Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Μόνο ο... Μήτσου λείπει από τη διοίκηση!



Αντί για την περίφημη «εκκαθάριση» στην ΠΑΕ, πλέον το Τριφύλλι διοικείται από ανθρώπους του Βαρδινογιάννη σε όλα τα νευραλγικά πόστα...
 

Γράφει ο GreenFinger

Πριν από λίγες εβδομάδες ο Γιάννης Αλαφούζος είχε αντιληφθεί τον ρόλο που έπαιζε ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Γιάννης Βαρδινογιάννης, με αφορμή την επανεμφάνιση του Βλάση Τσάκα.

Τότε έλεγε με στόμφο ότι θα γίνει αποβαρδινογιανοποίηση της ΠΑΕ, θέλοντας να προασπίσει τα συμφέροντα της ΠΑΕ και να γλιτώσει από «εσωτερικές» τρικλοποδιές.

Σχεδόν 1,5 μήνα μετά η ΠΑΕ, όχι μόνο δεν αποβαρδινογιαννοποιήθηκε αλλά απ’ ότι φαίνεται ο μοναδικός που λείπει για να δέσει το γλυκό είναι ο... Αργύρης Μήτσου.

ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΩΠΗΛΗΣ: Ανέλαβε διευθύνων σύμβουλος. Εντάχθηκε στο... δυναμικό του Παναθηναϊκού με πρόταση του Δημήτρη Γόντικα, ενώ εκπροσώπησε τον Τζίγκερ στη γενική συνέλευση του περασμένου Απριλίου!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΜΟΣ: Οικονομικός διευθυντής. Εντάχθηκε στο δυναμικό του Παναθηναϊκού, προ πολυμετοχικότητας και ήταν το δεξί χέρι του Αλέξανδρου Παπαδοσπυριδάκη επί σειρά ετών.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΕΛΗΣ: Ανέλαβε επιχειρησιακός διευθυντής. Εντάχθηκε στο... δυναμικό του Παναθηναϊκού, προ πολυμετοχικότητας και ήταν δεξί χέρι του Βαγγέλη Σαμαρά στη ΓΗΠΕΛ! Το γραφείο του επί σειρά ετών ήταν στην ΒΑΡΝΙΜΑ. Ηταν στην ΠΑΕ απ' το 2000, ενώ ήταν ο άνθρωπος που κρατούσε τα πρακτικά στις συναντήσεις του Γιάννη Βαρδινογιάννη με τις αντιπροσωπείες των οργανωμένων το καυτό καλοκαίρι του 2010.

ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΔΟΥ: Ανέλαβε βοηθός του Κατσέλη. Εντάχθηκε στο... δυναμικό του Παναθηναϊκού, επί θητείας Γιώργου Βαρδινογιάννη. Παρέμεινε επί Τζίγκερ, αλλά και επί πολυμετοχικότητας.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΠΟΥΛΟΣ: Ανέλαβε εμπορικός διευθυντής. Εντάχθηκε στο... δυναμικό του Παναθηναϊκού, προ πολυμετοχικότητας και ήταν υπεύθυνος στη Green Team! H παρουσία του στην ΠΑΕ, χωράει μεγάλη... κουβέντα και θα γίνει μεγαλύτερη προσεχώς. Από τα στελέχη που είχαν άμεση σχέση και συνεργασία με τον Τζίγκερ. Άλλωστε είχαν συνεργαστεί και στην αντιπροσωπεία της Φεράρι στην Ελλλάδα!

ΠΑΝΟΣ ΛΟΥΚΑΚΟΣ: Ανέλαβε γενικός διευθυντής. Συμπτωματικά ήταν διευθυντής της εφημερίδας «Μεσηβρινή», όταν η εφημερίδα ήταν στα χέρια της οικογένειας Βαρδινογιάννη!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΣΙΚΑΣ: Ανέλαβε διευθυντής ασφαλείας! Δημοσιεύματα τον εμφάνιζαν να διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με την οικογένεια Βαρδινογιάννη.

ΣΑΒΒΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Ανέλαβε την προεδρία της ΓΗΠΕΛ. Παρά το γεγονός ότι υπάρχει απόφαση της γενικής συνέλευσης για λογοδοσία της θυγατρικής από τον περασμένο Μάρτιο, το προεδρείο την αγνοεί! Φήμες θέλουν τον Σάββα Παπαδόπουλο να διατηρεί άριστες σχέσεις με μέλη της οικογένειας Βαρδινογιάννη και να υπερασπίζεται τις κατά γενική ομολογία... γκάφες της ΓΗΠΕΛ, των προηγούμενων ετών.

Είναι προφανές ότι ο Γιάννης Αλαφούζος παρά τη διάθεση αποβαρδινογιανοποίησης, διατηρεί την ΠΑΕ στα χέρια ανθρώπων και συνεργατών του πρώην μεγαλομετόχου. Τους λόγους τους γνωρίζει μοναχά ο ίδιος.

Δεν αποκλείεται αν το ψάξουμε λίγο περισσότερο, στο τέλος να βρούμε και κάναν συγγενή του Τζίγγερ στην ΠΑΕ!
Πηγη


Σχολιο El Loco: Τι ειχες Γιαννη, τι ειχα παντα!!! Αυτα για να μην νομιζουν οτι δεν ξερουμε, ποιανου μπροστινος ειναι ο Αλαφουζος και ποιος εχει οδηγησει τον Παναθηναικο μας στην καταστροφη...με το υστερημα και την αγαπη των Παναθηναικων.
Συνεχιστε την κοροιδια και θα μας βρειτε μπροστα σας ...μουνοπανα...

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ 
Η 13 ΚΑΙ Ο ΠΑΟ 
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: