Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2012

Λύσσαξαν τα «Παναθηναικά» σάιτ και οι «Παναθηναικές» φυλλάδες
Όπως είναι αναμενόμενο τα «Παναθηναικά» σάιτ και οι «Παναθηναικές» φυλλάδες έχουν λυσσάξει και συνεχίζουν τον πόλεμο προς τον προπονητή και τους παίχτες.Απο την λύσσα τους αυτη δεν έχουν ξεφύγει τα «πούρα» και οι «πουράτοι».
Για να τελειώνουμε αυτό το παραμυθάκι ρε νοσταλγοί της φάπας και της καρπαζιάς από τον διορισμένο με την ανοχή του σωφέρ (κατά κόσμο Τζίγγερ) να ξεκαθαρίσουμε τα εξής:
Όσον αφορά στους πουράτους (αν υποθέσουμε ότι αυτοί φταίνε για το χάλι της ομάδας …..αστεία πράγματα αλλά ας κάνουμε αυτή την υπόθεση εργασίας )…….
  1. Ποίος έφερε τον Βγενόπουλο στον ΠΑΟ μέσω ΠΕΚ?…..δίπλα σε ποιόν καθόταν ο Βγενόπουλος σε κάθε συνέντευξη τύπου της ΠΕΚ και ποιός τον παράτησε όταν δεν δέχθηκε τον Plan B ?………..για να μην σας κουράζω ρε νοσταλγοί της μιζέριας….η απάντηση ειναι …..Γιαννακόπουλος
  2. Ποιός έφερε τον Πατέρα στην πολυμετοχικότητα…..ποιανού φίλος ήταν ο Πατέρας και δίπλα σε ποιόν καθόταν στην Λεωφόρο ενώ ΟΛΟΙ οι φίλαθλοι τον έβριζαν?…….για να μην σας ξανακουράζω……. ο Τζίγγερ
Αυτούς που κατηγορείται ρε Τζιγγεράκια νοσταλγοί της φάπας και της καρπαζιάς …πράσινοι Τζανετάκοι , δεν ήρθαν μόνοι τους …..δεν έπεσαν από τον ουρανό ……κάποιος τους έφερε…και καλά έκανε και τους έφερε γιατί ειδαμε παιχταράδες, ντάμπλ, διάλυση παράγκας, ρεκόρ στα διαρκείας και υγεία στην κερκίδα …..και κανείς δεν έπινε μπύρα Θύρα 13
Όσον αφορά στις κατηγορίες για Φερέιρα και παίχτες θα σας πώ τα έξης Τζιγγεροπουλάκια-φαπαζίερς.
Ο Φερέιρα και φυσικά έχει κάνει και θα κάνει λάθη αλλά έχει παίχτες που :
  1. Είναι απλήρωτοι
  2. Υπογράφουν τους διακανονισμούς πιο συχνά και από αυτόγραφα
  3. Οι παίχτες ΔΕΝ είναι επιλογή του αλλα …αναγκαστική επιλογή , σύμφωνα με τα οικονομικά της ομάδας που παράτησε ο σωφέρ
  4. Σε κάθε αγώνα δίνουν εξετάσεις φοβούμενοι μην είναι αυτοί ο επόμενος «Κατσουράνης»
  5. Δεν έχουν στόχους μιας και ακούνε από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ότι δεν πάνε για τίποτα φέτος, ούτε του χρόνου και για μετέπειτα βλέπουμε.
  6. Απροστάτευτοι τρώνε φάπες από φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας και οι κίτρινες και οι κόκκινες απο τα κοράκια πέφτουν βροχή .
Όσο για τον Αλαφούζο που επίσης βρίζετε…..αν δεν ήταν αυτός η ομάδα θα ήταν στο Τζιγγερο-πρωτοδικείο και θα έπαιζε Δ Εθνική.
Οι δε εικασίες σας για την άτακτη φυγή του Τζίγγερ και η νοσταλγία σας για εκείνες τις εποχές , αγγίζουν τα όρια της φαιδρότητας……γιατί τον παρκαδόρο σωφέρ δεν τον έδιωξαν οι φίλαθλοι (αυτό δα έλλειπε να ιδρώνει το αυτί του αντι-Παναθηναικού Τζίγγερ που ευχαριστεί τον Πέτρο Κόκκαλη και ψηφίζει Μαρινάκη για πρόεδρο της Super Ligdas) , και αυτο πολύ εύκολα μπορείτε να το διαπιστώσετε (ακόμα φορώντας τα αντιπαναθηναικά Τζιγγερογυαλιά σας) αρκεί να ρίξετε μια ματιά στους υποψήφιους αγοραστές του μεριδίου του ΟΠΑΠ που πωλείται ….εκεί θα δείτε το όνομα του πάτρονά σας τους αγέλαστου)
Όπως επίσης έχετε διαπιστώσει (χωρίς να το παραδέχεστε μιας και διαβάζει και ο πάτρονας σας αυτά που γράφετε…….οι φίλαθλοι που στηρίζουμε σε κάθε αγώνα την ομάδα , δεν έχουμε κάνει νοσταλγική αναφορά σε Τζίγγερ ….και αυτό λέει πολλά.
Άντε με τιε υγείες σας και καλό βράσιμο στο ζουμί σας…και τραβάτε να πάρετε συνέντευξη από τον Τσάκα για να δούμε ποιός πρίγκιπας έχει σειρά να μας σώσει αυτή την φορά (πάρτε και ένα τραγουδάκι για να υποδεχτείτε τον πρίγκιπα και τον Τσάκα)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΠρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: