Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Παναθηναϊκός ‘Η Παναθηναικάκι ;;;

Άλλο ένα πρωτάθλημα έφτασε στο τέλος του και άλλο ένα πρωτάθλημα χάθηκε για τον Παναθηναϊκό μας από την αδιαφορία και ανικανότητα της διοίκησης μας.
Εδώ και 15 χρόνια η διοίκηση του Παναθηναϊκού χαρίζει τα πρωταθλήματα στους απογόνους και βολεύεται με την κατάκτηση της δεύτερης( play off) οπού με τα λεφτά του CL σχεδιάζει την επομένη κατάκτηση της δεύτερης θέσης χωρίς ν΄ αναγκαστεί να μπει σε παραπάνω έξοδα.


Εξαίρεση στον κανόνα αποτελεί το πρωτάθλημα της μετά-Ριζουπολης εποχής και ανάληψης της προεδρίας του Τζιγκερ αλλά και το πρωτάθλημα της πολυμετοχικότητας οπού και στα δυο Πρωταθλήματα οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού απέδειξαν ότι όταν θέλουν να πάρει ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα μπορεί να το πάρει καθαρά του και άνετα.
Η παράγκα Νο1 και η παράγκα Νο2 υπήρχε και θα υπάρχει, υπήρχε και το ’04 και ’10 αλλά ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε όλα τα εμπόδια και στέφτηκε νταμπλουχος γιατί βγήκε μπροστά και δεν έμεινε απαθείς στις βρόμικες μεθόδους των παραγκησιων.


Σε αυτό το σημείο θα ήθελα ν΄ αναφέρω ότι από το 1979 έως τώρα την διοίκηση της Παε Παναθηναϊκός την κατέχει η Οικογένεια Βαρδινογιάννη και αυτή αποφασίζει και ευθύνεται για όλα όσα έχουν συμβεί και θα συμβούν στο μέλλον στον Παναθηναϊκό.
Οι υπόλοιποι που έχουν μπει στην Παε την τελευταία 3ετια για εμένα είναι απλά πιόνια που το μόνο που έχουν προσφέρει είναι ν΄ αποπροσανατολίσουν τον κόσμο του Παναθηναϊκού και να τον διχάσουν .
Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο, ένας είναι το αφεντικό, ένας έχει την ευθύνη και αυτός αποφασίζει, ο Βαρδής .
Αυτό συμβαίνει σε όλες τις εταιρίες του κόσμου ( σαν εταιρία βλέπουν τον Παναθηναϊκό μας ) τις τελικές αποφάσεις τις παίρνει ο ιδιοκτήτης και αυτός που έχει το μεγαλύτερο ποσοστό σε μια πολυμετοχική σύνθεση. Ξεκάθαρα!!!


΄΄ Η ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ,Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ΄΄, φώναζαν από αγανάκτηση οι οπαδοί τότε που οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού με την βοήθεια του Τουλούμπα κατηγορούσαν την παράγκα και τον κόσμο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ για τα χαμένα πρωταθλήματα στην προσπάθεια τους να δικαιολογήσουν την απάθεια και ανικανότητα της διοίκησης.
Το συμπέρασμα μου είναι ότι όταν σε κλέβουν την 1η φορά πονάς, την 2η πονάς αλλά δεν αντιδράς , την 3η το αναζητάς και από την 4η φορά και έπειτα το απολαμβάνεις…
Αυτό πιστεύω πως συμβαίνει στον Παναθηναϊκό την τελευταία 15ετια και από ότι φαίνεται θα συνεχιστεί για πολλά χρόνια ακόμη… γιατί αυτό θέλουν και αυτό τους βολεύει όλους.
Ο εχθρός του Παναθηναϊκού μας , αδέλφια είναι εντός και όχι εκτός και το λέω αυτό γιατί στον πόλεμο όταν δεν υπάρχει αντίδραση στην δράση του αντίπαλου παρά μόνο απάθεια που μετουσιώνεται σε απόλαυση… τότε δεν φταίει ο αντίπαλος αλλά αυτός που απολαμβάνει την δράση του αντίπαλου του.
Η δεύτερη θέση είναι κατάντια και προσβολή της ένδοξης ιστορίας του Παναθηναϊκού και όταν αυτό συμβαίνει αρκετές φόρες τότε δεν υπάρχουν δικαιολογίες πάρα μόνο ευθύνες σε όσους κρατούν δέσμιο τον Παναθηναϊκό μας…

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος δήλωσε πρόσφατα ότι θέλει η ομάδα να γίνει Παναθηναϊκός και όχι Παναθηναικάκι , όπως όλοι μας άλλωστε , αλλά για να συμβεί αυτό δεν φτάνει να το θέλουμε εμείς αλλά πρέπει να το θέλει και ο Βαρδής…
Κατά την γνώμη στην παρούσα φάση ο Παναθηναϊκός έχει την δυνατότητα να φτιάξει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη για πάρα πολλά χρόνια αρκεί μόνο να το θέλει …
Το πώς μπορεί να συμβεί αυτό πιστεύω είναι πολύ εύκολο και το μόνο που χρειάζεται είναι ένας σωστός ποδοσφαιρικός σχεδιασμός με πλάνο και με σοβαρούς στόχους .
Είμαι της άποψης πως ο Παναθηναϊκός δεν χρειάζεται να διαλύσει την ομάδα ώστε να χτίσει από την αρχή αλλά χρειάζεται να ενισχύσει το ήδη υπάρχον καλό υλικό που υπάρχει στην ομάδα.

- Παραμένει ο Φερειρα , με όλο του το τεχνικό επιτελείο και δεν φεύγει ο Εμπεν του όποιου το έργο του έχει αποδειχθεί εξαιρετικό. Το έργο του Φερειρα θα μπορεί να κριθεί από την στιγμή που θα έχει ο ίδιος την ευθύνη για τον σχεδιασμό της ομάδας για την επομένη χρόνια.
- Ο άνθρωπος που θ΄ αναλάβει την θέση του τεχνικού διευθυντή θα πρέπει να είναι καταρχήν της επιλογής του προπονητή ώστε να υπάρχει καλή συνεργασία . Οι αρμοδιότητες του θα είναι ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας χωρίς να έχει καμία επαφή με τα αποδυτήρια.

- Άνθρωπος των αποδυτήριων πρέπει να είναι κάποιος παλαίμαχος της ομάδας ο οποίος θα γνωρίζει την ιστορία του Παναθηναϊκού και θα τον σέβονται οι παίκτες. Μια πάρα πολύ καλή περίπτωση πιστεύω πως θα ήταν ο Ζιλμπέρτο Σίλβα!!!

Στο αγωνιστικό κομμάτι πιστεύω πως θα πρέπει να διατηρηθεί ο βασικός κορμός της ομάδας και να ενισχυθεί εκεί που χρειάζεται με παίκτες που θα μπορούν να ανταπεξέλθουν άμεσα.

- Τερματοφύλακας: Τζόρβας, Κοτσόλης , Καρνέζης δανεικός ή μεταγραφή, επιστροφή Φερναντεζ με μειωμένες αποδοχές ή μεταγραφή ξένου παγκόσμιας κλάσης για βασικό.

- Κεντρικοί Αμυντικοί: Μπουμσονγκ, Καντε, Σαριεγκι, μεταγραφή ξένου παγκόσμιας κλάσης για βασικό και για 5ο από golden Team ή Ντουγκλαο.

- Δεξί Μπακ: Βυντρα, Μαρινος, Σειταριδης ελευθερος και για 3ος golden Team ή επιστροφη Γκαμπριελ.

- Αριστερό Μπακ: Σπυρόπουλος , Ιωαννίδης και μεταγραφή ξένου παγκόσμιας κλάσης για βασικό..

- Αμυντικά χαφ: Κατσουράνης, Σιμαο, Ζιλμπέρτο πόστο στην ομαδα, Πλεσσις ελεύθερος , μεταγραφή ξένου παγκόσμιας κλάσης για βασικό, επιστροφή Ματτος και Λαντο Φουσου από golden Team.

- Δεξί Χαφ: Γκαρσία ελεύθερος και Γκοβου ελεύθερος, Μαυριας , Αμπντουν και μεταγραφή ξένου παγκόσμιας κλάσης.

- Αριστερό Χαφ: Λετο, Λαζαρος και για 3ος golden Team.

- Κεντρικό Χαφ: Νινης, Καραγκούνης και μεταγραφή ξένου παγκόσμιας κλάσης για βασικό.

- Επιθετικοί: Σισε, Πετρόπουλος, Μπλανκο και 4ος golden Team.

Υποσημείωση: Δεν χρειάζεται να είναι παγκόσμιας κλάσης όλες οι μεταγραφές αρκεί να μην είναι μεταγραφές από το καλάθι.


Διοικητικά ας τα βρουν μεταξύ τους . Πρόεδρος θα πρέπει να είναι κάποιος με αρχιδια, να εμπνέει σεβασμό σε όλους αλλά και να προκαλεί φόβο στους αντίπαλους.
Εκπρόσωπος στα θεσμικά όργανα θα πρέπει να είναι κάποιος οπαδός και μέλος της θύρας 13 για να μπορεί να χτυπήσει το παρασκήνιο χωρίς συμβιβασμούς.
Επιστροφή στην Λεωφόρο για τα ματς του πρωταθλήματος, δημιουργία παο tv και μια Παναθηναϊκή εφημερίδα για τον Παναθηναϊκό και όχι για τα συμφέροντα των αφεντικών τους.

Απλές και ξεκάθαρες κινήσεις που θα δείξουν σε όλους μας ότι θέλουν τον Παναθηναϊκό μεγάλο και τρανό και γνήσιο πρωταθλητή παντοτινό όπως λέει και ο Ύμνος μας.

Αν θέλουν τον Παναθηναϊκό κομπάρσο και δευτεροτριτο ας συνεχίσουν το έργο τους με τις περικοπές και το πλάνο λιτότητας που έχουν ξεκινήσει από το καλοκαίρι που ούτος ή άλλως εδώ και 15χρονια ήταν επιτυχημένο για αυτούς και την τσέπη τους αλλά όχι για τον Παναθηναϊκό μας , τους οπαδούς και την ένδοξη ιστορίας μας!!!


Υ.Γ. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΑΙΟ ΜΕ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ, ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ.
ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΕΛΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΠΕΙ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΜΩΤΗΣ , ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΤΕ, ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΑΞΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΛΠ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗΣ , ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ Η ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΚΛΑΜΨΕΙΣ, ΠΡΟΣΟΧΗ Ο ΠΑΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

Με σεβασμο
El Loco


4 σχόλια:

  1. συμφωνω με ολα αδελφε
    πολυ καρυδατη αναρτηση
    την αναδημοσιευω..

    φυσικα παντα θα υπαρχουν ανθρωποι που θα βλεπουν ή τους βαρδηδες ή τα πιονια τους για 'θεους' αλλα η αληθεια ειναι ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλησπερα laplace
    και σε ευχαριστω.
    μας εχουν γαμησει τον Παναθηναικο μας ολοι τους, αδελφε!!!
    απο τοτε που πεθανε ο θοδωρος, αρχισαν ολα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. El Loco, εκτύπωσε και στείλε σε παρακαλώ το κείμενό σου στους μετόχους στο επόμενο Δ.Σ.
    Με τίτλο "Παναθηναικό Μανιφέστο".
    Ή τα κάνουν όλα όσα λες ή... δρόμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΖΕΣΤΙΞ
    φοβερο σχολιο:ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ!!
    αλλα δυστηχως ουτε θα τα κανουν και ουτε θα φυγουν και θα την πληρωσει ο παναθηναικος μας παλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: