Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

RESPECT, ΣΤΟΝ 5ΑΣΤΕΡΟ!!!

Σπουδαίο το διπλό για τον αυτοκράτορα μέσα στην Βαρκελώνη, αλλά ως εκεί αδέλφια!!!
Ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης την τελευταία δεκαετία και αυτό κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει παρα μόνο να το αποδεχτεί και να προσκυνήσει στον 5στερο και προσεχώς 6αστερο.


Είναι τόσο βαριά η 5αστερη φανέλα που από μονή της κατάφερε να ξεπεράσει όλες τις αδυναμίες και τις κακοτυχιές που ταλαιπωρούν την ομάδα μας όλη την χρονιά.
Το έχω ξαναπεί ότι η φετινή ομάδα έχει αρκετές αδυναμίες , έχει αποδυναμωθεί, δεν ενισχύθηκε όσο έπρεπε και γι΄ αυτό το λόγο κάποιοι βρίσκουν το πάτημα και προσπαθούν να μας πείσουν ότι αν καταφέρουμε να προκριθούμε θα είναι «άθλος».



Ούτε καν αδέλφια!!! Δεν έχουμε αντίπαλο, αντίπαλο μας είναι ο κακός μας εαυτός και το αποδείξαμε και στα δυο παιχνίδια μέσα στην Βαρκελώνη .
Σε δυο δικά μας παιχνίδια καταφέραμε να πάρουμε μόνο το ένα από τα δικά μας λάθη αλλά και από τα εσκεμμένα λάθη της διαιτησίας και αυτό θα πρέπει να μας κάνει πιο δυνατούς για τα επόμενα!!!
Στο Οακα η δύναμη του κόσμου θα δώσει την χαριστική βολή σε όσους βιαστήκαν ν΄ αμφισβητήσουν τον αυτοκράτορα και στην Βαρκελώνη θα είναι ωραία με το 6αστερη για παρέα!!!



Υ.Γ.1. Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη …στα δυο επόμενα παιχνίδια όλοι οι παίκτες της ομάδας θα πρέπει να νιώσουν ηγέτες και να μην επαναπαύονται στις πλάτες του Μητσάρα!!!

Υ.Γ.2. Σαφώς το φετινό ροστερ της ομάδας μας είναι αποδυναμωμένο αισθητά σε σχέση με το ροστερ των προηγούμενων ετών αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κάνουμε το triple-crown. Μπορούμε και πρέπει…

2 σχόλια:

  1. καλημερα αδελφε κ χορνια πολλα
    τεραστιο το μεγαλειο της ομαδας μας...τεραστια νικη,την καταχαρηκα...θα πρεπει να βραζει το οακα τριτη-πεμπτη να τους τελειωοσυμε για τα καλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ετσι ετσι , αδελφε
    ο αυτοκρατορας ειναι εδω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: