Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Νικ Καλάθης...

...το νέο παιδί θαύμα αλλά και μελλοντικός ηγέτης του Ελληνικού μπάσκετ!

Επιστολή των αδελφών του Newspao

“Ο Μπασκετικός”, γράφει στο Newspao.gr για το νέο αστέρι αλλά και μεγάλο ηγέτη του Παναθηναϊκού αλλά και της Εθνικής που γεννιέται σιγά σιγά.


Είναι σίγουρο πως σε ΟΛΗ την σειρά με την Μπαρτσελόνα, ο Νικ Καλάθης ήταν η αποκάλυψη της φετινής χρονιάς για τον Παναθηναϊκό. Όντας κορυφαίος σε άμυνα(είχε αναλάβει προσωπικά τον Ναβάρο) και σε επίθεση, κυρίως στον οργανωτικό τομέα αλλά και στον εκτελεστικό που ήταν επίσης πολύ καλός.


Όταν στο πρώτο ματς τον είδαν όλοι στην αρχική πεντάδα, πήγαν να τρελαθούν(το ξέρω από προσωπική γνώση) αλλά αυτός μας τρέλανε όλους με τα “μαγικά” του πάνω στο παρκέ. Από το ΠΡΩΤΟ λεπτό, στο ΠΡΩΤΟ παιχνίδι της σειράς, έδειξε ότι πάνω από όλα, το βασικότερο, του έχει φύγει το πρόβλημα με το άγχος που αντιμετώπιζε πέρυσι.

Δεν φοβότανε την αντίπαλη άμυνα, “τρύπωνε” κάτω από τα πόδια των Βάσκεζ και Πέροβιτς και είχε κάνει τον Ναβάρο να μην αχνοφαίνεται στο γήπεδο κάτι που λίγοι έχουν καταφέρει να το κάνουν.

Ο Ομπράντοβιτς πιστεύει στον “μικρό” όσο κανέναν άλλο στην ηλικία του, που έχει περάσει απ’τον Παναθηναϊκό τα τελυταία χρόνια. Είναι χαρακτηριστικό πως στο πρώτο παιχνίδι όπου και για όλους ήταν το πιο σημαντικό, έπαιξε σχεδόν όλο(!) το τέταρτο δεκάλεπτο(7 λεπτά περίπου αν θυμάμαι καλά) όντας φοβερός.

Ο Καλάθης, έδειξε πάνω του να στηρίζετε μια ομάδα ποιοτικών παικτών. Έδειξε ότι μπορεί να γίνει ο νέος και άξιος ηγέτης του Παναθηναϊκού όταν με το κακό αποχωρήσει ο τεράστιος, ο ένας και μοναδικός Δημήτρης Διαμαντίδης. Αυτός ο παίχτης ΔΕΝ πρέπει να χαθεί και πρέπει να μπει αυτό το μήνυμα στο μυαλό των Γιαννακόπουλων. Πρέπει να το καταλάβουν γιατί ήδη πολλές ομάδες τον έχουν στο μάτι. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newspao.gr, Μακάμπι, Ρεάλ, Ρόμα, Κάχα Λαμποράλ και Κίμκι τον έχουν στο μάτι.

Σίγουρα, δεν είναι ομάδες που θα άφηνε τον πεντάκις πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκό αλλά πρέπει να προσέξουμε. Είναι μικρός και μπορεί να “ξεγελαστεί”. Οι Γιαννακόπουλοι πρέπει να τον προστατεύσουν σαν παιδί τους και να μην τον αφήσουν να φύγει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Πρέπει να ΜΕΙΝΕΙ για ΠΑΝΤΑ στον Παναθηναϊκό. Είναι ο νέος Διαμαντίδης. Πρέπει να γίνει η σημαία του Παναθηναϊκού.

Εγώ επειδή ξέρω πολύ μπάσκετ και έχω ασχοληθεί χρόνια με το άθλημα, και ως ειδικός-expert στον τομέα μπάσκετ που δούλευα για πολλά sites, αλλά και ως -μικρός- κόουτς βλέπω πεντακάθαρα ότι αυτό το παιδί είναι ο νέος ηγέτης όχι μόνο του Παναθηναϊκού αλλά και της Εθνικής. Επειδή είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα συζήτησης, αφήστε μου σχόλια για να έχω την γνώμη σας.

El Loco: Αν και εμπιστεύομαι την κρίση του ΄΄Μπασκετικου΄΄ πιστεύω πως ο Ζελικο στα προσόντα του Καλαθη εχει βρει τον νέο Χατζηβρεττα και όχι τον νέο Διαμαντιδη…
Το μέλλον θα δείξει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: