Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Κρίμα για αυτό τον κόσμο!!!


 

Ότι και να πει για την «Θύρα 13» κανείς, πραγματικά είναι λίγο… Απίστευτο ρεσιτάλ του κόσμου στο Μάριμπορ, παρά την ταλαιπωρία .

Κρίμα… Πολύ κρίμα για αυτόν τον κόσμο, που δεν λογάριασε τίποτα. Ταξίδεψε σε όλα τα Βαλκάνια για να δει την αγαπημένη του ομάδα, έφαγε την ταλαιπωρία της ζωής του στα σύνορα Σλοβενία-Κροατίας, έχασε την σέντρα και αντί να δει τους «πράσινους» να τον αποζημιώνουν, έγινε μάρτυρας σε μία μαύρη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου.
Παρ” όλα αυτά όμως, είχε το κουράγιο (για να μην πούμε τίποτε άλλο) να καταθέσει τα λαρύγγια του στην έδρα της Μάριμπορ, με φωνές, συνθήματα και τραγούδια, που κάλυπταν ακόμη και τους γηπεδούχους πολλές φορές.
Από την Αθήνα, την Τετάρτη ξεκίνησαν τέσσερα πούλμαν με οπαδούς του «τριφυλλιού», που το βράδυ διανυκτέρευσαν στην Κροατία και το πρωί της Πέμπτης πήραν το δρόμο για την Σλοβενία, μαζί με 20 οπαδούς της Ραπίντ και άλλους τόσους της Ντιναμό Κιέβου.
Στα σύνορα όμως τους περίμενε μία δυσάρεστη έκπληξη, καθώς οι υπεύθυνοι σε συνεννόηση με τις αστυνομικές αρχές εξάντλησαν όλη τους την αυστηρότητα, κάνοντας εξονυχιστικό έλεγχο που είχε ως αποτέλεσμα να κρατηθούν εκεί για πολύ ώρα και να χάσουν την σέντρα του ματς…
Από τη στιγμή που μπήκαν όμως στο γήπεδο, δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να φωνάζουν. Τι και αν η ομάδα τους δεν έκανε ευκαιρία, τι και αν η Μάριμπορ έβαζε το 1ο, το 2ο ή το 3ο γκολ… Αυτοί εκεί… Τραγούδι και φωνή, κόντρα στην εξέλιξη του αγώνα.
Πάλι καλά, που στο τέλος του αγώνα o Mπουμσόνγκ με 2-3 άλλους παίκτες είχαν την ευθιξία να πάνε να πάνε και να τους ευχαριστήσουν, οι υπόλοιποι όπως είναι λογικό αποδοκιμάστηκαν.



Πηγη: leoforos.gr

Σχολιο ΕL LOCO: ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: