Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Τι έκανε ο Μπέος στη Μotor Oil;


Ο άρτι αποφυλακισθείς για την υπόθεση των στημένων αγώνων φέρεται να επισκέφτηκε την εταιρεία της οικογένειας Βαρδινογιάννη!

Επέστρεψε στην «αγκαλιά» της οικογένειας Βαρδινογιάννη ο Αχιλλέας Μπέος
Μπλογκ που διαφημίζει το σάιτ του γνωστού ιδιοκτήτη του αντι-Παναθηναϊκού μιντιακού ομίλου Real Νίκου Χατζηνικολάου και το οποίο «ειδικεύεται» στις αποκλειστικές ειδήσεις που αφορούν το περιβάλλον του ιδιοκτήτη του ΟΣΦΠ Βαγγέλη Μαρινάκη φιλοξένησε μια είδηση που όσο δεν διαψεύδεται, μόνο απορίες και ερωτηματικά μπορεί να προκαλεί. Και αυτό καθώς αφορά επίσκεψη του πρώην ισχυρού άντρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου Αχιλλέα Μπέο στη Motor Oil, εταιρεία που ως γνωστό ανήκει στην οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ...

Τα γραφεία της Motor Oil μάθαμε ότι επισκέπτεται τον τελευταίο καιρό ο Αχ. Μπέος. Να πηγαίνει εκεί μόνο για συζήτηση αποκλείεται. Ο Μπέος έχει ειδικότητα να... δαγκώνει επιχειρηματίες. Και να αλλάζει στρατόπεδα σαν... τα πουκάμισα επίσης...

Να θυμίσουμε, βέβαια, πως ακόμα και όταν είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο των στημένων αγώνων και είχαν βγει στη δημοσιότητα αρκετές από τις «καυτές» συνομιλίες των ηχογραφήσεων της ΕΥΠ, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν το είχε σε τίποτα να ευχαριστήσει δημόσια τον Αχιλλέα Μπέο στην αποχαιρετιστήρια (;!) συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, παρκάροντας τις μετοχές του.

Σχολιο El Loco: Καμια απορια δεν μου προκαλει το παρε- δωσε με τον Μπεο της Γαυρο- οικογενειας. Αλλωστε εχουν προηγηθει οι συμφωνιες με τον Κοκκαλλη, τον Νταιφα, τον Μαρινακη και τα ευχαριστω στον Πετρακη...
Δεν κοβονται ευκολα οι δεσμοι  αιματος με τους λιμανισιους κ τους Παραγκισιους...
Ο Παναθηναικος για την Γαυρο- οικογενεια ηταν, ειναι και θα ειναι η βιτρινα κ το τυρακι  για τις βρωμοδουλειες τους...


1 σχόλιο:



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: