Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Ένας από εμάς!

Ο Τζιμπρίλ Σισέ σε κάθε ευκαιρία επιβεβαιώνει πως μπορεί να βρίσκεται αρκετά χιλιόμετρα μακριά, αλλά η καρδιά του είναι στον Παναθηναϊκό.


Όταν το καλοκαίρι ο Τζιμπρίλ Σισέ αναχώρησε για την Ρώμη και την Λάτσιο, πολλοί είπαν οτι θα ρίξει... μαύρη πέτρα πίσω του. Φαίνεται όμως πως δεν είχαν καταλάβει οτι μεταξύ του Γάλλου παιχταρά και του Παναθηναϊκού είχε δημιουργηθεί ένα αρκετά δυνατό δέσιμο, για το οποίο κανείς δεν αμφιβάλει πλέον. Κάτι σαν... δεσμός αίματος δηλαδή.

Ο πρώτος σκόρερ της Super League τα δύο τελευταία χρόνια, αν και παίζει σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, ποτέ δεν έβγαλε από το μυαλό και φυσικά από την καρδιά του τον Παναθηναϊκό. Πως άλλωστε θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο, από τη στιγμή που το τατουάζ για το νταμπλ του 2010 κοσμεί το φονικό δεξί του πόδι, το οποίο είχε πονέσει κόσμο και... κοσμάκι.

Για κάθε αγώνα που έδιναν οι «πράσινοι» ενημερωνόταν αναλυτικά για την εξέλιξη του... Στο ξεκίνημα των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του «τριφυλλιού» είχε ζητήσει από όλους να στηρίξουν την ομάδα. Φρόντισε να στείλει τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση στο... κολλητάρι του Σωτήρη Νίνη, ενώ αν και διένυε τις πρώτες ημέρες του στην Λάτσιο φρόντισε να έρθει στην Αθήνα για να δει το παιχνίδι με την Οντένσε, έστω και αν αυτό δεν είχε την κατάληξη που επιθυμούσε...

Και δεν είναι μόνο αυτά... Έδωσε τα συγχαρητήριά του στον Σεμπάστιαν Λέτο για το ξέφρενο σκοράρισμα του εφέτος, ενώ δεν παρέλειψε να του ζητήσει και τη νίκη στο ντέρμπι, μαζί με δύο γκολ του «Σέμπα». Όλα αυτά, αλλά και πολλά άλλα που δεν έχουμε μάθει, συνθέτουν το κλίμα σε μία δυνατή σχέση που δεν πρόκειται να χαλάσει ποτέ.

Πως άραγε θα μπορούσε να χαλάσει, όταν ο Τζιμπρίλαρος ψάχνει ευκαιρία για να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στην Αθήνα την Κυριακή για να δει από κοντά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Είναι σαν να λέμε οτι ένας από τους πιο φανατικούς οπαδούς του Παναθηναϊκού θα γυρίσει ποτέ την πλάτη στην ομάδα. Ποτέ δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο. Γιατί; Πολύ απλά, γιατί ο Τζιμπρίλ Σισέ είναι παιδί της... 13.

by leoforos.gr

El Loco: Οπως εχω ξαναγραψει θεωρω πως κανεις δεν μας εχει αγαπησει οπως ο Τζιμπριλ!!!
Ευλογια που φορεσε και τιμησε οσο κανεις αλλος την πρασινη φανελα και εγκλημα που τον διωξαμε...ΑΛΛΑ μεγαλυτερο εγκλημα θα ειναι να μην τον ξαναφερουμε κοντα μας ...
Ευχομαι η διοικηση( οποια κ αν ειναι αυτη) να επαναφερει την σημαια μας στον ιστο της ...
ΤΖΙΜΠΡΙΛ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ -
ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ!!!





ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!
Η ΘΥΡΑ 13 ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΖΙΜΠΡΙΛ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: