Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Louis Garcia, Respect!!!


 
Την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και να βάλει τέλος στην τεράστια ποδοσφαιρική του καριέρα έλαβε ο Λουίς Γκαρσία. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός σε ηλικία 35 ετών θεώρησε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να ρίξει τίτλους τέλους και με αποχαιρετιστήριο μήνυμα μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας ευχαρίστησε κάθε ομάδα στην οποία αγωνίστηκε. 
 


"Στη Μπανταλόνα και στη Γκάμπριελ οι οποίες με συγκρότησαν ως προσωπικότητα, στη Μπαρτσελόνα γιατί μου άνοιξε το δρόμο, τη Βαγιαδολίδ, την Τενερίφη και την Τολέσο γιατί μου επέτρεψαν να καθιερωθώ στην Πριμέρα, στην Ατλέτικο Μαδριτης γιατί είχα την ευκαιρία να βιώσω το φλεγόμενο Καλντερόν, τη Σανταντέρ και τον Παναθηναϊκό για τις καλές εμπειρίες, την Πουέμπλα και την Πούμας επειδή μου έδωσαν τη δυνατότητα να ζήσω σε μία χώρα με ζεστούς ανθρώπους και παθιασμένους με το ποδόσφαιρο και στη Λίβερπουλ γιατί με τοποθέτησε στο πάνθεον της ιστορίας του διεθνούς ποδοσφαίρου και να γίνω μέλος της οικογένειας των κόκκινων, για πάντα", ανέφερε συγκεκριμένα ο Ισπανός μεσοεπιθετικός. 



Με τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος αγωνίστηκε 20 φορές (14 για το πρωτάθλημα, 6 για το Champions League) και πέτυχε 2 γκολ. 
Μεγαλος παικτης, με σπουδαια καριερα , τον ευχαριστουμε που φορεσε και τιμησε την πρασινη φανελα εστω κι αν οι συνθηκες δεν ηταν ιδανικες την περιοδο εκεινη...


 Στο άκουσμα της είδησης, ο Σεμπαστιάν Λέτο, με τον οποίο ο Γκαρσία έπαιξε στους «πράσινους» τη σεζόν 2010-11, έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω twitter: «Θα λείψεις από το ποδόσφαιρο φίλε. Ήσουν, είσαι και θα είσαι ένα φαινόμενο εντός και εκτός γηπέδων. 
LUIS GARCIA=RESPECT».



  
 




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: