι στο σύνολο του ελληνικού λαού να αποκαλύψει μέσω της παραδόσεως έστω και ανώνυμα, αυτής της κασέτας ή της απομαγνητοφώνησης σε CD τι ακριβώς έχει συμβεί. Κάνω έκκληση γιατί είναι ευκαιρία να καθαρίσει ο χώρος.

Είναι χρυσή ευκαιρία να απομακρυνθούν από το χώρο αυτοί οι επιτυχημένοι –όπως αυτοαναγορεύονται και λοιδορούν ως αποτυχημένους όσους δεν μετέχουν σε αυτή την εγκληματική οργάνωση. Αυτή η οργάνωση με τους εμφανείς και τους αφανείς. Όπως είπε και ο Μπέος, υποστηρίζεται από Ρουμάνους, Ρώσους και Βουλγάρους, εννοείται εκτελεστές είτε παράνομα συμμετέχοντες στο στοίχημα. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, κ. Φάκος ζήτησε και από μένα να του στείλω τα στοιχεία ώστε να ασχοληθεί η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ. Ελπίζω και εύχομαι ότι θα κάνουν το καθήκον τους.

Από χθες το βράδυ δέχομαι ανώνυμα απειλητικά τηλεφωνήματα. Αρχίζουν να απειλούν τη ζωή της οικογένειάς μου. Αλλά εγώ το μήνυμα το έστειλα. Δεν είμαι ήρωας ούτε διεκδικώ αυτό τον τίτλο. Αν αγγίξουν μια τρίχα από το κεφάλι μου, δηλώνω ότι από πίσω θα είναι ο Μπέος και οι κακοποιοί που είναι γύρω του. Αν πειράξουν είτε εμένα είτε τα παιδιά μου είτε πειράξουν κάποιο περιουσιακό μου στοιχείο, αυτοί που κρύβονται πίσω από τέτοιες ενέργειες να ξέρουν ότι την επομένη στιγμή θα χτυπήσει η πόρτα του εισαγγελέα πολύ ηχηρά γι’ αυτούς, γιατί όλοι θα ξέρουν ότι αν είχαν κάτι στο μυαλό τους τότε πρέπει να το θεωρούν δεδομένο».

3 σχόλια:

  1. κανονικη μαφια αδελφε...
    πραγματικο παραρατος...

    τις καλησπερες μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλησπερα laplace
    γνωστη τακτικη της τρουμπας, αδελφε!!!
    στην ελλαδα μονο αν εισαι πουστης και λαμογιο επιββιωνεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ N' AΛΩΝΙΖΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΕNΑΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΙΑ ΚΛΗΣΗ ΝΑ ΣΑΠΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ...Α,ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΜΟΙΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΤΙ ΧΕΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ΞΕΠΕΣΕΙ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: