Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

τσαπρρρρ… μιλά ου τσουπάνς! Προσχή πρόβατ!

Αστείρευτος πραγματικά ο τσοπάνης όταν απευθύνεται στα πρόβατά του! Από μία άποψη είναι απλά ψεύτης και γραφικός, αλλά ο τύπος είναι επικίνδυνος! Λέει συνειδητά ψέμματα και ανακρίβειες, γνωρίζοντας που απευθύνεται… σε τουλάχιστον 10.000 πρόβατα, έτοιμα να τον αποθεώσουν και να πιστέψουν ό,τι μαλακία του κατέβει στον εγκέφαλο (τον ποιον;)

Σήμερα είπε να ασχοληθεί -πάλι- με μας, λέγοντας ότι είμαστε ομαδούλα της σειράς! Και άντε, αυτό να το παραβλέψω, αλλά τα υπόλοιπα που γράφει είναι εκτός κάθε λογικής… ακόμα και των προβάτων! Προσέξτε: Οι δικοί μας αντίπαλοι παίζουν σαν κότες ενώ οι δικοί τους σκίζονται (εδώ γελάνε!), μας σπρώχνει η διαιτησία (εδώ ξεκαρδίζοντε!), και μας αβαντάρει ολόκληρο το “αντι-ολυμπιακό σύστημα” (εδώ πραγματικά λύνονται στα γέλια!) !!!

Ρε αρχιτσοπαναρά, αυτό το “σύστημα” δεν είναι που σε βγάζει πάντα πρώτο; Ή μήπως άλλαξε και αυτό ακριβώς φοβάσαι, το ότι δεν υπάρχει “σύστημα” πλέον;

Το χειρότερο όμως αδέρφια είναι αυτό που αναφέρει στη τελευταία παράγραφο, περί προβοκάτσιας με σκοπιμότητα να προκαλέσουν ένταση και επεισόδια. Βρομάει πολύ η υπόθεση, ο σκοπός τους είναι να τα κάνουν πουτάνα και να τα φορτώσουν όλα αλλού! Στα ακραία στοιχεία! Τσουπ, έτοιμη η δικαιολογία: “εμείς τα λέγαμε από την Τρίτη”

Αναλυτικά ένα ακόμα λιβελογράφημα: (Ηρεμία, δεν σας φταίει σε τίποτα το πληκτρολόγιο ή η οθόνη)

Τζάμπα μάγκες που τους «σπρώχνει» το «Σύστημα»!
Γράφω και ξαναγράφω, φίλες και φίλοι ΓΑΥΡΟΙ, για το ματς με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο, ότι αποτελεί τη μάχη των μαχών και το πιο κρίσιμο παιχνίδι ως προς την έκβαση του φετινού τίτλου.
Η σπουδαιότητα του «ντέρμπι» των «αιωνίων» (του αιώνιου ΠΡΩΤΟΥ και του αιώνιου ΔΕΥΤΕΡΟΥ, για να ξέρουμε τι λέμε…) έχει να κάνει ΜΟΝΟ ως προς τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΣΗ, αλλά και το ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ «ΣΠΡΩΞΙΜΟ» του Παναθηναϊκού από ολόκληρο το αντι-Ολυμπιακό «σύστημα» που στην κυριολεξία έχει λυσσάξει να βγάλει τους βάζελους πρώτους και να ικανοποιήσει έτσι το αντι-Ολυμπιακό μένος του…
Γιατί η ΑΛΗΘΕΙΑ, φίλες και φίλοι ΓΑΥΡΟΙ, είναι μία: Ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμιά σπουδαία ομάδα, μια ΟΜΑΔΟΥΛΑ της ΣΕΙΡΑΣ είναι, που κερδίζει κάθε εβδομάδα επειδή η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ τον «παίζει» 100-0, αλλά και γιατί ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ των άλλων ομάδων που όταν αγωνίζονται κατά του Ολυμπιακού «σκίζονται», όταν παίζουν με τους βάζελους «σκίζουν» τα «καλσόν» τους…
Και φτάσαμε στο σημείο να ασχολούμαστε (τι κατάντια, Θεέ μου…) με τον Κλέιτον (πού ξεθάφτηκε αυτός;), με τον Κουίνσι (έναν «ημίτρελο» γυρολόγο των γηπέδων), με τον Ζέκα (τι εστί Ζέκα, άραγε;), με τον Κατσουράνη (άμπαλο αργοκίνητο καράβι…)!!!
Και έστω ότι ο Λέτο είναι παικταράς! Για πέστε μου τι έπαιξε ο Λέτο στον Ολυμπιακό; Θυμάστε ότι για να πάρουμε το Κύπελλο απέναντι στην ΑΕΚ επί Βαλβέρδε χρειάστηκε να κάτσει στον πάγκο ο Λέτο όταν βρεθήκαμε να χάνουμε με 2-0 στο ημίχρονο και όταν μπήκε ο Τζόλε το παιχνίδι γύρισε;
Ας μη ΜΥΘΟΠΟΙΟΥΜΕ, λοιπόν, πρόσωπα και καταστάσεις! Ενα ΤΙΠΟΤΑ είναι ο Παναθηναϊκός που βρίσκεται εδώ που βρίσκεται με τα ΜΑΪΜΟΥ-ΠΕΝΑΛΤΙ, τα ΦΑΛΤΣΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ και τους αντιπάλους του που τον αντιμετωπίζουν ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ, εξαγριώνοντας ακόμη και τους οπαδούς τους οι οποίοι τους ΚΡΑΖΟΥΝ, όπως ενδεικτικά οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ τον Σαλπιγγίδη και τον Χαλκιά!
Πάμε να τους ΛΙΩΣΟΥΜΕ όπως… ΠΑΝΤΑ!
Και για μένα, φίλες και φίλοι ΓΑΥΡΟΙ, είναι πολύ καλύτερο για τον Ολυμπιακό που αντιμετωπίζει τους βάζελους με την πλάτη στον τοίχο, ευρισκόμενος με το -2 από την κορυφή του πρωταθλήματος. Γιατί ο Θρύλος αποδίδει πάντα πολύ καλύτερα όταν παίζει ΥΠΟ ΠΙΕΣΗ, όταν πρέπει να κάνει την ΑΝΑΤΡΟΠΗ, όταν είναι ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΣ, ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ και δεν αντιμετωπίζει τους αντιπάλους ΑΦʼ ΥΨΗΛΟΥ, όπως ενδεικτικά αντιμετώπισε την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και τον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη!
Θυμηθείτε τη ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ, όταν θέλαμε μόνο νίκη με ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΔΙΑΦΟΡΑ, θυμηθείτε πρόπερσι με τον Μήτρογλου που ΜΟΝΟ με ΝΙΚΗ περνάγαμε ΜΠΡΟΣΤΑ…
Ειδικά, όμως, το Σάββατο απέναντι στον Παναθηναϊκό οι ΠΑΙΚΤΕΣ του Θρύλου θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουν πέραν των αντιπάλων ποδοσφαιριστών ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ (εάν μας ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ τον «δήμιο» του Θρύλου, γνωστό πρώην συνδεσμίτη του Παναθηναϊκού, Κάκο), αλλά και ένα ολόκληρο «ΣΥΣΤΗΜΑ» εξουσίας που με κάθε τρόπο μεθοδεύει και επιδιώκει την ΕΞΟΝΤΩΣΗ του Ολυμπιακού και της ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ του με ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ κατηγορίες και εκτόξευση τόνων ΛΑΣΠΗΣ!
Και πέραν όμως όλων αυτών, εκείνο που ΦΟΒΑΜΑΙ, φίλες και φίλοι ΓΑΥΡΟΙ, και το ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ ΔΗΜΟΣΙΑ είναι οι ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ που θέλουν κάποιοι να μας στήσουν, για να τιμωρήσουν το Καραϊσκάκη, δίνοντας εντολές να παρεισφρήσουν μεταξύ των οπαδών μας ΑΚΡΑΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ με σκοπιμότητα να προκαλέσουν ένταση και επεισόδια…
Γιʼ αυτό ΚΡΟΥΩ τον ΚΩΔΩΝΑ του ΚΙΝΔΥΝΟΥ στους φιλάθλους μας, να μην τσιμπήσουν από προκλήσεις, να μην παρασυρθούν από προσβολές ή εχθρική διαιτησία και να ενισχύσουν τον Ολυμπιακό μας ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ! Γιατί τη ΒΙΑ τη χρησιμοποιούν μόνο οι ΧΑΜΕΝΟΙ, όχι οι ΝΙΚΗΤΕΣ, όπως διαχρονικά είμαστε ΕΜΕΙΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: