Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΖΙΓΚΕΡ ΘΕΕ;;;;;;;;

- ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΦΩΝΑΖΕ '' ΠΑΥΛΟ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ'' Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ.
- ΟΤΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΜΑΣ ΕΚΛΕΒΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΣΥ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΟΤΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΔΕΥΤΕΡΟΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΠΙΟΝΙ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ.
- ΟΤΑΝ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΗΛΟΙ ΣΟΥ ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ.
- ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΟΥ, ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΣΟΥ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ!!!
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
- ΕΧΘΡΟΙ ΣΟΥ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ...


Υ.Γ1. Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΑΗΔΙΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 15ΕΤΙΑς ( ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΟΥ).

Υ.Γ2: ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΟ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ , ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΟΝ ΤΟΥΛΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ...

ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΠΟΥ ΑΝΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΤΕΞΕ (ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ Κ΄ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ) ΤΗΝ ΑΣΕΛΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΜΥΚΡΙΝΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΑΣ...
ΟΥΣΤ....


ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΠρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: