Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

«Άλλοι παίρνουν τα παιχνίδια στα χαρτιά» !



Μήνυση κατά του δράστη του Μαυρία από την ΠΑΕ ΠΑΟ!
Σε μήνυση κατά του δράστη που επιτέθηκε στον Χάρη Μαυρία στη διάρκεια του χθεσινού ματς των «πράσινων» με τον ΟΦΗ, προχωρά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ στην ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικά με
το θέμα αφήνει αιχμές κατά του τηλεοπτικού σταθμού NOVA, αλλά και του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, ενώ ξεκαθαρίζουν ότι δεν πρόκειται να διεκδικήσουν το χθεσινό ματς «στα χαρτιά», επισημαίνοντας ότι «… η τακτική της διεκδίκησης οφέλους «στα χαρτιά» χρησιμοποιείται από άλλη ομάδα».


Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αισθάνεται την υποχρέωση να καταγγείλει δημόσια και με τον πλέον επίσημο τρόπο την κατάπτυστη χειρονομία του «φιλάθλου» του ΟΦΗ, ο οποίος χτύπησε εν ψυχρώ τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Χάρη Μαυρία. Προσφεύγουμε νομικά και μηνύουμε το δράστη της συγκεκριμένης ενέργειας προκειμένου να επιληφθεί του θέματος η Δικαιοσύνη.
Προκαλεί βεβαίως απορία το γεγονός ότι το συνδρομητικό κανάλι, όχι μόνο δεν σχολίασε το παραμικρό καθ” όλη τη διάρκεια της ζωντανής κάλυψης του αγώνα, αλλά «κατάφερε», διότι περί κατορθώματος πρόκειται, να βρει και να δείξει το πλάνο του επεισοδίου λίγο πριν τα μεσάνυχτα, περισσότερο από τέσσερις ώρες μετά τη λήξη του αγώνα. Τέτοιου είδους παραλείψεις πληγώνουν ανεπανόρθωτα την όποια αξιοπιστία έχει απομείνει στο πρωτάθλημά μας και ενισχύουν στο έπακρο την καχυποψία.
Προς αποφυγή οποιουδήποτε κακεντρεχούς συνειρμού θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν θα χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο θλιβερό επεισόδιο για να διεκδικήσει ή να επιδιώξει το παραμικρό όφελος εκτός αγωνιστικού χώρου. Η τακτική της διεκδίκησης οφέλους «στα χαρτιά» χρησιμοποιείται από άλλη ομάδα.


Τέλος, ακόμα περιμένουμε από την ΠΑΕ ΟΦΗ μία δημόσια καταδίκη που θα έδειχνε, αν μη τι άλλο, ότι αυτού του είδους η συμπεριφορά (που δεν είναι και πρωτόγνωρη στο συγκεκριμένο γήπεδο) δεν ενθαρρύνεται σιωπηρά από τους οικοδεσπότες των ανεγκέφαλων.
ΥΓ. Με ενδιαφέρον περιμένουμε να δούμε αν η ευαισθησία της Ποδοσφαιρικής Εισαγγελίας εξαντλείται σε δηλώσεις και ανακοινώσεις ή επεκτείνεται και σε περιπτώσεις χειροδικίας».



  Αθλια  απαντηση-ανακοινωση της γαυρο-nova ομοια με την ανακοινωση της Παε γαυρο- οφη ...
''Στόχος της Nova, μέσω της τηλεοπτικής μετάδοσης όλων των αγώνων της Super League, είναι η πλήρης καταγραφή της αγωνιστικής δράσης αναδεικνύοντας τους πρωταγωνιστές των ποδοσφαιρικών αγώνων που είναι οι ποδοσφαιριστές και οι προσπάθειες τους εντός του αγωνιστικού χώρου. Η τηλεοπτική κάλυψη με χρήση της πιο εξελιγμένης τεχνολογίας αναδεικνύει την αγωνιστική εξέλιξη και στρέφει τους προβολείς στους πραγματικούς πρωταγωνιστές''.

Που  στο διαολο ηταν η εξελιγμενη τεχνολογια της Νοβα (που πληρωνουν οι συνδρομητες) στο ματς
 του Βικελιδης;
Μηπως χαθηκε μαζι με την λιστα Λαγκαρντ;
Ακομη περιμενουμε τα ριπλει για το πεναλτυ που εδωσε ο Αρετοπουλος;
 Μαζικη αποχη απο τις συνδρομες του Γαυρο-καναλου απ΄ολους τους Παναθηναικους ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΕΣΤΕ, ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΒΑΣΤΕ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: