Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΕΓΙΝΕ!!!



Η  ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΕΞΠΡΕΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ - ΗΡΕΜΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!

Δ. Γιαννακόπουλος: «Το μέλλον του Παναθηναϊκού δεν προσφέρεται για φιέστες...» 

 Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δ.Γιαννακοπουλου...

«Σήμερα Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013, στα Γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, πραγματοποιήθηκε μια εποικοδομητική συζήτηση μεταξύ του κ.Αλαφούζου και εμένα, με επίκεντρο το καλό του Συλλόγου και μόνο.
Σκοπός της συζήτησης ήταν, να εκδηλώσω και επισήμως στον Πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το ενδιαφέρον μου για ενεργό συμμετοχή στην προσπάθεια αναγέννησης της πράσινης ΠΑΕ.
Για αυτό και ζήτησα από τον κ. Αλαφούζο όλα τα απαραίτητα στοιχεία, οικονομικά και μη, προκειμένου να εξετάσω εάν και εφόσον υπάρχει γόνιμο έδαφος, ώστε να προχωρήσω αποφασιστικά και χωρίς δεύτερες σκέψεις, ύστερα βέβαια και από τη δική του σύμφωνη γνώμη.
Ο κ. Αλαφούζος συμφώνησε να μου αποστείλει το ταχύτερο δυνατόν όλα τα στοιχεία, προκειμένου να προβώ μαζί με τους συνεργάτες μου σε όλες τις απαραίτητες οικονομοτεχνικές μελέτες.
Με την ολοκλήρωση της μελέτης αυτών των στοιχείων, θα είμαι έτοιμος να ανακοινώσω στο φίλαθλο κόσμο του Παναθηναϊκού, εάν πέραν της προσφοράς της οικογένειας Γιαννακόπουλου στην ΚΑΕ, υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις προκειμένου να προβώ σε μια επίσης σημαντική επένδυση, στην ΠΑΕ αυτή τη φορά, με αποκλειστικό στόχο να δούμε τον Παναθηναϊκό πρωταγωνιστή εντός και εκτός Ελλάδας.
Κάθε άλλη λύση τη θεωρώ ημίμετρο και για αυτό όταν και εάν θα το αποφασίσω, θα αφιερωθώ ολοκληρωτικά στην ΠΑΕ, όπως κάναμε τόσα χρόνια και με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με σκοπό να χτιστεί ακόμα μια δυναστεία, αυτή τη φορά ποδοσφαιρική!
Παρακαλώ όλες και όλους, φιλάθλους, παράγοντες και δημοσιογράφους, μέχρι τη στιγμή των επίσημων ανακοινώσεων, και με γνώμονα το καλό του Συλλόγου και μόνο, να χαμηλώσουν οι τόνοι.
Η συζήτηση για το μέλλον του Παναθηναϊκού δεν προσφέρεται για φιέστες ούτε εντυπωσιασμούς. Και αυτό θα ήταν το τελευταίο που θα επιθυμούσα στην παρούσα φάση. Αυτό που με ενδιαφέρει τόσο εμένα όσο και τον κ. Αλαφούζο, που ομολογουμένως έχει αναλάβει ένα αρκετά δύσκολο έργο, είναι το αύριο του Συλλόγου.
Για το αύριο του Παναθηναϊκού, με σοβαρότητα και συναίσθηση της πραγματικότητας, θα μιλήσουμε ξανά όταν παρθούν οι οριστικές αποφάσεις».


  "Ο ξένος επενδυτής θα αποφασίσει".

 ...και η συνεντευξη τυπου του Αλαφουζου...

"Οι ξένοι θα πάρουν με απόλυτη μυστικότητα όσα στοιχεία θέλουν για να αποφασίσουν αν θα κάνουν την επένδυση.

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος που μια οικογένεια με τόσες επιτυχίες στο μπάσκετ, θέλει να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο.

Εμείς η Παναθηναϊκή Συμμαχία είμαστε οι θεματοφύλακες. Ανεξάρτητα αν ολοκληρωθεί η συμφωνία, εγώ θα έχω την στήριξη του κ. Γιαννακόπουλου και εκείνος τη δική μου.

Πρέπει πρώτα να δούμε αν θα γίνει η επένδυση. Τα στοιχεία θα ελεγχθούν και θα εξεταστούν από ξένο επενδυτή που θα αποφασίσει αν κρίνει σκόπιμο να επενδύσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ελπίζω να το αποφασίσει.

Για να τον έχει επιλέξει (σ. σ. τον επενδυτή) ο κ. Γιαννακόπουλος είμαι σίγουρος ότι θα είναι μια πάρα πολύ σοβαρή περίπτωση.

(Για το αν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για την απόφαση): Οχι, τα πράγματα θα ακολουθήσουν μια φυσιολογική πορεία. Δεν είναι κάτι που θα τελειώσει σε μερικές εβδομάδες. Τα πράγματα συνεχίζονται ακριβώς όπως είχαν πριν, μέχρι να έχουμε κάποια άλλη εξέλιξη.

Να σας υπενθυμίσω ότι με τη Nova ολοκληρώσαμε τη νέα συμφωνία πριν από 2 εβδομάδες. Οπότε δεν μπορούσαμε να έχουμε προεισπράξει. Ξέρετε όλοι ότι στο χώρο μας όλοι πληρωνόμαστε με καθυστέρηση και αν προεισπράξουμε κάτι είναι τα χρήματα τις χρονιάς.

Είμαστε συγκρατημένοι και ευχαριστημένοι. Πρώτα θα ενημερώσω τη Γενική Συνέλευση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Είμαστε πια πιο φειδωλοί γιατί η δημοσιοποίηση των οικονομικών μας στοιχείων κάνει κακό γιατί τα αξιοποιούν οι εχθροί μας.

Του είπα αν θα ήθελε να είναι παρών, γιατί ήθελα να κάνω συνέντευξη Τύπου. Τον ρώτησα αν θα ήθελε, μου είπε προτιμώ όχι.

Ηταν σαφέστατος και πιστεύω ότι αισθάνομαι ότι η ΠΑΕ απέκτησε ένα ισχυρό, το λιγότερο, σύμμαχο, που δεν είχαμε.

Είναι σαφές ότι ο ξένος επενδυτής θα θέλει να έχει το πλειοψηφικό πακέτο. Ομως δεν έχει συζητηθεί τίποτα τέτοιο, ούτε το σχήμα, ούτε τίποτα.

Ο κ. Γιαννακόπουλος θα ήθελε να εισφέρει σε μια πιθανή μεταγραφή (σ. σ. τον Ιανουάριο), θα ήταν δυνατό και συζητήθηκε κάτι τέτοιο. Αυτή τη στιγμή όμως αισθανόμαστε ότι η ομάδα δεν έχει ανάγκη. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Ρο σχέδιό μας, που ήταν να αναπτύξουμε παίκτες από την ακαδημία, που θα ενισχύονται ευκαιριακά από έμπειρους, λειτουργεί. Αυτό το μοντέλο θα συνεχίσουμε, εκτός αν και όταν αλλάξει η διοίκηση του Παναθηναϊκού.


 ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΞΑΣΤΕΡΙΑ, ΑΔΕΛΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ!!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: