Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Ένα όνομα, μία ιστορία (και τι ιστορία !!!)


Ντάνιελ Πράνιτς.

 

  



Xέρενφειν (128 αγ-32 γκολ), Μπαγερν (55 αγ-1 γκολ), Σπορτινγκ (9-0), Θελτα (10-0).
Διεθνής με την  εθνική Κροατίας 47 φορές.
Δεν είναι ο Ρονάλντο η ο Μέσσι αλλα απο πολλούς ξένους που έχουν ερθει τα τελευταία χρόνια και τους παρουσιάζουν ως κράμα των 2 προαναφερθέντων, ο Ντάνιελ ειναι κλάσεις ανώτερος.
Τεράστια μεταγραφή για τον φετινό Παναθηναικό, πολύ μεγάλη μεταγραφή για την ελληνική σούπερ-λίγδα. Για την ακρίβεια Πέτρις-Πράνιτς-Μπέργκ πριν απο 3-4 χρόνια δεν μπορούσε να τους φέρει ούτε ο Παναθηναικός του Πατέρα. Ακόμα και τώρα όμως αυτοί κάνουν την διαφορά (οι 2 που παίζουν) και ο Πέτριτς θα βγάλει μάτια μόλις ξεκινήσει να αγωνίζεται.

Τι σχέση έχει ο Ντάνιελ με το παράρτημα????

Τυχαία.

Έτυχε να βγάλουν μια φώτο μαζί του 2 νεαροί ποδοσφαιριστές της Ξάνθης της ομάδας Κ-20.
Αυτό και μόνο.

Προσέξτε το ντόμινο που ακολουθεί και πως ξεβρακώνονται τα παραρτήματα.

20-1-2014

η μεγαλη ομάδα σκοντα ξανθη..ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ
Μέχρι εδώ όλα καλά..δεν θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα και δεν θελουν τιμωρία των παιχτών..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΞΑΝΑ ..ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΑΙΧΤΩΝ..
ΓΙΑΤΙ???

ΓΙΑΤΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΝΙΕΛ ΠΡΑΝΙΤΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ
ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΓΑΝ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ..

ΕΒΓΑΛΑΝ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΑΝ...

21-1-14


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ..
ΔΛΔ ΤΙΜΩΡΕΙ ΤΟΥΣ 2 ΠΑΙΧΤΕΣ..

ΓΙΑΤΙ???

ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΝΙΕΛ ΠΡΑΝΙΤΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

21-1-14

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΝΑ «ΣΥΝΕΤΙΣΕΙ» ΤΟΥΣ ΑΜΥΑΛΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΙΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΝΙΕΛ ΠΡΑΝΙΤΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ


22-1-14 

ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ, ΣΕ 48 ΩΡΕΣ ΑΝ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ.

ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ..

ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΝΙΕΛ ΠΡΑΝΙΤΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ..ΣΥΓΝΩΜΗ ΖΗΤΑΣ ΓΙΑ ΛΑΘΟΣ Η ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑ..
ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ 48 ΩΡΩΝ..

Πέραν αυτού προσέξτε ΠΩΣ ΦΑΝΑΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ο άνθρωπος αυτός..
ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΝ ΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ , ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ..
Και βεβαια για να τα μπαλωσει λεει οτι τα φίλαθλα αισθήματα των 2 νεαρών που προφανώς υποστηρίζουν αλλη ομάδα είναι επαρκής παράγοντας για να διωχθούν απο την ομάδα ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΝ..

22-1-14

22-1-14

(αν λοιπόν ισχύον αυτά ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΝΙΕΛ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ???? ΓΙατι δεν του εξηγούσατε τόσο καιρό ότι κάνει κάτι λάθος κατ' εσάς??? Υποθέτω οτι το προφίλ ΟΛΩΝ ΤΩΝ «ΞΑΝΘΗ ΦΑΝΣ» έχει ΜΟΝΟ τον σύλλογο της Ξάνθης)


1) ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ (ΞΑΝΘΗ ΦΑΝΣ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ - ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ) πραγματικά ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ... Τα παιδιά είναι το μέλλον, είναι η ελπίδα, είναι το αύριο.. Η σωστή ανατροφή τους είναι θέμα οικογένειας σαν πρωτεύον φορέας κοινωνικοποίησης και μετά σχολείου και άλλων κοινωνικών εκδηλώσεων (ομάδα-παρέα) . Το έργο ενός προπονητή , ενός δάσκαλου είναι εφάμιλλο ενός γονιού ΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑ 1 Η 2 Η 6 ΩΡΕΣ..Οι αρχές που θα πάρουν , οι κανόνες συμπεριφοράς , οι έννοιες ελευθερίας, καλού-κακού, η αντίληψη της πραγματικότητας πρέπει να γίνονται με σωστά και προσεκτικά βήματα. Αν δεν μεγαλώσουν σωστά θα γίνουν κακοί άνθρωποι, θα γίνου μισάνθρωποι, δεν θα γνωρίσουν αισθήματα και αγάπη, παρά μόνο σκληρότητα και μίσος..

 Θα γίνουν ΔΛΔ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ...

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΓΑΘΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΠΟΤΕ..

Οι ανακοινώσεις είτε των επίσημων φορέων είτε τον οπαδών δεν μας προκαλούν καμμία εντύπωση ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ.. Εντύπωση θα μας έκανε αν υπήρχε ενα υγιές περιβάλλον όπου ο χ,ψ,ζ παίχτης 17 ετών θα μπορούσε να βγει φωτογραφία με τον χ,ψ,ζ παίχτη της αντίπαλης ομάδας χωρίς κανείς να ενοχληθεί. Το ίδιο έγινε και με τους οπαδούς του Άρη όταν πήραν την φανέλα απο ενα ball boy επειδή ήταν της τρούμπας.. Βέβαια ο Άρης έχει έστω 1 πρωτάθλημα και κάνα κυπελλακι και μπορεί να θεωρεί τον εαυτό του ως ΚΑΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ..

2) Η μεγάλη ομάδα της ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗΣ έχει 0 πρωταθλήματα και 0 κύπελλα. έχει 0 συμμετοχές σε τελικούς κυπέλλου (3 σε ημιτελικούς) όταν ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, Η ΚΑΣΤΟΡΙΑ, Ο ΗΡΑΚΛΗΣ, Ο ΟΦΗ, Η ΛΑΡΙΣΑ, Ο ΙΩΝΙΚΟΣ, Ο ΕΘΝΙΚΟΣ, Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, Η ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ, Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ 1 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΕΛΙΚΌ..

ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ???

Για την ιστορία η μεγάλη αυτή ομάδα απο το 1967-68 μέχρι και το 1984-85 αγωνιζόταν στην Β εθνική και την σεζόν εκείνη ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ. Τελικά το 1989 ανέβηκε στην Α εθνική. Η καλύτερη θέση της είναι η.... (οχι η 2η, ουτε η 3η)...η ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΗ ΟΜΑΔΑ εχει 10 ΑΓΩΝΕΣ (1 νίκη 2 ισοπαλίες 7 ήττες) ΜΙΑ 4ΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΤΣΙΟ, ΔΥΟ ΤΕΣΣΑΡΕΣ ΜΕΣΑ-ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ, ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΗΤΤΕΣ ΑΠΟ ΛΙΝΦΙΛΝΤ ΚΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ ΚΑΙ  ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΝΦΙΛΝΤ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ.

Μιλάμε για ομαδάρα τώρα όχι αστεία..Φόβος και τρόμος...

3) ΟΙ ΞΑΝΘΗ ΦΑΝΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ , ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΟ-ΟΑΚΑ-ΛΥΩΜΕΝΟ-ΤΟΥΜΠΑ-ΧΑΡΙΛΑΟΥ.. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΣΤΟ YOUTUBE ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ..


ΟΙ ΦΑΝΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ 7244 ΘΕΣΕΩΝ, ΠΑΝΕ ΜΟΛΙΣ....1395!!!

ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ..



4) Η μεγάλη ομάδα της ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗΣ λοιπόν, ΚΑΠΟΤΕ ΛΕΓΟΤΑΝ ΞΑΝΘΗ (ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1991) ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΥΡΙΟ ΧΡΩΜΑ (μεταξύ άλλων) και ΤΟ....

ΠΡΑΣΙΝΟ...!!!!
ΤΩΡΑ ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ???? ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ της ομάδας αυτής είχαν πράσινες φανέλες η τίς ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ????

Μήπως διαμαρτυρήθηκαν που άλλαξε το χρώμα και έγινε το αντίθετο???? Για την ακρίβεια διαμαρτυρήθηκαν ποτέ όταν άλλαζε το βασικό χρώμα συνεχώς?? Γενικά διαμαρτυρήθηκαν ποτέ για κάτι η στα 50 (σχεδόν) χρόνια ζωής της ομάδας,η, η μόνη ανακοίνωση ήταν για....τον ΠΡΑΝΙΤΣ???


5) Ο τοροσίδης εμφανίζεται ως πρότυπο ποδοσφαιριστή ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ..
Απο καθαρή σύμπτωση κατέληξε στον οσιφιπι
όπως και ο Μπούτσεκ
οπως και ο Βάλλας
οπως και ο Άντζας
οπως και ο Βενετιδης
οπως και ο Λουτσιάνο
οπως και ο Πατσατζογλου


Ο Τοροσίδης την χρονιά εκείνη αγωνιζόμενος με την Σκόντα Ξάνθη εναντίον του οσιφιπι έκανε ένα στατιστικό ΜΟΝΑΔΙΚΟ...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΤΕΙ, ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΛΥΩΜΕΝΟ..ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΥΜΠΑ..ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΠΑΙΖΕ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΤΡΟΥΜΠΑ..

9Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ..οσιφιπι-ξανθη


Ο ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ ΣΕ 55 ΛΕΠΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ..

1) ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΣΤΟ 2
2) ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΚΙΤΡΙΝΗ ΣΤΟ 49 
3) ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟ 54
4) ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΞΑΝΑ ΚΙΤΡΙΝΗ ΣΤΟ 54 (ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΔΛΔ)
5) ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΟ 54

ΜΠΟΝΟΥΣ..ΝΑ τον ακολουθησει με ΚΟΚΚΙΝΗ ο άλλος φανατικός της Ξάνθης ο ΑΝΤΖΑΣ

ΔΛΔ σε έναν αγωνα ενας πρώην παίχτης του οσιφιπι αποβάλεται , ενω ο μελλοντικος παίχτης του καταχειροκροτειται ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΡΕ ΚΟΚΚΙΝΗ-ΚΙΤΡΙΝΕΣ , ΕΚΑΝΕ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΓΚΟΛ...

Να τονίσουμε εδώ ΟΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΒΓΑΛΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ, ΔΗΛΩΜΕΝΟ ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, θα πρέπει να προσέχει πολύ. Επίσης καλούνται οι ΡΟΝΑΛΝΤΟ-ΙΓΚΟΥΑΙΝ-ΠΙΡΛΟ-ΙΜΠΡΑΙΜΟΒΙΤΣ να δηλώσουν τι ομάδα είναι για να γνωρίζουν ΠΟΙΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ


6) Το μεγαλείο της Ξανθης συνοψίζεται σε έναν αγώνα.. 

2002-03 προτελευταια αγωνιστική γίνεται ο περίφημος αγώνας της ριζούπολης.

Αφού η ντροπή του αθλητισμού ισοβαθμεί με τον Παναθηναικό μένει 1 αγωνιστική..
Η ντροπή παίζει στην Ξάνθη  και ο Παναθηναικός με τον Ακράτητο.
ΑΝ ΧΑΣΕΙ 1 ΒΑΘΜΟ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ , Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ..

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΑ 11ΑΔΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Η ΞΑΝΘΗ..

ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΕΧΑΓΙΑΣ-ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ-ΠΕΤΡΟΥ-ΣΙΚΟΦ-ΦΡΙΣΕΝΜΠΙΧΛΕΡ-ΚΑΖΑΚΗΣ-ΜΠΑΥΚΑΡΑ-ΖΩΓΡΑΦΑΚΗΣ-ΑΛΙΜΠΑΣΙ-ΠΡΙΤΤΑΣ-ΦΑΡΙΝΟΛΑ-ΤΣΙΚΤΣΙΡΗΣ-ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ


ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΜΠΟΥΤΣΕΚ-ΓΕΛΑΔΑΡΗΣ-ΖΑΠΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΦΡΙΣΕΝΜΠΙΧΛΕΡ-ΠΡΙΤΤΑΣ-ΛΑΜΠΡΙΑΚΟΣ-ΛΑΙΤΝΕΡ-ΜΠΑΥΚΑΡΑ-ΒΑΛΛΑΣ-ΖΩΓΡΑΦΑΚΗΣ-ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ-ΜΠΑ

9 ΒΑΣΙΚΟΙ (ΟΙ 2 ΒΑΣΙΚΟΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ ΜΠΑ ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΑΜΥΝΑ ΒΑΛΛΑΣ-ΓΕΛΑΔΑΡΗΣ-ΖΑΠΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΠΟΥΤΣΕΚ-ΠΑΠΑΔΗΜΗΡΙΟΥ) ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ..


ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ..

Η Ξάνθη προέβαλε τόση αντίσταση ώστε στο 4 ήταν ήδη 0-1.
Η ακριτική ομάδα ισοφάρισε στο 18..Στο 20 και στο 34 οι 2 βασικοί μέσοι παίρνουν και απο 1 κίτρινη (καλού-κακού) και στο 25 γίνεται 1-2..Στις καθυστερήσεις του α ημιχρόνου γίνεται το 1-3..Η Ξάνθη δεν καταθέτει τα όπλα και βγάζει τον βασικό Φρισενμπίχλερ και βάζει τον Φαρινόλα (42 λεπτά συμμετοχής , τα 31 σε αυτόν τον αγώνα) ενω στο 71 περνάει ο Τσικτσιρής (με άλλα 42 λεπτά συμμετοχής τα 20 σε αυτόν τον αγώνα) και η ντροπή του αθλητισμού επικρατεί με 1-5...

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ «ΞΑΝΘΗ ΦΑΝΣ» ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΤΗΝ 11ΑΔΑ ΠΑΡΩΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΣΚΛΗΡΗ ΓΛΩΣΣΑ, αλλά δυστυχώς έχει χαθεί αυτό το μνημείο ανακοίνωσης που αποτέλεσε τον φάρο των οπαδικών κινημάτων..

Πηγη

1 σχόλιο:

  1. Ελ λοκο μάλλον σου ανοίξαμε τον λωκό και βγάζεις τέτοια κακία...Μάθε να χάνεις από μια μικρή ομάδα λοιπόν μέσα-έξω και να ξες επίσης ότι ούτε τα πράσινα γουστάραμε ούτε το σκόντα...ΚΟΚΚΙΝΑ-ΑΣΠΡΑ είναι τα χρώματά μας....όσο το γιατί δεν μιλούσαμε, ήταν μπουκωμένα τα στόματά μας με τα μουνάκια των μανάδων σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: