Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2013

Η Θύρα 13 ήταν αυτό που δεν κατάλαβε ΠΟΤΕ ο Γιάννης Βαρδινογιάννης!Η αυθόρμητη απόφαση των παιδιών στη Θύρα 13 να συνεχίζουν να τραγουδούν μισή ώρα μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ατρόμητο - μετά από μια ήττα- έκανε πολλούς να μείνουν με το στόμα ανοιχτό.

Μάλιστα ήταν τόσο ηχηρό το μήνυμα αγάπης για την ομάδα, που υποχρέωσε κάποιες "φωνές" του παρελθόντοw να βγάλουν την... κακία τους και τον κομπλεξισμό τους!

Το ποίημα των φωνών του παρελθόντος κινήθηκε σε δύο άξονες, τον εξής έναν: Τα παίρνουν από τη διοίκηση και γι' αυτό τραγουδούν, ενώ ο Τζίγκερ δεν τους τα έδινε, γι' αυτόν τον έκραζαν!

Μήν μου πείτε ότι αυτό - σε διάφορες εκδοχές του- δεν το διαβάσατε το τελευταίο 24ωρο; Άλλωστε πάντα υπάρχουν πρόθυμα παπαγαλάκια του παρελθόντος.

Αδυνατώ να μπω στη λογική τους, αφενός γιατί δεν μπορεί καμία διοίκηση στον κόσμο (και όχι η "φτωχαδιάρικη" διοίκηση Αλαφούζου) να πληρώσει 3.000 ανθρώπους (ούτε φυσικά θα το δεχόντουσαν) αφετέρου γιατί κάποιοι επιμένουν να ζουν στον γυάλινο μικρόκοσμό τους!

Διότι το... παρελθόν επιμένει να ρίχνει τις ευθύνες σε όλους τους άλλους και ξεχνάει, όπως έκανε πάντα, να κάνει την αυτοκριτική της!

Ξεχνάει ότι με δική της απόφαση, ο Κόκκαλης έγινε το "αφεντικό" του ποδοσφαίρου. Δεν προσπάθησε ποτέ να τον σταματήσει και το χειρότερο δεν το επιχείρησε καν.

Ξεχνάει ότι με δική της απόφαση, η ομάδα (του Παναθηναϊκού) πέρασε τα πάνδεινα από τους διαιτητές τα χρόνια της παράγκας.

Ξεχνάει ότι με δική της απόφαση, η ομάδα βίωσε τη ζούγκλα της Ριζούπολης.

Ξεχνάει ότι με δική της απόφαση, έρριξε το μεταγραφικό μπάτζετ (μετά το νταμπλ του 2004), φέρνοντας τον κάθε πικραμένο Μίτου, Σκάτσελ, Ραγκουέλ, Κονσεϊνσάο κπλ.

Ξεχνάει ότι με δική της απόφαση, ο Παναθηναϊκός έγινε η μοναδική ομάδα χωρίς γήπεδο, χωρίς προπονητικό κέντρο και χωρίς γραφεία.

Ξεχνάει τα προβλήματα που δημιούργησε με τις συμφωνίες που έκανε για τον Βοτανικό.

Ξεχνάει ότι ο Παναθηναϊκός ήταν πρώτος στους τίτλους (πριν από το 1979) και έγινε δεύτερος και καταϊδρωμένος, όταν αποφάσισε να πετάξει τα κλειδιά της ΠΑΕ από το παράθυρο...

Όλα αυτά έκαναν τον κόσμο να αντιδράει, να γκρινιάζει και εν τέλει να φωνάζει...

Θα μου πει κανείς, εδώ δεν κατάλαβε ποτέ για ποιο λόγο κατέβηκαν 40.000 στους δρόμους της Αθήνας και αντί να πάρει το μήνυμα, προσπαθούσε να υποβαθμίσει το συλλαλητήριο, ζητώντας από τους δικούς της ανθρώπους να το πετσοκόψουν στις... 8.000 ή ακόμη χειρότερα να το εξαφανίσουν από τα δελτία ειδήσεων.

Τελικά η ΘΥΡΑ 13 ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΖΕΙΣ...

 πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΠρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: