Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Οδηγίες στους διαιτητές για το πώς πρέπει να παίζουν τον ΠΑΟ...

Οδηγίες στους διαιτητές για το πώς πρέπει να παίζουν τον ΠΑΟ...

Τι κι αν ο Παναθηναϊκός έχασε για πρώτη φορά φέτος, ο "ερυθρόλευκος" Τύπος δεν κρατιέται και βρήκε πάλι λόγο για να διαμαρτυρηθεί για τη διαιτησία.

+++ Στον "Γαύρο" τα έχουν τόσο με τον Σπάθα, που σφύριξε στο Άρης-ΠΑΟ, όσο και με τον... Κάκο! "Ο Σπάθας άφησε στο παιχνίδι τον Λέτο που θα έπρεπε να αποβληθεί όχι... μία, αλλά τρεις φορές" εκτιμά η εφημερίδα, δίνοντας έτσι και τις σχετικές κατευθυντήριες γραμμές ενόψει των επόμενων αγωνιστικών, διάστημα στο οποίο ο Λέτο θα πρέπει επιτέλους να αποβληθεί, Ε, μα πια!

+++ Η συνέχεια αφορά τον Κάκο, ο οποίος απέβαλε τον Ριέρα, γιατί ο Ισπανός επέδειξε, το λιγότερο, ανάρμοστη συμπεριφορά... "Ο Κάκος "έφαγε" τον Ριέρα... ενόψει ΠΑΟ" επισημαίνεται με σαφές το υπονοούμενο. "Κομάντο" χαρακτηρίζεται ο Κερκυραίος ρέφερι, που απέβαλε τον παίκτη του Πανιωνίου "για διαμαρτυρία ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΜΑΤΣ(!) ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ και δεν παίζει με ΠΑΟ".

+++ Απορούν, λοιπόν, στον "Γαύρο" για την αποβολή και το δηλώνουν με θαυμαστικό, απορεί και ο Κάκος γιατί δεν έκατσε να τις... φάει από τον Ισπανό παίκτη, αφού, κατά τον "Γαύρο", δε νοείται αποβολή έτσι και τελειώσει το παιχνίδι και μάλιστα αν πρόκειται παίκτης να χάσει ματς κόντρα στον ΠΑΟ. Τώρα, αν έχει επιτεθεί στον διαιτητή δε μας απασχολεί, είπαμε, το ματς είχε τελειώσει, ποια αποβολή;;;

Φωτογραφία 1

+++ Τα ίδια και στον "Πρωταθλητή". "Δεν έχουν τέλος τα όργια!!! Ο Κάκος απέβαλε τον Ριέρα έπειτα από το ματς! Τι περίεργο, χάνει τον αγώνα με τον ΠΑΟ", διαμαρτύρεται και οδύρεται η εφημερίδα. Σημείωση. Ο Ριέρα παίζει στον Πανιώνιο, δεν είναι ο Ριέρα που πέρυσι έπαιξε στον Ολυμπιακό προς αποφυγήν πάσης παρεξήγησης.

+++ Το "Φως", πιστό στην τακτική των τελευταίων ημερών, σημειώνει ειδησεογραφικά ότι ο Ριέρα αποβλήθηκε από τον Κάκο μετά το τέλος του ματς της Λιβαδειάς.

+++ Στην "Πράσινη", πάλι, μάλλον είχαν έτοιμο εξώφυλλο για κάθε περίπτωση. Αφού, λοιπόν, ήρθε η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα υπεύθυνος είναι ο... Σπάθας, που κατά γενική ομολογία ήταν άριστος στο ματς του "Κλ. Βικελίδης". "Σπάθα τα λέγε ο μπαμπάς σου! Ο ΟΣΦΠ να κερδάει... Η κόκκινη σαπίλα μαζί με την παράγκα Νο3 σε όλο το μεγαλείο τους", διαβάζει κανείς και περιμένει, εις μάτην, να καταλάβει πού και πώς αδικήθηκε ο ΠΑΟ. Άδικος κόπος, καμία συγκεκριμένη αναφορά. Πάλι καλά που δεν κυκλοφόρησε η εφημερίδα και με το εξώφυλλο θριάμβου που ήταν έτοιμο...

+++ Κλείνοντας με τις εφημερίδες που πρόσκεινται στην ΑΕΚ, διακρίνει κανείς πανηγυρικό κλίμα αφού η Ένωση είναι στην κορυφή. "Ναι, ρε, μπορούμε πρωτάθλημα", λέει και... τρελαίνεται η "Ώρα των Σπορ", "Φουλ για τίτλο η ΑΕΚάρα, μόνοι μας και όλοι σας", τονίζει η "Κιτρινόμαυρη Ώρα". Και στις δύο εφημερίδες αναφέρεται και ο βαθμολογικός πίνακας, με την ΑΕΚ πρώτη.

+++ Μόνο που οι εν λόγω εφημερίδες έχουν ξεχάσει ότι ΠΑΟ και ΟΣΦΠ έχουν αγώνες λιγότερους, οπότε είναι ολίγον τι υπερβολικά τα πανηγύρια...

ΒΥ ShockerpluS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: