Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Το ΠΑΝ-ΚΙ έδειξε το δρόμο:



 Στη Λεωφόρο γήπεδο Παναθηναϊκέ!!!

Όραμα, σκληρή δουλειά και αγάπη είναι τα συστατικά που θα σώσουν και θα αναμορφώσουν τη Λεωφόρο. Ο κόσμος καλείται να «αγκαλιάσει» το Παναθηναϊκό Κίνημα που δείχνει το δρόμο...

Μέσα στις δεκάδες αρνητικές ειδήσεις που αφορούν τον Παναθηναϊκό και ειδικά το γηπεδικό ζήτημα, η χθεσινή ημέρα (17/5) άφησε μία λιακάδα αισιοδοξίας, μετά από όσα ακούστηκαν στη συνέντευξη που παραχώρησε το Παναθηναϊκό Κίνημα σε ραδιοφωνική εκπομπή της Θύρας 13 (διαβάστε εδώ).

(Μας κάνει πάντως εντύπωση που η συνέντευξη «θάφτηκε» από την πλειοψηφία των media, παρόλο που όσα αναφέρθηκαν αφορούν ένα καλύτερο μέλλον για τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο)

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, ακούστηκε αυτό που πολλοί δεν τολμούν –για τους λόγους τους- να ξεστομίσουν: «Απεμπλοκή από τη Διπλή Ανάπλαση».



Η αιτία που πρέπει να αποχωρήσει ΟΡΙΣΤΙΚΑ και αμετάκλητα ο Παναθηναϊκός από το πρότζεκτ, δεν είναι απλώς το ότι δεν υπάρχει χρηματοδότης. Η βασική αιτία είναι πως το έργο πλέον ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ τον Παναθηναϊκό.

Ούτε τον Ερασιτέχνη, ούτε την ΠΑΕ, ούτε την ΚΑΕ. Όλοι οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι -πλην του Παναθηναϊκού- έχουν λόγους να θέλουν να προχωρήσει, έστω και κουτσουρεμένα, το έργο. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει κανέναν τέτοιο λόγο.

(Δεν ξέρουμε αν είναι τυχαίο που με το που «έσκασαν» οι ειδήσεις για μόνιμη παραμονή στη Λεωφόρο, εμφανίστηκε ξαφνικά δημοσίευμα για fund που προτίθεται να χρηματοδοτήσει τον Ελαιώνα. Λες και το μόνο πρόβλημα του Παναθηναϊκού για τη Διπλή Ανάπλαση είναι ο χρηματοδότης!)

Ακολούθως, αναφέρθηκε από το ΠΑΝ-ΚΙ πως πρέπει να μονιμοποιηθεί η επιστροφή του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και οι τελευταίες τοποθετήσεις του προέδρου της ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζου. Επειδή, όμως, σε πολύ πρόσφατο Newsletter της 'Συμμαχίας είχε καταγραφεί πως «ευχή όλων μας είναι η παραμονή σε αυτή (σ.σ. στη Λεωφόρο) να είναι όσο το δυνατό μικρότερη», προς το παρόν κρατάμε μικρό καλάθι για τις προθέσεις της διοίκησης.

Εδώ κολλάει και το ζήτημα του δημοψηφίσματα. Δύο φορές οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού Κινήματος ανέφεραν πως είναι υπέρ του δημοψηφίσματος, μόνο αν αυτό αποσκοπεί στο καλό του Παναθηναϊκού (που δεν είναι άλλο από τη ΜΟΝΙΜΗ επιστροφή στη Λεωφόρο). Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση υποστήριξαν πως είναι αρνητικοί και πως θα τοποθετηθούν εκ νέου.

Τέλος, το σημαντικότερο, κατά τη γνώμη μας, θέμα που ακούστηκε είναι πως δεν αρκεί η επιστροφή του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο αλλά να υπάρχει ΟΡΑΜΑ για ένα τελείως διαφορετικό «Απόστολος Νικολαΐδης».

Πάνω σε αυτό το ζήτημα δεσμεύτηκαν πως σύντομα θα παρουσιάσουν μελέτες ενός έργου ΕΦΙΚΤΟΥ που θα αφορά σύγχρονο γήπεδο μεγάλης χωρητικότητας στη Λεωφόρο, με εγκαταστάσεις και για τον Ερασιτέχνη, με εμπορικές χρήσεις και το οποίο θα είναι φιλικό προς το περιβάλλον!

Υπάρχει ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ που δεν ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙ μόνο με την ιδέα της παραπάνω εικόνας;

Υποστήριξαν δε, πως υπάρχει πλάνο που εκμεταλλεύεται νέες τεχνολογίες, ώστε το έργο να αγγίζει από όλες τις απόψεις την τελειότητα.

Όταν άλλοι ξοδεύουν εκατομμύρια ευρώ με το τσουβάλι για… μακέτες ενός έργου που ΠΟΤΕ δεν έγινε και δε θα γίνει, το Παναθηναϊκό Κίνημα αποδεικνύει πως τα μοναδικά συστατικά που χρειάζονται είναι ΟΡΑΜΑ, ΜΕΡΑΚΙ και ΑΓΑΠΗ για τον Παναθηναϊκό.

Όσον αφορά το ότι ο Παναθηναϊκός έχει καταλήξει ο μεγάλος ζημιωμένος της Διπλής Ανάπλασης, το Κίνημα ανέφερε τους υπεύθυνους, ρίχνοντας φυσικά το βάρος στο νυν δήμαρχο Γιώργο Καμίνη που «όχι απλώς δεν έχει βοηθήσει, αλλά είναι εναντίον του Συλλόγου και δεν θα έπρεπε να είναι μέλος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας». Οι υπόλοιποι «που τα έκαναν έτσι» είναι «παλαιότερες διοικήσεις του Παναθηναϊκού, η ΓΗΠΕΛ, η πολιτεία και ο Βωβός».

Το θέμα μας όμως δεν είναι να εντοπιστούν και να στιγματιστούν οι ένοχοι αλλά να ΣΩΘΕΙ έστω και στο παρά πέντε ο Παναθηναϊκός. Και αυτή η σωτηρία περνάει από το χέρι όλων μας. Το Κίνημα έδειξε τον δρόμο. Ο κόσμος καλείται να αγκαλιάσει κάθε προσπάθεια που γεμίζει με ΟΡΑΜΑ τον Σύλλογο Μεγάλο. Με ενδιαφέρον περιμένουμε και τη θέση των αθλητικών (και μη) ΜΜΕ, και φυσικά των διοικούντων του Παναθηναϊκού.


ΠΗΓΗ

Σχολιο ΕL Loco: Η λυση υπαρχει και ειναι μονο μια... Στη Λεωφόρο γήπεδο Παναθηναϊκέ!!!
 ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ!!!

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: