Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Να φύγει ο Παναθηναϊκός από αυτή την παρωδία!



Μαζική απαίτηση φιλάθλων του Παναθηναϊκού: Πάρτε την ομάδα και φύγετε από αυτή την αηδία που τρώει τα σωθικά του Τριφυλλιού!

Δεν πρόκειται να αναλωθούμε σε κριτική του αγώνα. Σε άλλους μπορεί να φταίει ο ακριβοπληρωμένος Βύντρα για τις συνεχόμενες γκάφες του, σε άλλον ο Ρότσα, σε άλλον το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει άλλο αμυντικό χαφ πλην του Βιτόλο και σίγουρα στους περισσότερους θα φταίει ο προκλητικός διαιτητής Αρετόπουλος. Αυτά όμως είναι τα ψιλά γράμματα.

Η ουσία είναι πως ένα ολόκληρο σύστημα πολεμάει με κάθε τρόπο, όσο πιο προκλητικά γίνεται, τον Παναθηναϊκό, η διοίκηση του οποίου είτε δεν θέλει, είτε δεν μπορεί να αντιδράσει.

Όσο ο Παναθηναϊκός μένει και παίζει υπό αυτούς τους όρους, τόσο φθείρεται αυτός και όχι η Παράγκα, η οποία δείχνει να το διασκεδάζει από πάνω. Όχι μόνο αυτό, αλλά η οργή των φιλάθλων πλέον ξεχειλίζει και είναι μαθηματικά βέβαιο πως σύντομα τα πράγματα θα ξεφύγουν. Αν, στην καλύτερη των περιπτώσεων, ο κόσμος ελέγξει τα νεύρα του, σίγουρα το παρασκήνιο θα βρει τους τρόπους να οργανωθεί από τρίτους η έκρηξη, όπως έγινε πέρυσι. Το ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ πλησιάζει και η παράγκα δείχνει έτοιμη να διαλύσει τον Παναθηναϊκό. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΟΦΕΙΛΟΥΝ να προστατεύσουν την ομάδα και πρέπει να γνωρίζουν πως για ό,τι πιθανότατα ακολουθήσει μοναδικοί υπεύθυνοι θα είναι αυτοί.

Τελικά έφταιγε ο Κατσουράνης ή ο Φερέιρα;


Ίσως μετά από τα σημερινά να αντιλήφθηκαν όσοι φώναζαν για τον κακό Φερέιρα και για τον περιπατητή, «ρουφιάνο» Κατσουράνη πως τα προβλήματα του Παναθηναϊκού είναι πολύ πιο βαθιά. Το Τριφύλλι το ξεσκίζει ένα ολόκληρο σύστημα διαφθοράς και αλητείας με τρόπους προκλητικούς. Ομάδες δορυφόροι, όπως ο Πλατανιάς ή οι περισσότερες από τις μισές του πρωταθλήματος ξεκινούν ως φαβορί απέναντι στον Παναθηναϊκό, αφού γνωρίζουν πως όταν και αν το χρειαστούν θα ευνοηθούν, ακόμα και αν αυτό απαιτείται να γίνει με εξόφθαλμο τρόπο.

Όταν οι λύσεις των διοικήσεων του Παναθηναϊκού είναι η... μη έφεση για την ποινή του Κώστα Κατσουράνη, η απόλυσή του στα μέσα της περιόδου με δικαιολογίες που δεν πείθουν και ο διωγμός του Ζεσουάλδο Φερέιρα, τότε και το παρασκήνιο λαμβάνει το μήνυμα: «βαράτε αλύπητα».

Όλα αυτά, βέβαια, δεν είναι φετινά κατορθώματα, αλλά μία κατάσταση που διαιωνίζεται, με τους αποδιοπομπαίους τράγους να είναι πάντα αυτοί που έχουν την μικρότερη ευθύνη. Για το μόνο που ελπίζουμε είναι η νέα διοίκηση να φροντίσει να μπει ΑΜΕΣΑ ένα τέλος σε αυτή την κατάσταση που ζημιώνει αφάνταστα τον Παναθηναϊκό. Αλλιώς είναι δεδομένο πως ο Χουάν Ραμόν Ρότσα θα γίνει σύντομα νέος Φερέιρα, ο Σεμπάστιαν Λέτο  νέος Κατσουράνης και ούτω καθεξής, οι απέναντι θα… γελάνε με την επίδειξη της δύναμης τους και ο μέσος οπαδός του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει να ζει στη μιζέρια.

ΥΓ.1 Για τους παίκτες του «ερυθρόλευκου» Πλατανιά και για τον Άγγελο Αναστασιάδη έχουμε να γράψουμε μόνο το εξής: Τέτοιες βουτιές και τόσο ξύλο μόνο από ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν εκ των προτέρων την σφαγή μπορεί κανείς να παρακολουθήσει.

ΥΓ2. Το πιο κραυγαλέο σφύριγμα της σφαγής ήταν το πέναλτι που κέρδισε ο Παναθηναϊκός, το οποίο είναι ξεκάθαρο πως σφυρίχτηκε για να ρίξει -με τη συνδρομή των media- ο διαιτητής Αρετόπουλος στάχτη στα μάτια της φίλαθλης κοινότητας, η οποία όμως είναι πλέον μαθημένη σε αυτές τις τακτικές. Είτε ήταν πέναλτι είτε όχι, είναι δεδομένο πως αυτό δόθηκε επειδή το σκορ ήταν ήδη στο 2-0.

ΥΓ3. Τώρα που η διαφορά από την κορυφή έχει εκτιναχθεί στους 15 βαθμούς πιθανότατα να υπάρξουν και τιμωρίες διαιτητών και διαιτησίες 50-50. Εννοείται πως αυτό δεν καλύπτει κανέναν φίλαθλο που θέλει να μπει οριστικά και αμετάκλητα ένα τέλος στην παρωδία αυτή.


Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: