Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Η χωρογραφία της… χρονιάς από την Θύρα 13!



Ιστοσελίδα που ασχολείται με οπαδικά θέματα, έχει το coreo των οπαδών του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΟΣΦΠ ανάμεσα στα υποψήφια καλύτερα για το 2013!


Μια ακόμα αναγνώριση από το εξωτερικό για την Θύρα 13 και τους οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού, έρχεται να προστεθεί στα -ούτως ή άλλως… πολλά- «παράσημα» που μετράει στο ενεργητικό του το συγκεκριμένο «κομμάτι» του κόσμου του «τριφυλλιού»…

Αναγνώριση που έρχεται από το γεγονός ότι η γνωστή ιστοσελίδα ultras-tifo.net, που ασχολείται αποκλειστικά με οπαδικά θέματα απ’ όλο τον κόσμο, φρόντισε να συμπεριλάβει την χωρογραφία των φίλων του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο ανάμεσα στις 25 υποψήφιες για το καλύτερο coreo του 2013!

«Αυτό το σόου από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού ήταν μια από τις πιο δημοφιλείς αναφορές μας το περασμένο έτος. Δυο χωρογραφίες, κάψιμο σημαιών του αντιπάλου, πράσινα καπνογόνα και, στο τέλος, πράσινος καπνός και σόου. Δείτε το άρθρο μας και ανακαλύψτε γιατί ήταν τόσο δημοφιλές», έλεγε το σχετικό κείμενο που συνόδευε την… υποψηφιότητα των «πράσινων» οπαδών.

Στο παρακάτω link μπορείτε να απολαύσετε κι εσείς πλούσιο φωτογραφικό υλικό αλλά και βίντεο με την χωρογραφία ενώ εδώ μπορείτε να βρείτε τον διαγωνισμό και να… ψηφίσετε!

πηγη

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: