Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Ανακοίνωση «West Club Χαϊδάρι»

«Αν και η λογική φωνάζει ότι μία μεταβίβαση (και κατά συνέπεια η αποχώρηση του προκατόχου) ολοκληρώνεται με την παράδοση των μετοχών και όχι με την απενεργοποίηση και την τοποθέτησή τους σε συρτάρια, δεχόμαστε ότι η οικογένεια Βαρδινογιάννη δεν βρίσκεται πλέον στον Παναθηναϊκό και ατενίζουμε το μέλλον.

Όχι το μέλλον που κάποιοι σαν μυξοπαρθένες περιγράφουν με τα μελανότερα χρώματα, αλλά το μέλλον έτσι όπως το απαιτεί η ιστορία του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου και ανέκαθεν το ονειρευόμασταν. Ένα μέλλον στο οποίο οι “επιφανείς” είναι ευπρόσδεκτοι, αλλά οι “διαφανείς” απαραίτητοι. Ένα μέλλον στο οποίο ο Παναθηναϊκός θα στηρίζεται στον (και από τον) κόσμο του, με την αδιάλειπτη παρουσία του όπου ανθεί Τριφύλλι.

Ένα μέλλον, που αρχής γενομένης από την Κυριακή θα μας βρει εκεί όπου ανήκουμε, στις εξέδρες όποιου γηπέδου κι αν αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός μας. Παραμερίζοντας τις πικρίες και τις αγωνίες, βάζοντας για λίγο στο περιθώριο τα δεκάδες προβλήματα της καθημερινότητας που μας ταλαιπωρούν και προσφέροντας αυτό που του χρωστάμε: αμέριστη στήριξη και άδολη αγάπη.
Πράσινε αδερφέ, το ΟΑΚΑ την Κυριακή θα δώσει την απάντησή του σε αυτούς που ονειρεύονται τη διάλυση του Παναθηναϊκού και θα κάνει τα όνειρά τους, εφιάλτες. Θα είμαστε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.

WEST CLUB ΧΑ'Ι'ΔΑΡΙ GATE13».

Σχολιο El Loco: Μπραβο στα αδελφια απο το Χαιδαρι για την εξαιρετικη ανακοινωση ενοτητας . Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΜΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ!!!

Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΦΕΥΓΕΙ, Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΡΧΕΤΕ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: