Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑ!!!

''δεν μπορείς να το φανταστείς αν δεν το ζεις''

1966-2011
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ Σ΄ΑΓΑΠΑΜΕ...
ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ Σ΄ΑΚΟΛΟΥΘΑΜΕ ...
45 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΔΟΞΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!!!


1 σχόλιο:

  1. Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2011
    Τσάκας: "Έρχεται ο Αλ Σαουτ, υπάρχει περίπτωση να συνδιοικήσουμε"|

    http://static01.aek365.gr/uploads/articles/eff6deea763f48494b7c727652520da6_17172.jpg
    Απόλυτα αισιόδοξος εμφανίστηκε στο "Extra3" ο εκπρόσωπος του Άραβα Πρίγκιπα, Βλάσης Τσάκας.
    Ο κ. Τσάκας τόνισε ότι δεν είναι τζάμπα μάγκας, ανέφερε ότι την επόμενη εβδομάδα έρχεται ο Πρίγκιπας, ενώ υπογράμμισε ότι υπάρχει ενδεχόμενο συνδιοίκησης του Παναθηναϊκού, μέχρι να περάσει η τροπολογία στη Βουλή. Αναλυτικά, ο εκπρόσωπος του Αλ Σαουντ είπε στο σταθμό του Περιστερίου:

    «Είμαι απόλυτα σίγουρος για την ευτυχή κατάληξη της υπόθεσης για τον Παναθηναϊκό. Ποιος είναι ο προβληματισμός; Κάναμε λάθος στον χρόνο, αυτό οφείλεται στην απόσταση, στη διαφορά σκέψης και στη διαφορά των ρυθμών εδώ και στη Σαουδική Αραβία. Δεν είναι θέμα αν εκτίθεμαι. Τελειώνει η δουλειά θετικά για τον Παναθηναϊκό. Την Τρίτη θα έρθουν τα έγγραφα.
    Ο Πρίγκιπας θα είναι την επόμενη εβδομάδα στην Ελλάδα. Δεν θέλω να πω ποια μέρα. Θα είναι στην Ελλάδα και θα τελειώσει η δουλειά. Μια από τις περιπτώσεις είναι να συνδιοικήσουμε. Μακρηγορεί η ιστορία από τη Βουλή, που δεν ψηφίζει το νόμο. Ούτε τζάμπα μάγκες είμαστε, ούτε τους τζάμπα μάγκες θέλουμε να κάνουμε. Επιλέχθηκε αυτός ο τρόπος επικοινωνίας με τον κ. Βαρδινογιάννη και αποδίδει. Το αποτέλεσμα θα το έχουμε πολύ σύντομα. Αυτήν τη στιγμή είμαι σε συνάντηση με συνεργάτες μου, για να ετοιμάσουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας».

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: