Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Μεγάλη προσοχή αύριο!Καμία ανοχή στις(καθιερωμένες) ανωμαλίες που ετοιμάζουν!

Επειδη διαβαζουμε πολλα δεξια και αριστερα σε sites του Ολυμπιακου και σε συνδυασμό με το γεγονος πως οι εφημεριδες του Ολυμπιακου προτρεπουν σε ΒΙΑ και ‘νεες ριζουπολες΄τους αναγνώστες τους-οπαδους του Ολυμπιακου(αληθεια,ο εισαγγελεας πότε θα παρεμβει για τα αρθρα της εφημεριδας Γαυρος και του Πικουλα;;) και σε συνδυασμο με οτι θα φιλοξενουν στις κερκιδες τους και Σερβους οπαδους του Ερυθρου Αστερα(οποτε ανετα οι θρασυδειλοι γαυροι μετα απο καποιο ‘συμβαν’ θα πουν πως τα εκαναν οι σερβοι και οχι αυτοι),καλο θα ειναι η ομαδα μας αυριο να παει προετοιμασμενη ΓΙΑ ΟΛΑ και με το παραμικρο που θα γινει,να σταματησουν τα παντα και να αποχωρησουμε.

Υπάρχει ένα μεγάλο κενό στην ηγεσία της χώρας,ενα μεγάλο κενό στην διοικηση του ΠΑΟ(καλος και αγιος ο Γοντικας αλλα δυστυχως καποιος μετοχος-επενδυτης δεν θα ειναι στις κερκιδες) και αυτά σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά των οπαδών του Ολυμπιακού(θρασυδειλία,ψευτομαγκια,ανανδρες επιθεσεις,κουτοπονηρια,θεληση για νικη με καθε κοστος,αδιαφορια για τον συνανθρωπο και την ανθρωπινη ζωη) θα πρεπει να μας κανουν παρα παρα πολυ προσεκτικους στον αυριανο αγωνα.

Εκτος απο τα δηλητηριασμενα νερα,τις Ριζουπολες με τους μπραβους στα αποδυτηρια και τις μαιμουδες πανω στην φυσουνα,τους στημενους διαιτητες,τα ντου των εμμισθων κρανιοφόρων εγκληματιων σε ΣΕΦ και τηγανι,οι γαυροι εχουν κανει και το πρωτοφανες στα χρονικα της παγκοσμιας αθλητικης εγκληματικοτητας: να πυροβολουν απο τις κερκιδες τον τερματοφυλακα της αντιπαλης ομαδας..

Να θυμισουμε τι ειχαν κανει στον Τζορβα και να ζητησουμε απο την ΠΑΕ να ειναι ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ και με το παραμικρο αναλογο συμβαν που θα δουν,να παρουν την ομαδα και να φυγουν.

Ειναι ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ και ο πρωτος τους στοχος θα ειναι ο πιτσιρικας, ο Καπινο..

ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΝ,ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΞΕΡΟΥΝ..

Διαβαστε τι ειχε δηλωσει ο Τζορβας τον Νοεμβριο του 2009 μετα τον αγωνα στο Καραισκακη:

«Θέλω να ξεκαθαρίσω ορισμένα πράγματα, γιατί έχει δημιουργηθεί κλίμα για τη φύση του όπλου», είπε ο Τζόρβας και πρόσθεσε:

«Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού έκανα παρέμβαση στον διαιτητή, του έδειξα την πλάτη μου και του είπα ότι κάτι με καίει. Δέχθηκα αρκετές σφαίρες και στην πλάτη και στα πόδια και οι μώλωπες αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα.

»Δεν είναι φαντασία και δεν προσπαθούμε να δικαιολογηθούμε. Σε αυτό το γήπεδο και με αυτή την ομάδα γίνονται πράγματα που φέρνουν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω».

Για το αν ασχολήθηκαν με το θέμα του στα αποδυτήρια, στο ημίχρονο: «Στο ημίχρονο μπήκαμε να ηρεμήσουμε και να συγκεντρωθούμε για το δεύτερο. Δεν είπαμε κάτι για το περιστατικό.

»Μόλις τελείωσε το παιχνίδι, δεν είχα συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί, αλλά όταν έβγαλα την μπλούζα είδα δύο μώλωπες. Δημιουργήθηκαν συνειρμοί και είδα και τους μώλωπες στα πόδια»

Υ.Γ. Το ποδοσφαιρο ειναι απλα ενα παιχνιδι.Ναι,ειναι μια μικρογραφια της κοινωνιας αλλα δεν παυει να ειναι ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.Οπως θα εχετε δει,ΟΛΟΙ οι Παναθηναικοι bloggers καθως και οι Παναθηναικοι δημοσιογραφοι,κρατουν χαμηλους τονους και ΠΟΤΕ δεν προκαλουν και δεν βαζουν εμπρηστικα αρθρα που να αναφερονται σε ‘λαγοκοτες’, ‘νικη με καθε κοστος’, ‘σκοτωστε τον λαγο’ κλπ..

Αυτο δεν γινεται μονο φετος..ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΟΤΑΝ μιας και ειναι το dna του Παναθηναικου το να συμπεριφερεται σαν ΑΝΘΡΩΠΟΣ και οχι σαν ανθρωποειδες.Ακομα και κατω απο δυσκολες περιστασεις,οι Παναθηναικοι’κραταμε’ το επιπεδο μας.
Ο οπαδος ειναι ΖΩΗ και ΟΧΙ ΘΑΝΑΤΟΣ.Η αγαπη για κατι δεν προϋποθέτει και το μισος για κατι αλλο.Εμεις οι Παναθηναικοι το ξερουμε καλα και το αποδεικνύουμε σε καθε περισταση..Καταλαβετε το και εσεις γαυροι και μην γινεστε θυματα του καθε αεριτζη οψιμου ‘Ολυμπιακοπατερα’ που οικονομαει φανατιζοντας σας και προτρεποντας σας (μεσω ΜΜΕ) στο να κανετε εγκληματικες ενεργειες..
Υπαρχουν σοβαροτερα προβληματα για να φανατιστείτε..
Αληθεια,τα εχετε λυσει ολα τα προβληματα σας και το μονο που σας απομενει ειναι το μισος σας για τους οπαδους που υποστηριζουν μια καλυτερη και διαφορετικοτερη απο την δικη σας ομαδα?

Εισαστε τοσο αβουλα οντα που γινεστε ερμαιο στις αρρωστημενες διαθεσεις του καθε Πικουλα?

Υ.Γ.2 ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ..ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ!

Υ.Γ.3 Βια και αθλητισμος ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ. Απομονώστε τους ψυχανωμαλους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: