Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Xαίρονται τα πρόβατα για μια ήττα!


Φτάσαμε λοιπόν στο ΣΚ που πέρασε για να χάσει ΠΡΟΣΦΑΤΑ ο Παναθηναϊκός την κορυφή. Η ομάδα ηττήθηκε δίκαια και δεν θα ψάξουμε δικαιολογίες του τύπου "δεν μας έδωσε 2 αράουντ" και "350 πέναλτι" όπως ξέρετε ποίοι.Δεν κατεβήκαμε πότε στο Βικελίδης και το πληρώσαμε!


Μα τόση χαρά πια;
Η ήττα του Παναθηναϊκού έφερε χαρά σε κάθε λογής πικραμένο οπαδό. Από τους λιμανίσιους μέχρι τους Αεκτζίδες, και από εκεί μέχρι τους παοκτζίδες της Θεσσαλονίκης.ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΓΕ που ο Παναθηναϊκός ήτανε πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα τώρα μαρτυράται ακόμα πιο έντονα. Ξεχνώντας φυσικά μέσα στην χαρά τους ότι ο Παναθηναϊκός είναι με 2 παιχνίδια μείον στο πρωτάθλημα(που χρωστάει δηλαδή)! Με απλά μαθηματικά ο Παναθηναϊκός κερδίζοντας τα παίρνει 6 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ! τόσο απλα! μήπως λοιπόν δεν θα έπρεπε να πανηγυρίζετε τόσο έντονα;

Εμετικά άρθρα
Οι δημοσιογράφοι για άλλη μια φορά προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα. Ένα πολύ καλό παράδειγμα είναι το σημερινό εμετικό άρθρο του Sportdog με τίτλο "που πήγε η πράσινη μπαρτσελόνα ;". Πρέπει να γνωρίζουν οι συγκεκριμένοι κύριοι πως ΚΑΝΕΙΣ Παναθηναϊκός δεν έπεσε στην παγίδα τους για δήθεν Μπαρτσελόνες! Ποιόν κοροϊδεύεται; είδατε ποτέ εξώφυλλο σε εφημερίδα Παναθηναϊκού να λέει έρχεται η εποχή των Γκαλάκτικος η για μικρούς Μέσσι; αυτά άλλοι τα κάνουν άλλα για τον Παναθηναϊκό λέτε μόνο!




Η εικόνα μιλάει από μόνη της για το ποιος μιλάει για Μπαρτσελόνες!

ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ!
Η ήττα από τον Άρη πιστεύω ότι σας στεναχώρησε όλους! Μην γινόμαστε κλασσικοί Ελληνάρες και στην πρώτη ήττα αρχίζουμε και κρίνουμε τους παίκτες,τον προπονητή και ότι άλλο υπάρχει. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ σημαντικό που με μπάτζετ κάτω της τάξεως των 500 χιλιάδων είναι ΜΟΝΟ ένα βαθμό πίσω και άλλοι με 15 εκ και πάνω ξοδεμένα με το ζόρρι κερδίζουν τον Παναιτωλικό. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες επίσης που δεν μπορεί από την μια στιγμή στην άλλη να είναι οι καλύτεροι και μετά να γίνονται παλτά!Τέτοιους φιλάθλους ο Παναθηναϊκός δεν θέλει! Εμείς είμαστε αγνοί σαν οπαδοί και δεν θα γίνουμε ποτέ σαν τους γάβρους! ΟΛΟΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΕ!

ΥΓ1: Όσο για τις γαβροφυλλάδες που λένε 50-50 υπάρχουν πολλές περιπτώσεις παικτών του Άρη χθες που δεν τιμωρήθηκαν με κάρτες και ούτε καν με παρατηρήσεις ενώ βάραγαν στο ψαχνό!Ενώ στους παίκτες του Παναθηναϊκού με την παραμικρή διαμαρτυρία έδειχνε κίτρινη

ΥΓ2: Για τον δικό σας αγώνα δεν λέμε για το πέναλτι που ήτανε καθαρό λέμε για το οφσάιντ γκολ του Τζιμπούρ και για την κόκκινη που δεν υπήρχε στο πέναλτι! ΗΤΑΝΕ ΚΙΤΡΙΝΗ ΟΧΙ ΚΟΚΚΙΝΗ! κόκκινη είναι μόνο όταν ο παίκτης είναι σε προφανή θέση για γκολ και ο αμυντικός είναι ο τελευταίος!


ΥΓ3: Χθες κατάπιαν πολλοί το πέναλτι που έγινε στον Μπουμσονγκ σε εκτέλεση κόρνερ όταν το σκορ ήτανε 2-1. Ο αμυντικός του Άρη τον τράβηξε και τον πέταξε κάτω. Άλλα δεν το εκλαμβάνουμε σαν δικαιολογία γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και δεν θέλει χάρες! Ούτε έπαιζε μπάλα χθες!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: