Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Ετοιμάζουν νέα κλοπή!

Καλησπέρα σε όλους εδώ είμαστε πάλι,μας απομένουν 3 μέρες για το μεγάλο ντέρμπι στο Φάληρο . Ο Παναθηναϊκός καλείται να ξορκίσει τα περσινά έκτροπα και να πάρει το διπλό που θα τον φέρει πιο κοντά στον τίτλο. Οι φίλοι μας του λιμανιού κάνουν πολλές προσπάθειες για να δημιουργήσουν κλίμα όπως έκαναν πάντα τα τελευταία χρόνια.Τελευταίο κατόρθωμα ο ορισμός του Γιάχου ως διαιτητής της αναμέτρησης.

Να μην αλλάξει φιλοσοφία
Ο Παναθηναϊκός από την αρχή της χρονιάς μας έχει δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο και αυτό οφείλεται στην φιλοσοφία που έχει περάσει ο Φερέιρα στην ομάδα. Κάτω η μπάλα, μαχητικό πνεύμα και ότι βγει! Έτσι πρέπει να μπει ο Παναθηναικός στο Καραΐσκάκη μέσα αν θέλει να ελπίζει σε θετικό αποτέλεσμα. Με λίγα λόγια να τους δαγκώσει στην καρωτίδα και να πετύχει 2-3 γκολ τουλάχιστον για να μετρήσει έστω το ένα(του π****η δηλαδή). Η 11αδα θα είναι η ίδια εκτιμώ με τα προηγούμενα παιχνίδια αν και πιθανόν μπορεί να αγωνιστεί ο έμπειρος Λουκάς Βύντρα στην θέση του Μαρίνου.

Τα ίδια με τα περσινά
Ο Παναθηναϊκός όπως έχουμε πει δεν πρέπει να πάει προκλητικά στον Πειραιά απλά πρέπει να παίξει την μπάλα του. Όμως κάποια γεγονότα δεν πρέπει να μείνουν ασχολίαστα τουλάχιστον από εμάς. Ο Γιάχος ορίστηκε ως διαιτητής για το ντέρμπι στο Φάληρο προς τιμήν του “κύριου” Μαρινάκη. Τέταρτος διαιτητής είναι ο Τριτσώνης, καταλαβαίνετε όλοι λοιπόν τι διατησία θα έχουμε. 15 παίκτες εναντίων 11 θα είναι το παιχνίδι και με διαιτησία υπέρ των λιμανίσιων να κυμαίνεται στο 90-10.

Ντροπή στην ΠΑΕ
Οι αμέτοχοι που υποτίθεται ότι υποστηρίζουν την ομάδα τι ενέργειες έκαναν για να την προστατέψουν ; ΤΙΠΟΤΑ απολύτως πάλι! Συμβουλή από εμάς αν η διαιτησία είναι όπως πέρσι και το κλίμα το ίδιο εχθρικό μια είναι η λύση. ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΟΥΣ 3 ΠΟΝΤΟΥΣ ΟΙ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΧΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΙ. Αν η ομάδα αντιμετωπίσει πάλι τα ίδια όπως πέρσι στην Συγγρού πάρτε την ομάδα και γυρίστε πίσω και αφήστε το παιχνίδι να οριστεί άλλη μέρα! Ο Παύλος Γιαννακόπουλος το είχε κάνει στο μπάσκετ παλιότερα σε παιχνίδι εναντίων των ακατονόμαστων. ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ!

ΥΓ: Περιμένατε άλλον διαιτητή εκτός του Κωσταντινέα και του Γιάχου; Άλλωστε όποιος είχε δει την Δίκη στο Σκαι θα ειχε πάρει μια ιδέα γιατι είχανε πει οτι Γιάχο η Κωσταντινάα βολεύει την Παε Ολυμπιακός. Δεν ανακαλύψαμε την Αμερική ξαφνικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: