Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Μολών λαβέ να πάρετε την Λεωφόρο!




Τελικά το θράσος κάποιων είναι απίστευτο. Εκεί που μάς χρωστούσαν, μάς πήραν και το βόδι; Φτάσαμε λοιπόν στο σημείο μηδέν. Τους πόνεσε η κίνηση του Αχιλλέα Μακρόπουλου που απέρριψε χωρίς δεύτερη σκέψη το κουρελόχαρτο που του έστειλε ο Δήμος Αθηναίων (μια δήθεν νέα σύμβαση που έστελνε κατευθείαν την Λεωφόρο στις... μπουλντόζες) και τώρα άρχισαν τα απειλητικά διλήμματα. Ή υπογράφετε για το Προεδρικό Διάταγμα ή σας κάνουμε αγωγή;
Ε, λοιπόν κύριοι: Μολών λαβέ.
Η πιθανότητα να πείσετε τον Αχιλλέα Μακρόπουλο να γίνει... δοσίλογος ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ. Αυτό σας το υπογράφουμε και με τα δύο χέρια.

Κύριοι, σας το είπαμε και δεν λέτε να το καταλάβετε: Η Λεωφόρος θα γκρεμιστεί μόνο όταν θα έχει παραδωθεί το ποδοσφαιρικό γήπεδο και οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη. Εκπτώσεις δεν γίνονται.

Τώρα για ποιο λόγο ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη Μιχάλης Κίτσιος έστελνε επιστολές "αγάπης" στον Δήμο και στους λοιπούς συγγενείς (όπως αποκάλυψαν σήμερα τα prasina nea), για ένα νομοσχέδιο που ήταν αισχρό και ήταν σε βάρος του Παναθηναϊκού, ας μάς απαντήσει ο ίδιος!

Τώρα για ποιο λόγο ακόμη και την ημέρα της συνέντευξης Τύπου του Ερασιτέχνη, τον περασμένο Μάιο, ο πρώην πρόεδρος, ζητούσε από τους παριστάμενους να μην σκαλίζουν την υπόθεση, ας μάς απαντήσει ο ίδιος!

Τώρα για ποιο λόγο η ΓΗΠΕΛ πανηγύριζε, τον Μάιο του 2011, για το νομοσχέδιο Μπιρμπίλη και τις περίφημες οκτώ αλλαγές Σηφουνάκη, που δημιούργησαν αυτό το έκτρωμα που πνίγει τον Παναθηναϊκό, ας μάς απαντήσει ο πρώην μεγαλομέτοχος και το δεξί του χέρι!

Τώρα για ποιο λόγο ο Παναθηναϊκός πήγε και έμπλεξε με το εμπορικό του Βωβού και δέθηκε χειροπόδαρα με τον κατασκευαστή, ας μάς απαντήσει η ΓΗΠΕΛ και ο πρόεδρός της!

Τώρα για ποιο λόγο ο Παναθηναϊκός, επί πολυμετοχικότητας, ξόδεψε 7-8 εκατ. ευρώ για μακέτες και... όνειρα, ας μάς το απαντήσει η ΓΗΠΕΛ!

Τώρα για ποιο λόγο ο Δήμαρχος Αθήνας, Γιώργος Καμίνης όταν μιλάει δημοσίως το παίζει υπερ-Παναθηναϊκός και δεσμεύεται ότι δεν θα γκρεμίζει την Λεωφόρο, αλλά όταν κινείται μακριά από τις κάμερες και τα μικρόφωνα, όλες οι κινήσεις του είναι σε βάρος του Παναθηναϊκού, ας μάς απαντήσει ο ίδιος.

Μολών λαβέ να πάρετε την Λεωφόρο!

Κύριοι, εάν θέλετε να τα βάλετε με τον Παναθηναϊκό, κάντε το φόρα παρτίδα.
Μολών λαβέ.

Άντε, κάντε αγωγές. Αλλά θυμόσαστε ότι όταν ο Παναθηναϊκός αποφασίσει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, δεν θα ξέρετε που να κρυφτείτε.

ΥΓ. 1 Επί τη ευκαιρία, αυτή η αγωγή που έχει στα χέρια της η ΠΑΕ σε βάρος του Δήμου Αθηναίων, μήπως ήρθε η ώρα να ενεργοποιηθεί ή θα περιμένουμε και άλλες προκλήσεις; 26 εκατ. ευρώ είναι...

ΥΓ. 2 Με αγωνία περιμένω την πρώτη συνεδρίαση της νέα ΓΗΠΕΛ... Δεν μπορεί κάποια στιγμή θα συνεδριάσουν.
(θου κύριε φυλακήν τω στόματί μου...)

ΥΓ. 3 Τελικά αυτά τα οφειλόμενα (800.000 ευρώ) στον "Άκτωρα" πληρώθηκαν; Διότι κάποιος είχε δεσμευτεί ότι θα τα πληρώσει, εαν δεν με απατάει η μνήμη μου.

Εξαιρετικη αναρτηση απο το aioniapistos

Σχολιο Εl Loco: 
ΑΣΠΙΔΑ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΟ ΜΑΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ

ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ

ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

ΚΟΠΙΑΣΤΕ...!!!
ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: