Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!!


Επιτέλους Νίκη. 
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μας κόντρα στο γαύρο-παράρτημα κ στους αυτοαποκαλούμενους Παναθηναϊκούς μάτωσαν κ σεβαστήκαν την πράσινη φανέλα  και γι' αυτό κέρδισαν!!!  
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΘΑ ΠΕΙ- ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΨΥΧΗ και σήμερα  η ομάδα την έβγαλε στο γήπεδο  και κατάφερε να ξεπεράσει το 1-0 και το χαμένο πέναλτι του Τοτσε χάρη στα 2 πανέμορφα γκολ του Λάζαρου.

Οι παίκτες του Φερειρα έβγαλαν προσωπικότητα, παθός κ εγωισμό. Επιτέλους, άρχισαν να καταλαβαίνουν σε ποια ομάδα έχουν την τιμή να αγωνίζονται και να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους καθώς ο Φερειρα ευτυχώς δεν έγινε (όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια) το εξιλαστήριο θύμα τους.

Απ' ότι φαίνεται, η στήριξη στον Φερειρα  σε συνδιασμο με  το Σοκ με τον Κατσουρανη  έγινε Ηλεκτροσόκ για τους υπόλοιπους αλλά θα πρέπει να συνεχίσουν έτσι ως το τέλος και όπου μας βγάλει…
Η ομάδα μας κέρδισε αυτοπεποίθηση με τη σημερινή νίκη αλλά και πολυτιμο  χρόνο για ανασύνταξη με τη διακοπή της γαύρο-λίγδας. Ψηλά το κεφάλι  και βλέπουμε…


Ένα μεγάλο respect στα αδέλφια που πήγαν στην Ξανθή για να στηρίξουν την ομάδα μας ακόμη μια φόρα στα δύσκολα και ένα μεγάλο συγγνώμη  προς στους αυτοαποκαλούμενους Παναθηναϊκούς που  η ομάδα κέρδισε με τον Φερειρα στον πάγκο!!!


ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΛΥΠΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ  ΟΤΑΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΜΕ  ΤΙΣ ΗΤΤΕΣ ΜΑΣ!!!
ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΙΜΑΝΙΣΙΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ...ΖΕΙΤΕ  ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: