Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

RESPECT LETO!!!

ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΧΟΡΕΥΤΗ
Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!!



To νέο πρωτάθλημα του Περπινιάδη και των Λαμογιων στο όποιο δυστυχώς συμμετέχει ως κομπάρσος και ο Παναθηναϊκός μας μόλις άρχισε και συνοδεύτηκε με νίκη για την ομάδα μας απέναντι στο γαύρο-παράρτημα της Κέρκυρας. Μπράβο στους παίκτες , τον προπονητή και τον κόσμο που κράτησαν την πράσινη σημαία μας ψηλά!!!

Σ΄ ένα ελληνικό ποδόσφαιρο οπού εδώ και 15 χρόνια ξέρουμε τον πρωταθλητή επειδή οι ιδιοκτήτες της ομάδας μας δεν έχουν πρόβλημα να είναι κομπάρσοι αλλά έχουν πρόβλημα με τον κόσμο του Παναθηναϊκού που δεν δέχεται να βλέπει να ασελγούν και να μικραίνουν την ιστορία του.

103 χρόνια Παναθηναϊκός και το μονο που μένει στον κόσμο του Παναθηναϊκού είναι να χαίρεται με τις νίκες, να λυπάται με τις ήττες και να εκφράζει οπού σταθεί και οπού βρεθεί την αγανάκτηση που νιώθει για την κατάντια της ομάδας μας και του ελληνικού ποδόσφαιρου.
ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΞΑΣΤΕΡΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ ΜΟΥ…


Μέσα σε όλη αυτή την βρομιά που έχει περιέλθει το ελληνικό ποδόσφαιρο οι παίκτες και ο προπονητής της ομάδας μας οφείλουν να σέβονται την πράσινη φανέλα και να δίνουν την ψύχη τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο έστω και αν ξέρουν πως το πρωτάθλημα είναι από την αρχή χαμένο.
Ο προπονητής( μέχρι να τον διώξουν και αυτόν) οφείλει να παλέψει με τα όπλα που έχουν απομείνει από το ξεπούλημα και με ότι του έχουν φέρει ή θα του φέρουν και οπού μας βγάλει. Τα πρωτοσέλιδα του Τουλούμπα άλλωστε είναι έτοιμα, τα ονόματα και οι φωτογραφίες αλλάζουν για το πρώτο εξιλαστήριο θύμα της πρώτης στραβής .


Στο σημερινό παιχνίδι ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά προβλέψιμος, με τρομερό άγχος και χωρίς καμία φαντασία στο παιχνίδι του κατάφερε όμως να πάρει μια πολύ σημαντική και καθαρή νίκη από την ώθηση που έδωσε στην ομάδα ο Λετο με την είσοδο του ( σας ποναει ο Λετο και ελπίζω να μην τα καταφέρεται να τον διώξετε κι αυτόν) αλλά και με το ανέβασμα του ταλαντούχου Ζεκα. Πολύ καλός ο ΄΄μικρός ΄΄ αν και είναι νωρίς ακόμα δείχνει παρά πολύ καλά στοιχειά.

Καποιους τους ''ποναει'' ο Λετο οπως τους ποναγε και ο Djimbril και ο Ζιλμπερτο...

Όσον αφόρα τον αντικαταστατή του Djimbril, τον Τοτσε εύχομαι να κάνω λάθος και να μην μας βγει άλλος ένας Ροντριγκο Σοουζα ή Τοργκελε. Πολύ αργός σε κίνηση με την μπάλα, χωρίς ντρίμπλα, αργός στο τρέξιμο και στην εκτέλεση των φάσεων.
Θεωρώ πως με αυτά τα στοιχειά που έχει δείξει ως τώρα πιο πολύ μου κάνει για αμυντικός ( ψήλος και αργός) παρα για επιθετικός και πιστεύω πως ο Πετρόπουλος είναι πιο αξιόπιστη λύση για την θέση του σέντερ φορ .
Μάλλον ο Φερειρα θα πρέπει να το ξανασκεφτεί γιατί στο ποδόσφαιρο τα γκολ δίνουν τις νίκες ( εξαιρείτε η ομάδα του Περπινιάδη και της παρέας του ) και ο Ισπανός δεν δείχνει να το έχει… Θα δούμε…

«Απο καραβανάδες... επιχειρηματίες. Δυνάστες του ΠΑΟ φύγετε»

Οι ΄΄αλητες΄΄ της Θύρα 13 και όλοι οι μη μισθοφόροι Παναθηναϊκοί ήταν και θα είναι μαζί σου και στα δύσκολα Παναθηναϊκέ όπως ήταν και στην Κέρκυρα και σε όλα τα πέταλα της γης.

ΟΙ φευγάτοι μέτοχοι και ο εγγυητής του 54% που το έκανε 30% που είναι;

Τουλούμπα οι ΄΄αλητες΄΄ τις θύρα 13 πληρώνουν από το υστέρημα τους για να στηρίξουν τον Παναθηναϊκό ενώ εσύ πληρώνεσαι εις βάρος του Παναθηναϊκού για να στηρίξεις τα αφεντικά σου.
Καλύτερα αλήτης και περήφανος Παναθηναϊκός παρα παράσιτο , μισθοφόρος ψεύτης και αντιπαναθηναικος.

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΑΜΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ!!!







3 σχόλια:

  1. Καλώς ήρθες πίσω φίλε!

    Άντε να βγει κι η φετινή χρονιά!

    Καλά τα λες, πάλι καλά που υπάρχει κι ο Λέτο, για να μην ξεχάσουμε και τη μπάλα που ξέρουμε, βλέποντας Βύντρα, Σπυρόπουλο, Μαρίνο να παριστάνουν τους ποδοσφαιριστές.
    Άντε να σοβαρευτούν λίγο και οι Κατσουράνης, Νίνης, μπας και δούμε και κανέναν ανθρώπινο συνδυασμό, για να μη χτυπιέται μόνος του κι ο Λέτο.

    Όσο για τον Τοτσέ, έχω την αίσθηση ότι δεν είναι και τόσο χάλια.
    Αντικειμενικά το παιδί δεν ξέρει μπάλα, αλλά λόγω Ισπανίας, έχει μάθει να τοποθετείται σωστά στην περιοχή, κυνηγάει συνεχώς το ριμπάουντ, δηλαδή το εύκολο γκολ, πράγμα που δεν κάνει κανείς στην Ελλάδα, άρα πιστεύω ότι κουτσά-στραβά μπορεί να βοηθήσει, βάζοντας έως και 15 γκολ...
    Και πλάκα-πλάκα σε τρία ευρωπαικά ματς έβαλε τρία γκολ, εκ των οποίων τα δύο κακώς ακυρώθηκαν με τη Μακάμπι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλησπερα Μαζεστιξ
    ευτυχως που δεν προλαβαν να τον πουλησουν και αυτον...
    Λευτερια γιατι δεν παει αλλο αδελφε...
    οσον αφορα για τον Τοτσε θεωρω πως ειναι πιο αργος και απο την καθυστερηση καιοχι καλυτερος του πετροπουλου,
    δεν ξερω ποσα γκολ θα βαλει αλλα μου κανει εντυπωση πως στα 28 του και καμια ομαδα απο την πριμερα δεν ενδιαφερθηκε ποτε γι΄αυτον...
    θα δουμε...αδελφε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλω να πιστετύω πως θα πετύχει.
    Όσο για τον Πετρό, ε αυτός παραείναι άμπαλος.
    Κα μια και η διίκηση το χει ρίξει -κλασικά- στο Λόττο με τις μεταγραφές... ε -του πούστη- ή ο Τοτσέ ή ο Ούγγρος θα βγει κάπως!

    Και πώς θα το χαιρόμουνα αν φέτος παίρναμε την κούπα μέσα απ τα χέρια των γαύρων...
    Θα γίνονταν μαζικές αυτοκτονίες στο λιμάνι μετά!
    Αλλά δεν το βλέπω μ αυτά που (δεν?) κάνει το κωλόσογο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: