Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Ο «ψηλός» κόντυνε γατάκια και νοσταλγούς!


Στην ίδια νοσταλγική γραμμή οι αντι-Παναθηναϊκές εφημερίδες «Γάτα» και «Derby»...
Τα «ξαδερφάκια» ξαναχτύπησαν. «Γάτα» και «Derby» βασανίζονται απ' τα ίδια ερωτήματα...
 

Ετσι είναι. Αν μια ζωή είσαι υπάλληλος και το μόνο που ξέρεις είναι να γλύφεις το αφεντικό, σου φαίνεται περίεργο να λέει κάποιος την αλήθεια με επιχειρήματα. Όπως συνέβη με την κριτική που δέχτηκε ο Αντώνης Αντωνιάδης για παράδειγμα για τη δήλωσή του  ότι η πολυμετοχικότητα απέτυχε επειδή «κάποιοι δεν πλήρωναν». Ποιος δεν πλήρωνε; Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Επίσης ο «ψηλός» είπε ότι απέτυχε η Παναθηναϊκή Συμμαχία «από τη στιγμή που ψήφισε μόλις το ένα τρίτο των εγγεγραμμένων μελών».

Κι αυτό τους ενόχλησε. Ιδιαίτερα τα... γατάκια που διαβάζουν τη μισή δήλωση του Αντωνιάδη και επιβεβαιώνουν την ανοησία τους γράφοντας εξυπνάδες του τύπου «πώς γίνεται να δηλώνει ότι απέτυχε η Συμμαχία ενώ ταυτόχρονα είναι υποψήφιος στις εκλογές»;

Βέβαια δεν θα περίμενε κανείς κάτι διαφορετικό από εφημερίδες όπως η «Γάτα», το «αδερφάκι» του «Πρωταθλητή» που παίζει το ίδιο παιχνίδι με το «Derby»… Αλλωστε η εφημερίδα στην οποία είναι διευθυντής ο πρώην διευθυντής του «Derby» Σταύρος Γεωργακόπουλος, εδώ και χρόνια αποτελεί καταφύγιο των «δημοσιογράφων» που θέλουν να περάσουν ανώνυμα τη γραμμή τους.

Στις σελίδες της γράφονται τα ίδια που γράφονται και στην εφημερίδα του Κώστα Γκόντζου, για να δημιουργηθεί… μπούγιο και κλίμα στο πνεύμα της προπαγάνδας «αφού το λένε όλοι, έτσι θα είναι».

Ενίοτε μάλιστα, η «Γάτα», τις σελίδες της οποίας έχουν κοσμήσει μεγάλες μορφές της δημοσιογραφίας των νοσταλγών, προαναγγέλλει ένα θέμα με τα απίθανα αποκλειστικά της κείμενα μόνο και μόνο για να δώσει την… πάσα στο «Derby» να τα καταγγέλλει την επόμενη μέρα! Ένα ωραίο παιχνιδάκι ανάμεσα στα συνδεδεμένα έντυπα που έχουν διαλύσει τον Παναθηναϊκό…

Ολως τυχαίως μάλιστα, με αφορμή τις δηλώσεις – ξεμπρόστιασμα του Βαρδινογιάννη – του Αντωνιάδη, το «Derby» προβάλλει το ίδιο ακριβώς ανόητο ερώτημα! Λες και δεν άκουσαν ολόκληρη τη δήλωση. Λες και δεν έχουν τη στοιχειώδη λογική να καταλάβουν ότι ο «ψηλός» είπε ότι «απέτυχε η Συμμαχία από τη στιγμή που δεν ψήφισε ούτε το ένα τρίτο των μελών».

Μαθήματα λογικής λοιπόν. Κεφάλαιο ένα. Η χρονική εξέλιξη των γεγονότων είναι: ο Αντωνιάδης καταθέτει υποψηφιότητα, ακολούθως γίνονται οι εκλογές όπου ψηφίζουν ελάχιστα μέλη και στη συνέχεια ο «ψηλός» δηλώνει ότι η Συμμαχία απέτυχε.

Για σηκώστε χεράκι τώρα όσοι δεν καταλάβατε…


Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: