Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

«Η γκεμπελίστικη τακτική δεν περνάει»



Ανακοίνωση-απάντηση με έναν συγκεκριμένο αποδέκτη εξέδωσε ο σύνδεσμος του Ζωγράφου.

Πληροφορηθήκαμε ότι γνωστός δημοσιοκάφρος αναφέρθηκε στο Σύνδεσμο μας χαρακτηρίζοντας τον “ορντινάντζα του Φορέα” και τα μέλη του “ανύπαρκτους και ανιστόρητους πιτσιρικάδες”.


Δεν μας προξένησε ιδιαίτερη εντύπωση οτι σε κάποιον που το μόνο που ξέρει να κάνει, είναι να κοιτάει τον εαυτούλη και την κλίκα του, η συσπείρωση του Ε.Φ.Σ. Θύρας 13 να φαντάζει περίεργη και ακατανόητη. Να του φαίνεται εντελώς παράλογο ότι κάποιοι ζούνε για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ και δεν ζούνε από τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. 
Ότι κάποιοι δίνουν το υστέρημα τους για να ακολουθήσουν την Ομάδα τους παντού, σε όλα τα αθλήματα και δεν ταξιδεύουν τζάμπα, κάνοντας βόλτες με “κακιές παρέες” σε high class περιοχές με μαγαζιά.

Όταν για εσένα η λέξη ερασιτέχνης είναι σχεδόν άγνωστη, ή την χρησιμοποιείς μόνο σαν μέσο πίεσης στα πρωτοσέλιδα σου, κάποιοι ανύπαρκτοι πιτσιρικάδες, πρασινίζουν πέταλα σε όλη τη χώρα αλλά και σε όλη την Ευρώπη, μόνο και μόνο για να δουν, να φωνάξουν και να χειροκροτήσουν τους μαχητές και τις μαχήτριες που αγωνίζονται με το τριφύλλι στη φανέλα και το σκουφάκι. Αυτούς του μαχητές που εσύ καλά καλά δεν ξέρεις ούτε τα ονόματα τους (χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του Λίμπερμαν Αγκάμεζ ).

Γι αυτό αγαπητή ορντινάτζα του Τσάκα και του ξυπόλητου πρίγκιπα, συνέχισε την εκπομπή σου στο γαύρο site παρέα με το άλλο το γαυράκο και άσε μας εμάς να ακολουθήσουμε το δρόμο που διαλέξαμε.

Και κάτι τελευταίο, πριν κανα χρόνο (και βάλε) κάναμε μία γιορτή για τα 20 χρόνια του Συνδέσμου μας στην πλατεία Γαρδένια. Αυτός που αναφέρεις στο post σου ήταν παρών και γιόρταζε μαζί μας. Εσύ που ήσουνα, αφού είσαι γέννημα-θρέμμα Ζωγραφιώτης και έχεις δει τον Σύνδεσμο στα καλύτερα του; Εμάς δεν μας θεωρείς άξιους. Γιατί δεν ήρθες “να τιμήσεις με την παρουσία σου” το άτομο που τα ξεκίνησε όλα;

Υ.Γ. Καλός ο χαβαλές στα social media (τρομάρα σου), αλλά να ξέρεις ότι εδώ δεν είναι ΠΑΕ που τόσα χρόνια δεν βρέθηκε κάποιος να σου κόψει τον αέρα!

Η γκεμπελίστικη τακτική της λάσπης σε μας δεν περνάει και θα κοπεί μαχαίρι ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: